Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα στο φόρουμ,

ενδιαφέρομαι για αγορά νέου φορητού γύρω στα 550 ευρώ, max 600. απαραίτητα.. καλό πληκτρολόγιο, αθόρυβο και με καλές θερμοκρασίες και όσο γίνεται καλύτερη κατασκευή.

όσο αναφορά τα χαρακτηριστικά του, να μπορεί να τρέξει προγράμματα επιπέδου autocad. τα παιχνίδια έρχονται σε δεύτερη-τρίτη μοίρα, δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. έχω καταλήξει σε αυτό.

επίσης κοιτάω εδώ και καιρό κάποια dell(Q15R) που έχουν προταθεί κατα καιρούς εδω στο φορουμ αλλά κάθε φορά που το επεξεργάζομαι λίγο απο κόντα, δεν μπορώ να χωνέψω με τίποτα το πληκτρολόγιο της συγκεκριμένης σειράς.

για το λενοβο τώρα, στα συν του όπως τα συγκρίνω, είναι η κατασκευή + πληκτρολόγιο, μεγαλύτερος σκληρός έναντι των 500 των dell.

αρνητικά.. είναι το θέμα της εγγύησης,1 έναντι 2 και η έλλειψη usb 3.0

μια γνώμη ή κάποια άλλη πρόταση;

επειδή μάλλον θα μου λείψει αρκετά το trackpoint του thinkpad μου, αν βρεθεί κάτι της σειράς edge ή κάποιο άλλο, θα ήταν ωραία..προσωπικά δεν βρήκα κάτι αξιόλογο στα χρήματα αυτά με trackpoint

υ.γ έχει πετύχει κανείς το λενοβο αυτό πουθενά σε μάυρο ή σκούρο γκρι( gun metal, νομίζω το αναφέρει η εταιρία);

Δημοσ.

θα σου ελεγα να πας σε κάποιο laptop της acer ...δίνουν τα δυνατότερα χαρακτηριστικα στις χαμηλότερες τιμες.. (εγω εχω 2 acer και δεν εχω κανένα προβλημα)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παρά την επέκταση εγγύησης που μπορείς να κάνεις, για μένα σημαντικό ζήτημα είναι οι usb3.0. Θα σου έλεγα να ψάξεις για κάτι που να έχει ή τουλάχιστον να παίρνει καμια pcmcia κάρτα για να την προσθέσεις εσυ.

Δημοσ.

ουσιαστικά ο μόνος προβληματισμός μου για το lenovo είναι η έλλειψη usb3.0. επέκταση εγγύησης θα αγοραστεί κάποια στιγμή.

@petrosmou, αν και ακούω συνεχώς ότι η acer έχει βελτιωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια σε σχέση με το παρελθόν ως προς την υποστήριξη κτλ, δεν είμαι πολύ ζεστός ακόμα με την συγκεκριμένη εταιρία...έστω και ψυχολογικά,δεν μου πάει το χέρι να αγοράσω acer.

@cwn13,απ' ότι βλέπω τα συγκεκριμένα μοντέλα στις 17" έχουν usb 3.0 αλλά τα αντοίστιχα στις 15" που ψάχνω δεν έχουν..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...