Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά :) Θέλω να βάλω ένα εκτυπωτή USB σε δίκτυο LAN. Ξέρω ότι πρέπει να πάρεις ένα print server για να κάνεις την μετατροπή. Το έχει κάνει κάποιος ώστε να με κατευθύνει, σε τιμές, ρυθμίσεις κλπ κλπ...

Ευχαριστώ προκαταβολικά :)

Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις τον εκτυπωτή σου κοινόχρηστο και να μην χρειαστεί να αγοράσεις print server. Για να δουλέψει ο εκτυπωτής όμως, θα πρέπει να είναι πάντα ανοικτός ο υπολογιστής στον οποίο συνδέεται με usb.

Αν πάλι επιμένεις στην χρήση print server, αυτός θα συνοδεύεται με λογισμικό εγκατάστασης. Συνήθως αυτό θα αυτοματοποιεί την διαδικασία.

Αν όχι κοιτάς εδώ για χειροκίνητη εγκατάσταση:

http://www.online-tech-tips.com/windows-xp/how-to-install-a-network-printer-on-your-home-or-office-network/

Δημοσ.

βεβαια αν σκοπευεις για χ υ λογο να αλλαξεις τον ηδη υπαρχον εκτυπωτη η ειναι κανεις που ειναι φτηνος αντι να πληρωσεις για print server τοτε παιρνεις εναν ethernet απευθειας.επισης καποια ρουτερ εχουν και usb υποδοχη για print server

Δημοσ.

Θα στηθεί ένα δίκτυο για να συνδεθούν 4 υπολογιστές γραφείου πάνω σε αυτό και λόγο του ότι δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα να αγοραστεί δικτυακός εκτυπωτής, θα πάμε στην λύση του print server αναγκαστικά. Το ρούτερ έχει μία ethernet, οπότε θα αγοραστεί ένα hub όπου θα συνδεθούν οι υπολογιστές απάνω και ο εκτυπωτής. Έχω ένα USR 9108 που την έχει την usb θύρα για αυτό τον λόγο poulinos, αλλά δεν ξέρω αν θα δουλέψει σωστά αν το χρησιμοποιήσω και για hub και για την usb.

Δημοσ.

δεν θα εχει θεμα.βαλε αυτο πανω και αν εχεις θεμα τοτε πηγαινε σε αλλη λυση.υπαρχει και η λυση να γινει share πανω σε ενα Pc.

Δημοσ.

ok δεν νομιζω να ειναι τιποτα δυσκολο.απλα προσοχη γιατι μερικα ρουτερ πχ εχουν μονο Print server για την Usb ενω αλλα εχουν πχ μονο για δισκο οσο ξερω.το Usr νομιζω παιζει σαν print server μονο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...