Physics_Rulez Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μου δίνει την εντύπωση ότι είναι πιο γρήγορο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DavidLP Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Εβγαλα τις ενημερωσεις και μετα απο λιγο το εβαλε. Και εξαφανιστηκε το market. Cyanogenmod 7 2.3.7 nexus s. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrikakis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μόλις αναβαθμίστηκε... Δεν έχει αλλάξει τίποτα όμως..Μόνο το εικονίδιο και το όνομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurkosdr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Κανεις δεν ρωτησε το πιο βασικο: Η μουσικη σε τι φορμα θα ειναι; Θα ειναι σε MΡ3 ή M4Α(AAC), ή η google αρχισε κολπακια vendor lock-in με το DRM τυπου iΤunes (δηλ θα χρειαζεται συσκευη συμβατη με google play για να ακουσεις το τραγουδι, και ενα απλο mp3 player τυπου creative zen διετίας δεν κανει); Οι ταινιες σε τι φορμα θα ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex8850 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Πολύ ωραίο βίντεο btw... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greekz Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 εγω ρε παιδια εχω το neo v και δεν εχει αναβαθμιστει τι να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PARASwrite Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Βασικα επιδη μου τη βγενεις στο ετσι,αλλα εγω ειμαι στο πολυ αλλου,συμφωνα δηλαδη με τα λεγομενα σου πριν απο 5 μερες τελειωσε στη βαρκελωνη ενα ξεπερασμενο συνεδριο;μη μου τη σπας τωρα δικε μου........... φιλαρακο δωσε βαση η λεξη mobile πλεον δεν υποστηριζεται. το mwc ειναι event και δεν θα ηταν καλο να αλλαξει mobile εννοουμε ενα τηλεφωνο το 90' 00' ακομα και η λεξη smartphone παει να παρει ποδι και αυτη. επισης πιο πολυ χρησιμοποιητε η λεξη phone παρα η mobile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theomalegan Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Χρησιμοποίησαν ένα πιο πιασάρικο όνομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 εγω ρε παιδια εχω το neo v και δεν εχει αναβαθμιστει τι να κανω? Σελιδα 2 post #11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μολις εγινε και σε εμενα η αναβαθμιση στο galaxy 3 Δεν βλεπω κατι διαφορετικο προς το παρον περα απο το ονομα της εφαρμογης... Sent from my GT-I5800 using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damastes Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 δεν έχουν ανοίξει όλες η υπηρεσίες σε όλες τις χώρες. Απο οτι βλέπω υπάρχει και ένα θέμα με τις rooted συσκευές. Οταν πας να νοικιάσεις ταινία βγαίνει μήνυμα οτι η συσκευή είναι rooted και οτι δεν επιτρέπεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 τριχες.. στο archos43 δεν μου το κανει update.. παντος απο το pc δεν μπορω να μπω στο android market, με βγαζει στο google play.. παταω εγκατασταση σε ενα app εκει και μου ερχετε αμεσως στο archos.. αυτο γινοτανε και παλια? (new user here) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 τριχες.. στο archos43 δεν μου το κανει update.. παντος απο το pc δεν μπορω να μπω στο android market, με βγαζει στο google play.. παταω εγκατασταση σε ενα app εκει και μου ερχετε αμεσως στο archos.. αυτο γινοτανε και παλια? (new user here) Ναι, γινόταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 δεν έχουν ανοίξει όλες η υπηρεσίες σε όλες τις χώρες. Απο οτι βλέπω υπάρχει και ένα θέμα με τις rooted συσκευές. Οταν πας να νοικιάσεις ταινία βγαίνει μήνυμα οτι η συσκευή είναι rooted και οτι δεν επιτρέπεται. Νομίζω ότι το έκανε και πριν αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Πριν από λίγο πήγα να μπω στο play και μου έβγαλε μήνυμα ότι η εφαρμογή δεν είναι εγκατεστημένη στην συσκευή μου (από συντόμευση πήγα να μπω). Κάνω μια επανεκκίνηση την συσκευή μου και τώρα δεν υπάρχει καθόλου του play και ούτε φυσικά το market... ωραία τα καλαμαράκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα