Hal9000 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Η Google ενοποιεί από σήμερα όλες τις υπηρεσίες ψηφιακού περιεχομένου αλλά και εφαρμογών, κάτω από μια κοινή στέγη την οποία ονομάζει Google Play το οποίο αντικαθιστά το Android Market. Το Google Play περιλαμβάνει πλέον σε μια μόνο εφαρμογή όλες τις υπηρεσίες της εταιρείας για ενοικίαση και πώληση ταινιών, μουσικής, βιβλίων, android εφαρμογών και παιχνιδιών, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάζετε πλέον ξεχωριστές εφαρμογές. Με τη συγκεκριμένη κίνηση η Google πιστεύει ότι θα δημιουργήσει περισσότερη κίνηση στις υπηρεσίες της αλλά και στο κατέβασμα εφαρμογών ενώ τονίζει ότι δε χρειάζεται συγχρονισμός με τον υπολογιστή αφού όλα γίνονται ασύρματα. Η εφαρμογή του Google Play θα είναι διαθέσιμη για τους κατόχους android smartphones με έκδοση 2.2 και άνω μέσω αυτόματης ενημέρωσης του Android Market το οποίο θα δώσει τη θέση του στη νέα εφαρμογή. Φυσικά όλο το ψηφιακό περιεχόμενο και οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες από την επίσημη ιστοσελίδα στο play.google.com http://www.youtube.com/watch?v=GdZxbmEHW7M Site: Google Play Site: Google Blog Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Πότε προβλεπεται να γινει αυτο; Προς το παρον δε βλεπω κατι διαθεσιμο στο κινητο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ_Duker Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μέσα στις επόμενες ημέρες έχουν πει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PARASwrite Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 τη κουλο και αυτο παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazumagr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 κατι τετοιο εγινε με τα account στο psn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 πφφφ δεν βλεπω να βγενει για το archos43 αυτο.. αφου για να μπει στο market που ειναι κλειδομενο θελει ειδικη εφαρμογη.. αλλα και παλι μπορει και να το κανει.. θα δειξει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Θα το δούμε σύντομα στην πράξη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amvrosiusd Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Εξυπνη αν και καθηστερημενη κινηση.ολα υπο τη στεγη του τεραστιου brand name google.το μονο που πρεπει να αλλαξει ειναι το αθλιο ονομα android για mobile os (αριστο κατα τη γνωμη μου) που μαλλον προεκυψε καταλαθος χωρις να περιμενουν την επιτυχια του και το κρατησαν...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PARASwrite Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Εξυπνη αν και καθηστερημενη κινηση.ολα υπο τη στεγη του τεραστιου brand name google.το μονο που πρεπει να αλλαξει ειναι το αθλιο ονομα android για mobile os (αριστο κατα τη γνωμη μου) που μαλλον προεκυψε καταλαθος χωρις να περιμενουν την επιτυχια του και το κρατησαν...... βασικα η λεξη mobile ειναι ξεπερασμενη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kapetan_sifakas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μπήκα play.google.com απο galaxy s2 με ICS και μου αντικατέστησε το market με Play Store. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Εκανα απεγκατασταση τα updates του market και μετα μου περασε το play...Xperia Neo V Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Εκανα απεγκατασταση τα updates του market και μετα μου περασε το play...Xperia Neo V Oπ, το αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanasis159 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Έχει άλλο εικονίδιο; Γιατί και εγώ το έκανα αυτό και μου έβγαλε να κάνω αποδοχή τους όρους του Play, αλλά το εικονίδιο που έχω είναι το ίδιο και πάλι Market λέγεται στο app drawer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amvrosiusd Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 βασικα η λεξη mobile ειναι ξεπερασμενη Βασικα επιδη μου τη βγενεις στο ετσι,αλλα εγω ειμαι στο πολυ αλλου,συμφωνα δηλαδη με τα λεγομενα σου πριν απο 5 μερες τελειωσε στη βαρκελωνη ενα ξεπερασμενο συνεδριο;μη μου τη σπας τωρα δικε μου........... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Βασικα επιδη μου τη βγενεις στο ετσι,αλλα εγω ειμαι στο πολυ αλλου,συμφωνα δηλαδη με τα λεγομενα σου πριν απο 5 μερες τελειωσε στη βαρκελωνη ενα ξεπερασμενο συνεδριο;μη μου τη σπας τωρα δικε μου........... LOL σορρυ για το offtopic αλλά μου θύμισες αυτό εδώ: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα