anvasila Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Γεια σας, Έχω μια οθόνη "NEC accusync LCD72VM". Μετά από ένα κόλημα του υπολογιστή η οθόνη αρχισε να δείχνει μόνο λευκο!!!Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι ακόμα και όταν δεν την έχω συνδεδεμένη στον υπολογιστή και την ανήγω, πάλι δείχνει λευκό!!! Εψαξα λίγο στο google αλλά δεν βρίκα κάτι για να την ξεκολήσω! Υπάρχει κάποια λύση για την σωτηρία της? Ευελπιστώ πως θα υπάρχει... Ευχαριστώ πολύ!!!
κοκολινος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Εχω διαβασει κατι παρομοιο σε κατι λαπτοπ βεβαια..Που κανανε κατι τετοια...Αλλα οταν γινοταν συνδεη με Monitor ολα ηταν ενταξει...Ισως η οθονιτσα ΚΑΠΟΥΤ..!!! :D Αλλα περιμενε τα παιδια ολο και καποια πιο ειδικευμένη απαντηση θα παρεις..
anvasila Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Άντε να δούμε...από αυτό που διάβασα έως τώρα καταλήγω στο ίσως να έχω να κάνω με image sticking! To pc είχε κολήσει και το είχα αφήσει κάνα τεταρτάκι(μικρός χρόνος βέβαια), αλλά αμέσως μετά ΛΕΥΚΟ...αυτό που στέφτομαι είναι αν η οθόνη έχει αυτόματο τρόπο αντιμετώπισης...μιας και μία από τις μεθόδους αντιμετώπισης του image sticking είναι η λευκή οθόνη... Δεν ξέρω τι να πω...εχω μπερδευτεί... Αν μπορεί κάποιο ας βοηθήσει...
κοκολινος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δες λιγα τα εισερχομενα σου.!!!!Και περιμενε να ρθει καποιος που γνωριζει περισσοτερα.!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα