platonas1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Οσον αφορα τον ssd, δεν γεινετε να τον εχει μονο για το λειτουργικο και ενα δυο βασικα προγραματα και τα αλλα να τα περναει στον δευτερο μηχανικο; Οπως παιχνιδια κ λοιπα;
stm00192 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Οσον αφορα τον ssd, δεν γεινετε να τον εχει μονο για το λειτουργικο και ενα δυο βασικα προγραματα και τα αλλα να τα περναει στον δευτερο μηχανικο; Οπως παιχνιδια κ λοιπα; Γινεται πως δεν γίνεται... αλλα όπως και να το κάνουμε απο την στιγμή που αποφάσισε να φτιάξει συστημα τετοιων προδιαγραφών ανεξαρτήτως αν ήταν η σωστή επιλογή ή όχι είναι κριμα να μην είναι εξοπλισμένο με ενα σοβαρό ssd .. Ειληκρινά τώρα τι είναι 80Ε παραπάνω μπροστά στα 3000 που έσκασε... και οπως σου ειπα ήδη θα μπορούσε να τα έχει εξοικονομήσει απο αλλού με ανεπαισθητο αντικτυπο στις επιδόσεις. Οκ ώς ένα βαθμο καταλαβαινω την τρέλα του να παρει το καλύτερο... αλλα υπερβολες όπως τα 32GB μνήμης που ετσι και αλλλιώς πανε χαμένα και θα μπορούσαν καλιστα να ειναι 16, η 6990 εναντι της 7970, το υπερβολικο τροφοδοτικο που θα παει και αυτο αχρησιμοποιητο και η μη επιλογή ενός καλου 256αρη ssd καταστρέφουν την συνολική εικόνα του συστήματος και δειχνουν ένα ανθρωπο που αντιθετα με το τι πιστευει δεν ξερει να κανει σωστες επιλογές!!
venumis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Εντάξει παιδιά μην κολάμε με την επιλογή του ssd και την χωρητικότητα. Σε γενικές γραμμές πάντως έφυγαν πολλά λεφτά χωρίς λόγο και αιτία. Επίσης στην intel παίζεις με την φωτιά οταν αγοράσεις καινούργιο socket τόσο νωρίς με μητρικές V 1.0 είναι λίγο ρίσκο.
bep1995 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Ασχολίαστο όλο το Thread, ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ, και δεν το λέω γιατί δεν έχω εγώ €3.000.00, αλλά γιατί άμα είχα τόσα ή θα έκανα ένα πιο καλοστημένο- ισσοροπημένο PC ή με €1.500.00-€2.000.00 θα έκανα ένα PC πραγματικά πιστέψτεμε ΙΔΙΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ. Άσχετο, αλλά ΠΟΥ ειδες ότι η 6990 θέλει 1200watt για optimal performance, ΠΕΣ ΠΟΥ;; Αποκλείεται, σε καμία περίπτοση δεν χρείαζεται ΤΟΣΑ πολλα, 375 καίει, δηλαδή έλεος, όλοι οι άσχετοι νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα....
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 και δεν το λέω γιατί δεν έχω εγώ €3.000.00, αλλά γιατί άμα είχα τόσα ή θα έκανα ένα πιο καλοστημένο- ισσοροπημένο PC ή με €1.500.00-€2.000.00 θα έκανα ένα PC πραγματικά πιστέψτεμε ΙΔΙΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ. Εγώ πάλι θα κράταγα τον i5 μου των 700 ευρώ και θα πήγαινα ένα ταξίδι με τη γυναίκα μου να ξεφύγουμε και από τη μούχλα της "συμπρωτεύουσας"
MoviemakerGr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Συγνώμη το παιδί ψάχνει λύση συμβουλές για το πρόβλημα του και όχι κριτική για τις αγορές του, άλλοι τα τρώνε στον τζόγο,στις πουτ@νες,η όπου αλλού αυτός εκεί θέλει.. Λύση έχουμε ? Φίλε μου καθαρίστε την όσο καλύτερα μπορείτε και κοιτάξτε για αντικατάσταση.. Όπως μας τα παρουσιάζεις δεν υπάρχουν και άλλες επιλογές.. Οι απροσεξίες πάντα θα υπάρχουν και έχουν το αντίτιμο τους όσο πιο μικρο τόσο καλύτερα.. @ Μην δικαιώνετε αυτές που λένε ότι είμαστε πιο κουτσομπόλες από εκείνες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα