dop Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Χαιρετε, Ξερει κανεις τι πρεπει να κανω για να εχω κανονικους τονους στο Kubuntu; Εχω ενεργοποιησει την ελληνικη υποστηριξη αλλα οι τονοι εμφανιζονται ´ετσι - μπροστ´α απ´ο το φων´ηεν και ε´ιναι εξαιρετικ´α εκνευριστικ´ο. Ευχαριστω ΥΓ η γραμματοσειρα μου ειναι η Verdana - δοκιμασα και αλλες, αλλα εχουν το ιδιο προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 την απάντηση σε κονσόλα από >locale Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dop Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 την απάντηση σε κονσόλα από >locale Το default (και παλαιοτερα ετσι το ειχα): > LANG=en_US.UTF-8 LANGUAGE=en_US LC_CTYPE=en_US.UTF-8 LC_NUMERIC="en_US.UTF-8" LC_TIME="en_US.UTF-8" LC_COLLATE=en_US.UTF-8 LC_MONETARY="en_US.UTF-8" LC_MESSAGES=en_US.UTF-8 LC_PAPER="en_US.UTF-8" LC_NAME="en_US.UTF-8" LC_ADDRESS="en_US.UTF-8" LC_TELEPHONE="en_US.UTF-8" LC_MEASUREMENT="en_US.UTF-8" LC_IDENTIFICATION="en_US.UTF-8" LC_ALL= Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 προφανώς σε kubuntu γίνετε και με κλικ κλικ αλλά δεν ξέρω, οπότε >sudo nano /etc/locale.gen ελπίζω να είναι εκεί βγάζεις το # στα el_blabla ctrl+x y enter και δίνεις την εντολή >sudo locale-gen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dop Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μα γιατι να αλλαξω το locale; Τους τονους θελω να διορθωσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 δεν θα αλλάξεις, θα προσθέσεις και τα ελληνικά καμία σχέση με την γλώσσα λογισμικού αν αυτό φοβάσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dop Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Και πάλι, το locale δεν έχει σχέση - σε όλα τα σύγχρονα συστήματα τα σχετικά locales υπάρχουν και τα πάντα (?) είναι UTF-8. Ο ένοχος ήταν ένα περίεργο αρχείο στο ~/.xinitrc.d/ Με το που το έβγαλα, όλα καλά. Τώρα πιο πρόγραμμα και γιατί το έβαλε (ψιλιάζομαι ήταν leftovers από αρχαία installation του Ubuntu), άγνωστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Ναι όντος γιατί εγώ δεν έχω πρόβλημα με τους τόνους στο kubuntu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeep13 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 εχω το ιδιο προβλημα.μπορεις να μου πεις το αρχειο που εσβησες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dop Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Ένα μόνον είχε - απλά έσβησα όλο το κατάλογο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα