Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε το αποφασησα θα παω για πρωτη φορα intel i5 2500k καιmaximus iv extreme z βασικα με συμφερει σε αποδωση βαση των λεφτων που θα δωσω

οπως ειπα πριν, καλο ειναι να βλεπουμε και απο πρωτο χερι τις επιδοσεις του αλλου στρατοπεδου! οχι μονο θεωρια!!

κι εγω φαν της AMD ειμαι οπως βλεπεις, αλλα δεν μου αρεσει να ειμαι μονοφθαλμος. οταν κατι ειναι καλο, πρεπει να λεγεται..!

και ο i5-2500K ειναι πολυ καλος!

Δημοσ.

οπως ειπα πριν, καλο ειναι να βλεπουμε και απο πρωτο χερι τις επιδοσεις του αλλου στρατοπεδου! οχι μονο θεωρια!!

κι εγω φαν της AMD ειμαι οπως βλεπεις, αλλα δεν μου αρεσει να ειμαι μονοφθαλμος. οταν κατι ειναι καλο, πρεπει να λεγεται..!

και ο i5-2500K ειναι πολυ καλος!

φιλε εχεις δικιο κοιτα πιο παλια επειδη δεν εδεινα πολλα λεφτα για pc με συμφερε amd γιατι ειχα καλη αποδωση με λιγα λεφτα αλλα τωρα στα λεφτα που μπορω να διαθεσω οντως βλεπω οτι παω intel χωρις σκεψη

Δημοσ.

κοιτα, σιγουρα σε χαμηλα-μεσαια μπατζετ η AMD προσφερει πολυ καλες προτασεις και πληρεις!

μονο για οσους θελουν τα απολυτως κορυφαια (τα οποια κοστιζουν και αναλογα..!!) θα πας σε ιντελ.

αλλα...., να κανω και την ερωτηση τρικ, με την ισχυ που εχουν σημερα οι επεξεργαστες, ποσοι χρειαζονται τα απολυτως κορυφαια?

και οσο για αυτο που λες, "τωρα στα λεφτα που μπορω να διαθεσω οντως βλεπω οτι παω intel χωρις σκεψη", σου επαναλαμβανω, εξαρταται απο το μπατζετ και φυσικα, τις διαθεσεις σου.

Π.χ στα λεφτα του i5-2500K (aka €200), υπαρχει αντιπαλο δεος απο την AMD (FX-8120).

απο τον i7-2600Κ και πανω, απλα δεν....!

Δημοσ.

κοιτα, σιγουρα σε χαμηλα-μεσαια μπατζετ η AMD προσφερει πολυ καλες προτασεις και πληρεις!

μονο για οσους θελουν τα απολυτως κορυφαια (τα οποια κοστιζουν και αναλογα..!!) θα πας σε ιντελ.

Εγώ πάλι θα έλεγα ότι, αν εξαιρέσεις τους Llano που είναι μια κατηγορία μόνοι τους και συμφέρουν από κάθε άποψη, δεν υπάρχει κάποια υπεροχή της amd σε καμιά κατηγορία τιμής. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι υπάρχει και μεγάλη υπεροχή της intel. Για τα κορυφαία που λες συμφωνώ.

Δημοσ.

το ιδιο πραγμα λεμε, ουσιαστικα!

σε mid-high συνθεσεις, κανεις δεν υπερεχει ξεκαθαρα. απλα, υπαρχουν εφαρμογες που βολευουν τους μεν ή τους δε!! ομως εκει η AMD εχει και πιο "πληρεις" πλατφορμες. πιο καλα εξοπλισμενες..!! οποτε εκει "κερδιζει" το παιχνιδι!

Δημοσ.

αλλα...., να κανω και την ερωτηση τρικ, με την ισχυ που εχουν σημερα οι επεξεργαστες, ποσοι χρειαζονται τα απολυτως κορυφαια?

και οσο για αυτο που λες, "τωρα στα λεφτα που μπορω να διαθεσω οντως βλεπω οτι παω intel χωρις σκεψη", σου επαναλαμβανω, εξαρταται απο το μπατζετ και φυσικα, τις διαθεσεις σου.

Π.χ στα λεφτα του i5-2500K (aka €200), υπαρχει αντιπαλο δεος απο την AMD (FX-8120).

απο τον i7-2600Κ και πανω, απλα δεν....!

μιλαω και για μητρικη ομως μαζι

Δημοσ.

Και γω φιλε AMD ειμαι.. αλλα ο "Κ" ο Ι5 δεν ειναι κακη αγορα... αλλά..

Ο 8120 εγινε πιο φθηνος και πλεον υπαρχει στα 185 Ε... Ο 'κ' ειναι στα 205 Ε...

Σιγουρα καπου κει αξιζει ο 8120-50... 20 Ε μειον απο τον Ι5.. ο 8150 ειναι ακυρος..

Παρα πολυ καλη προταση σε καθε περιπτωση ειναι ΔΥΣΤΥΧΩΣ η sabertooth 990FX στα 155 Ε...

Στα 350 Ε ...

Αν ειναι μονο για παιχνιδια ή ερασιτεχνικο multi threading και ο 6100 ειναι μια χαρα στα 140 Ε... λογω OC..

Δημοσ.

μιλαω και για μητρικη ομως μαζι

κι εγω!!!

Π.χ., πες μου απλα, ποια μητρικη 1155 αντιστοιχει στην 990XA-UD3 των €100-105?

Δημοσ.

Δεινοσαυρε δεν γινετε αυτο το χα πει και αρχικα τη μητρικη και ραμ επεξεργαστη θα τa πουλησω:Pοποτε θα παω σε κατι new που το ηθελα εδω και καιρο γιατι νταξει τοσο καιρο ddr2 δεν γινετε πρεπει να παω και λιγο ddr3:P

Δημοσ.

Αν το κάνεις για το ddr 3, δεν αξίζει. Αλλιώς οκ. Κατά τα άλλα σου έγιναν προτάσεις και με επιχειρήματα εκατέρωθεν. Εγώ θα πήγαινα για τον i5 όπως και έκανα. Συνολικά θεωρώ ότι υπερτερεί. Νομίζω ότι πιο λογικό είναι να κάνεις πολύ συγκεκριμένα αυτά που ζητάς (δυνατότητες o/c, επιδόσεις σε συγκεκριμένες εφαρμογές που σε ενδιαφέρουν πιο πολύ κ.α) και να δεις ποιός υπερέχει εκεί.

Δημοσ.

Αν το κάνεις για το ddr 3, δεν αξίζει. Αλλιώς οκ. Κατά τα άλλα σου έγιναν προτάσεις και με επιχειρήματα εκατέρωθεν. Εγώ θα πήγαινα για τον i5 όπως και έκανα. Συνολικά θεωρώ ότι υπερτερεί. Νομίζω ότι πιο λογικό είναι να κάνεις πολύ συγκεκριμένα αυτά που ζητάς (δυνατότητες o/c, επιδόσεις σε συγκεκριμένες εφαρμογές που σε ενδιαφέρουν πιο πολύ κ.α) και να δεις ποιός υπερέχει εκεί.

ok thanks φιλε κε γω εκι θα οπας i5 και πιστευω πως εχεις δικιο thanks και παλι για την βοηθεια και την ωρα σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...