Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια.Σε λιγες μερες θα μου ερθει η μητρικη Crosshair V που εχω παρει.Ο επεξεργαστης που ηδη εχω ειναι ο AMD Phenom 965BE και αρχικα θα ηταν και ο επεξεργαστης που θα εβαζα πανω στη καινουρια μητρικη,τεσπα τον επεξεργαστη αυτον +κατι μητρικες-ραμ-καρτες γραφικων παλιες θα της δοσω σε εναν φιλο(θα τις πουλησω)και μπηκα τωρα στο τριπακι να αγορασω και καινουριο επεξεργαστη αλλα σε αυτο το σημειο εχω μπερδευτει πολυ απο reviews σε διαφορα forums και απο τα περιοδικα που διαβαζω γενικοτερα.Ελεγα να παρω τον fx-8150(να δοκιμασω τη νεα γεννια αλλα ειδικα σε αυτο εχω ακουσει αρκετα ασχημα λογια) η τον 6πυρινο 1100t(που εχω ακουσει αντοιστιχα οτι αξιζει αρκετα για high end amd cpu)θα ηθελα να μου προτινετε και σεις διαφορα cpu amd η ακομα και τη περιπτωση να κρατησω αυτον που εχω,ευχαριστω.

*αμα γινετε μην μου προτινετε καποια intel cpu για 3 λογους=1)ειμαι amd fun απο το πρωτο μου συστημα,2)δεν μπορω να διαθεσω αρκετα λεφτα πανω απο 200ευρω και 3)ειναι κριμα να ερθει το courrier και να μην του ανοιξω τη πορτα :)

Δημοσ.

Εφόσον δεν θέλεις να ακυρώσεις τη μητρική και να πας σε intel (που ένας i5 είναι καλύτερος απ όσους amd ανέφερες) τότε κράτα αυτόν που έχεις κατ εμέ.

Γενικά το να είναι οπαδός δεν είναι καλό πρώτα και κύρια για την τσέπη σου.

Δημοσ.

Παιδια να σας κανω μια ερωτηση ακομα.i5 2500k+maximus IV extreme καλυτερο σετακι?(γινετε να κανω αλλαγη στο μαγαζι και να παρω την maximus αντι για τι crosshair v και επεισης παιζουν και στα ιδια λεφτα και (Δεινόσαυρε θα αλλαξω και τη νοοτροπια μου γυρο απο το fanιλικι:P της AMD και θα παραμεινω και μελος στο facebook της οικογενειας Rog axaxa)

Δημοσ.

Χωρίς καμία διάθεση οπαδισμού από τη μεριά μου αυτή τη φορά, δεν υπάρχει amd επεξεργαστής καλύτερος από τον i5 2500K οπότε, ναι, είναι καλύτερο το σετάκι. Τώρα για το πόσο κλοκάρει αυτή η μητρική θα σου πουν τα παιδιά που ξέρουν και ασχολούνται. Εγώ με την ταυτότητα στο στόμα την βλέπω πάντως. :-D

Δημοσ.

Παιδια να σας κανω μια ερωτηση ακομα.i5 2500k+maximus IV extreme καλυτερο σετακι?(γινετε να κανω αλλαγη στο μαγαζι και να παρω την maximus αντι για τι crosshair v και επεισης παιζουν και στα ιδια λεφτα και (Δεινόσαυρε θα αλλαξω και τη νοοτροπια μου γυρο απο το fanιλικι:P της AMD και θα παραμεινω και μελος στο facebook της οικογενειας Rog axaxa)

καν'το τωρα..!! δεν πειραζει και μια αλλαγη. ας εισαι AMD φαν.

ετσι θα εχεις προσωπικη αποψη για το αλλο στρατοπεδο!!

Δεινοσαυρε, ο FX-8150 ειναι στα επιπεδα του i5-2500Κ. και οταν χρησιμοποιεις multithreaded εφαρμογες, ειναι καλυτερος!

Δημοσ.

καν'το τωρα..!! δεν πειραζει και μια αλλαγη. ας εισαι AMD φαν.

ετσι θα εχεις προσωπικη αποψη για το αλλο στρατοπεδο!!

Δεινοσαυρε, ο FX-8150 ειναι στα επιπεδα του i5-2500Κ. και οταν χρησιμοποιεις multithreaded εφαρμογες, ειναι καλυτερος!

φιλε κατσε αμα ειναι ετσι τοτε crosshair V + fx8150=maximus IV extreme + i5 2500k?με τη δευτερη επιλογη να ειναι λιγο πιο οικονομικη?

Δημοσ.

8120 ή 1055t τίποτα άλλο. :) μην μασας με τα intel και τα κουτσο- motherboard

αχαχα και γω ετσι πιστευα φιλε μου αλλα οι insomniades μου αλλαξαν τα πιστευω εχω ψηθει για intel αλλα τουλαχιστον ειμαι πιστως στη republic of gamers δεν παω πουθενα χωρις αυτην:)

Δημοσ.

φιλε κατσε αμα ειναι ετσι τοτε crosshair V + fx8150=maximus IV extreme + i5 2500k?με τη δευτερη επιλογη να ειναι λιγο πιο οικονομικη?

αν βαλεις τον 8120 ομως, αυτοματως χανει το πλεονεκτημα "οικονομικη"..!!!! ετσι κι αλλιως ο ιδιος επεξεργαστης με τον 8150 ειναι!!!

Δημοσ.

αν βαλεις τον 8120 ομως, αυτοματως χανει το πλεονεκτημα "οικονομικη"..!!!! ετσι κι αλλιως ο ιδιος επεξεργαστης με τον 8150 ειναι!!!

φιλε το αποφασησα θα παω για πρωτη φορα intel i5 2500k καιmaximus iv extreme z βασικα με συμφερει σε αποδωση βαση των λεφτων που θα δωσω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...