Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα μαγκιορες...λοιπον εχω εναν wd elements portable 320gb ο οποιος κανει τα δικα του..πχ μπαινει και βγαινει στο pc..τον ειχα κανει write to zero με το προγραμμα απτην western αλλα παλι τα ιδια..πηγα να τον ξανακανω τωρα...εφτασε στην μεση και τσουπ! σφαλματα πολλα..εβγαζε διαλυμενα sectors..κατεβασα το acronis true image wd edition απτο site..και εχει επιλογη για ολικη διαγραφη..μηηηηπως με αυτο καταφερω κατι..και μου δινει επιλογη να διαλεξω με τι αλγορυθμο να το κανω... http://www7.zippyshare.com/v/4650889/file.html ποιο να διαλεξω?

Δημοσ.

Όποιο και να διαλέξεις αυτά είναι για να καταστρέψεις της πληροφορίες που έχει πάνω για να μην μπορεί κανείς να τα επαναφέρει.

Εσύ καλά είσαι στο write zeroes,αν χάνεται ο δίσκος ενδέχεται να έχει πρόβλημα η θήκη,αν μπορείς βάλε τον εσωτερικό.

Δημοσ.

Όποιο και να διαλέξεις αυτά είναι για να καταστρέψεις της πληροφορίες που έχει πάνω για να μην μπορεί κανείς να τα επαναφέρει.

Εσύ καλά είσαι στο write zeroes,αν χάνεται ο δίσκος ενδέχεται να έχει πρόβλημα η θήκη,αν μπορείς βάλε τον εσωτερικό.

εεεεεεεε...δεν ειναι με ρευμα..ειναι μονο με usb..δεν πρεπει να εχει μαγνητικο δισκο μεσα..αστο ακυρο..τον εβγαλα..ειχε τον μικρο. θα τον βαλω μεσα για να δω αν λειτουργει σωστα..αν λειτουργει ενταξει εχει προβλημα η θηκη
Δημοσ.

το ξερω οτι αυτες οι διαδικασιες ειναι για να μην μπορει καποιος να ανακτησει τα αρχεια καποιες..γνωσεις παραπανω τις εχω ουτε ειμαι τελειως αρχαριος ουτε ο τρελος επιστημονας των pc :P..μπορει ομως να διορθωσει και μερικα σφαλματα του σκληρου γιαυτο το ανεφερα..αν οχι ολα αρκετα..και ομως ο σκληρος ειναι σε θαυμασια κατασταση του εκανα και ενα erase και ειναι ενταξει και τον εκανα και τεστ με το hard disk sentinel και ειναι 100% οκ..το προβλημα ηταν στον μετατροπεα που ειχε συνδεμενο επανω για να τον μετατρεπει σε εξωτερικο με usb..το μονο που μου μενει ειναι να αγορασω ενα case για να γινει εξωτερικος..μπορει να μου στειλει καποιος ενα φθηνο? 2.5 μεγεθος πρεπει να ειναι ο σκληρος...

βρηκα αυτο http://www.pixmania.gr/gr/gr/09668233/art/advance/aiuoaneeu-eioos-bx-2515st.html?srcid=7255&Partenaire=skroutz&CodePromo=oui&aftrack=TVRRMU96VXlNRGs7MTMzMTA4NTYyMzs καλουτσικο δεν ειναι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...