panagias... Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Έχω έναν AMD Phenom II X4 955 πάνo στην MSI 770-C45. Οι θερμοκρασίες που κυμαίνεται είναι 55C~59C σε μέτριο load. Επίσης αν ανεβάσει ταχύτητα μετά δεν κατεβαίνει με τίποτα και αναγκάζομαι να κλείσω τον υπολογιστή. Σκέφτομαι εδώ και καιρώ να αλλάξω ψήκτρα...Τι μου προτείνεται; Το socket είναι AM3.
nick#18 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Σε πρωτη φαση πριν πας σε καποια αλλη λυση... ειναι καθαρη υ ψυχτρα που εχεις τωρα η εχει γεμισει σκονες? Eπισης ειναι καλα κουμπομενη και εχει απο κατω θερμοαγωγημη?
panagias... Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δεν έχει πολύ καιρο που την καθάρισα...Την κούμπωσα με προσοχή... Άλλα οι θερμοκρασίες ήταν έτσι από τότε που τον πήρα.
AiWaaa Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δεν έχει πολύ καιρο που την καθάρισα...Την κούμπωσα με προσοχή... Άλλα οι θερμοκρασίες ήταν έτσι από τότε που τον πήρα. Κάτι θα έχεις κάνει λάθος. Με τον ίδιο επεξεργαστή και με την στοκ idle είμαι 28-34 και με prime δεν πάει πάνω απο 58. To πλαστικό κάτω απο την ψύκτρα το έβγαλες? Eγω προτείνω την gaia.
panagias... Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Όχι δεν έβγαλα κανένα πλαστικό... Αφού βγει η ψήκτρα και ξαναμπεί πάνω στον επεξεργαστή πρέπει να αλλαχτεί η θερμοαγώγημη;
AiWaaa Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Όχι δεν έβγαλα κανένα πλαστικό... Αφού βγει η ψήκτρα και ξαναμπεί πάνω στον επεξεργαστή πρέπει να αλλαχτεί η θερμοαγώγημη; Tον υπολογιστή τον έφτιαξες μόνο σου ? Η στοκ ψύχτρα έχει ένα πλαστικό που προστατεύει την πάστα. Πριν την κουμπώσεις πάνω πρέπει να το βγάλεις. Εννοέιται οτι πρέπει να αλλάξεις παστα
panagias... Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δεν τον έφτιαξα εγώ...Δεν υπάρχει πλαστικό από κάτω... Ένα που μπορεί να φταίει είναι ότι δεν άλλαξα θερμοαγωγημη παστά... Άλλα οι θερμοκρασίες είναι έτσι από τότε που τον πήρα.(Περίπου 2 χρόνια)
AiWaaa Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Κατάλαβα. Άλλαξε πάστα και βλέπουμε. Τι revision είναι ? Kαι με την στοκ δεν έπρεπε να έχεις πρόβλημα. Το κουτάκι απο airflow πως τα πάει ? Πόσα fans έχεις?
panagias... Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 2 fans έχω...1 12αρι πίσω και ένα 8αρι μπροστά. Το revision είναι RB-C3...
AiWaaa Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 2 fans έχω...1 12αρι πίσω και ένα 8αρι μπροστά. Το revision είναι RB-C3... Καθάρισε το κουτάκι απο σκόνες άλλαξε θερμοαγώγιμη και δες τα temps σου. Αν δεν πέσουν στα φυσιολογικά επίπεδα άλλαξε ψύχτρα. Aν και με 2 φανς δεν έχει καλο airflow
panagias... Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μήπως παίζει ρόλο και το ότι έχω 2 οθόνες στον υπολογιστή; ΟΚ αν βρω αύριο θερμοαγώγιμη θα αλλάξω..Αλιος θα παραγγείλω και όταν έρθει...
panagias... Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Άλλαξα θερμοαγώγιμη και οι θερμοκρασίες έπεσαν 4-5 βαθμούς... Με ένα browser ανοιχτό είναι στους 34~38... Καλά είναι;
marios32 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Θεωριτικά είναι εντάξει. Είνα καλό πάντως που έπεσε λίγο. Με μια καλή ψύκτρα θα πέσει ακόμα περισσότερο πιστεύω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα