Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

οχι.... δεν ειναι υπερβολικο :D εχει και 5 fans προεγκατεστιμενα, και το ενα ειναι 20cm για πλαγια

Δημοσ.

Mάλλον δεν έχουμε τον ίδιο ορισμό για την έννοια καγκουριά. Με το δεύτερο με αποτέλειωσες. Κι όπως έχω ξαναπει, κουτί θα πάρει ή θα ανοίξει καντίνα να την γεμίσει λαμπιόνια?

Για το συγκεκριμένο corsair έψαξες ή δεν σου αρ΄σει επειδή δεν έιναι τσίρκο?

Δημοσ.

Mάλλον δεν έχουμε τον ίδιο ορισμό για την έννοια καγκουριά. Με το δεύτερο με αποτέλειωσες. Κι όπως έχω ξαναπει, κουτί θα πάρει ή θα ανοίξει καντίνα να την γεμίσει λαμπιόνια?

Για το συγκεκριμένο corsair έψαξες ή δεν σου αρ΄σει επειδή δεν έιναι τσίρκο?

Πλακα κανεις; corsair ειναι αγαπημενη μου εταιρια, απλος σε σχεση με το 400R και το δευτερο κουτο που εδειξα ισος να προτιμουσα το aerocool, αν ηταν να παρω corsair θα επρνα απο το 500R και πανω. Αμα τα corsair ειχαν και παραθυρο στο πλαι θα ηταν τελεια

Δημοσ.
ή δεν σου αρ΄σει επειδή δεν έιναι τσίρκο?

Μαλλον με εχεις παρεξηγησει.... δεν ειπα οτι θελω να ειναι τσιρκο το κουτι

Για ποιό λόγο?

Για ποιο λογο τι;;

Δημοσ.

Αφου το λογο τον ξερεις και εσυ, μονος σου το ειπες, αλλο θεωρω εγω καγκουρικο και αλλο εσυ, εμενα το VX-E PRO LE μου αρεσει πολυ, εσενα οχι, ΟΚ

Αν ηταν να δωσω 100-150 για κουτι, θα επρνα η το 932 advance η το xpredator και μην πεις οτι το xpredator ειναι καγκουρικο........ ειναι πολυ για τα λευτα του

Δημοσ.

Ναι, κοίτα έχει να κάνει και με την ηλικία. Τεσπα, αν ο TS είναι μέχρι 15-16 και θέλει να κόψει λεφτά μπορεί να πάρει και το aerocool. Μια χαρά κουτί είναι. Καλύτερο το 400r αλλά έχει και τα διπλά λεφτά. Στα λεφτά βέβαια του aerocool υπάρχει και αυτό που εγώ θεωρώ καλύτερο και θα μπορεί και να το κρατήσει και όταν μεγαλώσει χωρίς να ντρέπεται: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-Silencio-RC-450-midi-case-black-RC-450-KKN1.htm

Δημοσ.

Ναι, κοίτα έχει να κάνει και με την ηλικία. Τεσπα, αν ο TS είναι μέχρι 15-16 και θέλει να κόψει λεφτά μπορεί να πάρει και το aerocool. Μια χαρά κουτί είναι. Καλύτερο το 400r αλλά έχει και τα διπλά λεφτά. Στα λεφτά βέβαια του aerocool υπάρχει και αυτό που εγώ θεωρώ καλύτερο και θα μπορεί και να το κρατήσει και όταν μεγαλώσει χωρίς να ντρέπεται: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-Silencio-RC-450-midi-case-black-RC-450-KKN1.htm

απλος στο strike-x μαρεσει που εχει την γριλια στα πλαγια και μπορεις να δεις μεσα στο κουτι, με red led ειναι πολυ οραιο!!

Δημοσ.

Αν κ η παραγγελία έγινε με

-cpu: τον 2500κ

-mobo: την gigabyte z68ap-d3

-ssd: τον corsair 120gb force series gt

-μνημες: 2 X 4gb kingston 1600 hyperx

κ -κουτι: CoolerMaster Elite 430.

Σε περιπτωση π θα ηθελα να κοιταξω κ σε κάρτα προς τα που να δω?

Δημοσ.

Η άποψή μου είναι ότι δεν έχει νόημα να πάρεις κάρτα αν δεν πρόκειται να έχει αισθητή διαφορά σε σχέση με αυτή που ήδη έχεις. Οπότε μια καλή πρόταση θα ήταν η 7950.

Το κουτί που πήρες είναι ωραίο και ποιοτικο αλλά πάσχει στη διαχείριση των καλωδίων (cable management) με πιθανές συνέπειες στη σωστή ροή αέρα. Αν σε παίρνει στο μπάτζετ επιμένω για το 400r.

Δημοσ.

Κ γω στην αρχη γι΄αυτο το κουτι πήγαινα αλλα παιρνοντας τηλεφωνω με ειδοποιήσαν οτι μπορουν να μ το στειλουν απο δευτερα...κ γω λογο δουλειας το χρειαζομαι το αργοτερο μεχρι την παρασκευη. :fear:

edit: ωραια η καρτουλα αλλά 400+ ευρω πάει αναποδα στο κλιμα π επικρατει τον τελευταιο καιρο εδώ :-D

Θα το σκεφτώ παντως καθως η λογικη σ είναι σωστη.

Ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...