>-Nosakos<- Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Παιδες χρειαζομαι την βοηθεια σας. Σημερα το πρωι καηκε η mobo του συστηματος μου...οποτε τωρα μ δινεται η ευκαιρια να επενδυσω σε νεο συστημα. Εχω καιρο να κοιταξω τιμες κ να μαθω γενικως τι παιζει στην αγορα..οποτε ειμαι ασχετος με αυτα.Ειμαι διαθετιμενος να διαθεσω εως κ 1000+ ευρω. Τα αντικειμενα που καταφερα να σωσω ηταν η καρτα(gtx 275), το pcu(600w coolermaster silentpro), η καρτα ηχου, το dvd κ το hdd.Η οθονη π εχω ειναι 23''(δεν χριαζομαι αλλη, ουτε καποιο ποντικι/πληκτρολογιο)...κ το pc θα ειναι κυριως για gaming. Οποτε λογικα θα χρειαστω: -mnhmes 4gb -mobo -cpu(ισως κ καποιον cooler?) -kouti -Ανεμηστηρακια? -ισως ssd?? -καρτα γραφικων -δεν ξερω ποσο παει extra μια συναρμολογηση αλλα λογικα μπορω να την κανω κ εγω. O hdd π εσωσα λογικα θα θελει format ετσι? Πραγματικα βιαζομαι να τον παραγγειλω μεχρι το βραδυ. Η τοποθεσια μ ειναι ηρακλειο κρητης αλλα με courier ολα ειναι δυνατα. Γνωμες? Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2012 από >-Nosakos<-
Δεινόσαυρος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Είσαι ικανοποιημένος από την κάρτα γραφικών σου ή θέλεις να την αλλάξεις?
vrioniscy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Πρόταση: Κουτί: Link Επεξεργαστής:Link mobo:Link ram:Link ssd:Link σύνολο 510ευρώ αν θες και άλλη καρτούλα σου συστήνω αυτή Link
>-Nosakos<- Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Είσαι ικανοποιημένος από την κάρτα γραφικών σου ή θέλεις να την αλλάξεις? Να σου πω την αληθεια δεν ειμαι σιγουρος..την πηρα και σχετικα προσφατα (πριν 1μιση χρονο)..αλλα δεν μ εχει βγαλει πουθενα προβλημα ωστε να σκεφτω να την αλλαξω.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Vrioniscy ο επεξεργαστής που λες δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω στα παιχνίδια από τον i5 2500 οπότε δεν είναι συμφέρουσα αγορά για gaming pc. O ssd είναι επίσης μικρός για το budget του παιδιού, μπορεί να πάει και σε καλύτερο και μεγαλύτερο. Αν είναι να πάρει άλλη κάρτα γραφικών το θέμα είναι να πάρει αρκετά καλύτερη και η 6870 είναι παραπλήσια με αυτή που έχει. Πρόταση: Να σου πω την αληθεια δεν ειμαι σιγουρος..την πηρα και σχετικα προσφατα (πριν 1μιση χρονο)..αλλα δεν μ εχει βγαλει πουθενα προβλημα ωστε να σκεφτω να την αλλαξω. Πάντως όπως βλέπεις στο μπάτζετ σου χωράει και κάρτα γραφικών. 8GB βάλε οπωσδήποτε. Είναι χαμηλές οι τιμές και δεν ξέρεις τι γίνεται αύριο. Αν δε σκοπεύεις να κάνεις o/c μπορεί να πέσει 50 ευρώ.
>-Nosakos<- Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Να πω την αληθεια δεν περιμενα να μ βγει τοσο φθηνο <700!! Το σκεφτομαι για καρτα, αλλα δεν με καιει καθως αυτην μπορω να περιμενω να βγει καποια καλη προσφορα η καινουργια γενια ξερω γω..cpu/mobo με νοιαζουν περισσοτερο. Ευχαριστω για τις συμβουλες σας. Απο τι καταλαβα βλεπω ι5 2500(αφου εχω ακομα budget δεν μπορει να μπει κατι καλυτερο η απλα δεν αξιζει?) , mobo: την gigabyte π μ προτεινατε και ram για 8 gb σκεφτομαι κ γω. Επισης αν επιλεξω να παρω ssd χρειαζεται να παω σε 120gb? μηπως ειναι περιττα αφου μονο windows k 2-3 εφαρμογες/games θα του βαλω. Το κουτι παιζει ρολο με ποια motherboard θα συνδεθει η ειναι universal?Επισης τα ανεμιστηρακια ειναι included στο κουτι?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 -Αυτός είναι ο top επεξεργαστής για games αυτήν την στιγμή με την έννοια ότι και ακριβότερο να πάρεις, δεν θα έχεις καλύτερες επιδόσεις. -Πέρα από τα games γενικά αποτελεί άριστη λύση. SSD πάρε μεγάλο αφού μπορείς, ποτέ δεν ξέρεις αν θα τον χρειαστείς. -Σχεδόν όλα τα κουτιά ταιριάζουν με όλα τα mobo σήμερα και το συγκεκριμένο έχει προεγκατεστημένους όσους ανεμιστήρες χρειάζεται και είναι πολύ ποιοτικό. Δεν υπάρχει λόγος να προσθέσεις κι άλλο θόρυβο.
bep1995 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Aerocool Strike-X Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 CORSAIR VENGEANCE Intel Core i5 2500K Corsair Force Series 3 CSSD-F60GB3A-B Sapphire 7950 Xigmatek Gaia €1030, καπου εκει Καρτα αμα θελεις παιρνεις...
>-Nosakos<- Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Βλεπω μπηκε και μια καρτα στο τελευταιο συστημα με 400ε!! Εχω γλυκαθει τωρα με τα 700- κ μαλλον δεν θα παω ψηλοτερα. Τελος μια ερωτηση: απο πιο καταστημα ειναι αυτο το καλαθι δεινοσαυρε? Η να κατσω να ψαξω τα κομματια σε skroutz?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Εχω μια ένσταση στο κουτί (πέρα από την καγκουριά της εμφάνισης) σε σχέση με το corsair και δεν ξέρω αν οι μνήμες αυτές βρίσκουν στην ψύκτρα λόγω των ψηλών heatsinks. Κατά τα άλλα το επιπλέον κόστος για αυτό το mobo το βρίσκω περιττό. Τελος μια ερωτηση: απο πιο καταστημα ειναι αυτο το καλαθι δεινοσαυρε? Η να κατσω να ψαξω τα κομματια σε skroutz? Από το msystems.gr κατάστημα για το οποίο γενικά ακούγονται τα καλύτερα.
bep1995 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 πέρα από την καγκουριά της εμφάνισης Γιατι ρε συ, τι εχει το κουτι ειναι καγκουρικο;; τι σε χαλαει; ομορφο ειναι!! εχει καλα και ωραια κουτακια η aerocool λινκ
>-Nosakos<- Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Σας υπερευχαριστω για τις συμβουλες σας και ειδικοτερα σε σενα δεινοσαυρε !!! Αν κ εχω ψιλοκαταληξει στις επιλογες το τελευταιο π μενει ειναι ισως εναν cooler gia ton i5 2500 (για κανα overclock και επειδη δεν εμπιστευομαι τα stock της intel-ειχα δει τις χειροτερες θερμοκρασιες στον παλιο,πλεον, q6600 μ)
bep1995 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Σας υπερευχαριστω για τις συμβουλες σας και ειδικοτερα σε σενα δεινοσαυρε !!! Αν κ εχω ψιλοκαταληξει στις επιλογες το τελευταιο π μενει ειναι ισως εναν cooler gia ton i5 2500 (για κανα overclock) παρε τον 2500Κ (Κ) εχει πολυ καλυτερο overclockability, ο απλος παει μεχρι 3.7-3.8, ενω ο Κ μπορει και μεχρι 4.5-4.8 με μια καλη ψυκτρα των 50 ευρω, με την Α70 ασ πουμε της corsair
Δεινόσαυρος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Αν κ εχω ψιλοκαταληξει στις επιλογες το τελευταιο π μενει ειναι ισως εναν cooler gia ton i5 2500 (για κανα overclock και επειδη δεν εμπιστευομαι τα stock της intel) Η gaia που σου πρότεινε ο bep είναι μια καλή και αξιόπιστη λύση απ όσο διαβάζω τουλάχιστον. παρε τον 2500Κ (Κ) εχει πολυ καλυτερο overclockability, ο απλος παει μεχρι 3.7-3.8, ενω ο Κ μπορει και μεχρι 4.5-4.8 με μια καλη ψυκτρα των 50 ευρω, με την Α70 ασ πουμε της corsair Και με την gaia που πρότεινες θα πάει τόσο που κάνει 30. Εννοείται τον K πρότεινα και γω αφού δεν υπάρχει θέμα μπάτζετ. Κατα τα άλλα το κουτί καλό είναι αλλά για μέχρι 16 χρονών.
bep1995 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Αυτο θα ηταν ωραιο να παρει αλλα δεν υπαρχει πια, και αν το βρεις θα εχει 120 ευρω link
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα