badmojo99 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 παιδια για χαρα πριν απο λιγη ωρα ανοιξα τα e-mail μου και ειδα με απορια ενα απο το www.ika.gr και ενω με παραμυθιαζουν οτι εχω επιστροφη φορου μου ζητανε να συμπληρωσω μια φορμα το κειμενο εχει ως εξεις: Αγαπητοί Φορολογούμενου, Μετά την τελευταία ετήσια υπολογισμούς της δημοσιονομικής δραστηριότητας σας έχουμε προσδιορίζεται ότι είστε επιλέξιμοι για να λάβουν την επιστροφή φόρου από 373,80 . Παρακαλείσθε να υποβάλετε την αίτηση επιστροφής φόρου και θα μας επιτρέψει 6-9 ημερών, προκειμένου να το επεξεργαστεί. Πάρτε επιστροφής του φόρου για σας VISA ή MasterCard Πιστωτική Κάρτα : * Ημ. Λήξης (μμ/εε): * CVV2/CVC2 : * ATM κωδικό PIN : * ΔΟΥ * ΑΦΜ * ΕΠΩΝΥΜΟ * ΟΝΟΜΑ * ΤΥΠΟΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ * ΟΔΟΣ * ΑΡΙΘΜΟΣ * ΤΚ * ΠΟΛΗ- ΠΕΡΙΟΧΗ * ΝΟΜΟΣ * ΤΗΛΕΦΩΝΟ * Τράπεζα Ημ. Γέννησης *(ηη/μμ/εεεε) λοιπον πως μπορουμε να καταγγειλουμε τους απατεωνες αυτους? ΥΓ το κειμενο ειναι copy paste γιατι δεν μπορεσα να ανεβασω αυτουσια την σελιδα
guido Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 μόνο και μόνο που ζητάνε το pin, που ούτε η ίδια η τράπεζα σου δεν θα στο ζητήσει ποτέ (πόσο μάλλον με mail) δεν βλέπω γιατί μπαίνεις στην διαδικασία να το ψάξεις ¨ άκυρο, δεν είχα δει αυτό λοιπον πως μπορουμε να καταγγειλουμε τους απατεωνες αυτους? πάντως με ένα google search βλέπω ότι έχει παει σε αρκετούς και έχει γίνει γνωστό το συγκεκριμένο scam
antonl Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 http://www.insomnia.gr/topic/224089-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%ac%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%bc%ce%ad%cf%83%cf%89-e-mail-phishing-scams/page__view__findpost__p__4612231
Προτεινόμενες αναρτήσεις