kavalinas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 ολα τα ρευματα ειναι οκ αλλα δεν ανοιγει για κανενα λογο
karmen1983 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Θα σου πω κάτι τελείως μπακαλίστικο (κάνε το αν δεν έρθει κάποιος με καμιά ιδέα) Βγάλε τα όλα έξω απο το κουτί. Αποσύνδεσε τα μεταξύ τους. Ασε τα όλο το βράδυ έτσι και αφαίρεσε και την μπαταρία της μητρικής. Το πρωί ξαναβάλε τα όλα μαζι και τσέκαρε
kavalinas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 αυτο θα κανω γιατι δεν εχω αλλη υπομονη σε ευχαριστωωω παρα παρα πολυ για την βοηθεια σου Karmen ελπιζω να μην χρειαστει να σου την ανταποδωσω καποια στιγμη χαχα να εισαι καλα ελπιζω αυριο να φτιαξει και παλι ευχαριστω πολυ
kavalinas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 τπτ παιδια ακομη τα ιδια ολο το βραδυ εκτος και με μπαταρια εκτος αλλα τα ιδια δοκιμασα και το τροφοδοτικο μου σε ενα παλιο υπολογ και ειναι οκ εχει κολησει η μητρικη σε υπνο οπως λεει σε καποια σιτε για το ACPI S5 mode τι να πω θα την στειλω στο service και ο θεος βοηθος
kavalinas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 παιδια τελικα αφου εστειλα την μητρικη στο service ειχε προβλημα και τωρα μιας και δεν βρισκω και πολλα 1156 socket παραγγειλα μια AsRock P55 Extreme4 για να κρατησω τα περισσοτερα κοματια μου και αγορασα και καποια νεα τροφοδοτικο κουτι ενα front panel ktl εχει κανει ιδεα για την νεα μου μητρικη; σιγουρα σε επιδοσεις δεν θα ειναι οπως η παλια αλλα υπομονη να μαζεψουμε κανενα ευρο να παρουμε νεο πακετακι mother + cpu + ram
karmen1983 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μια χαρά είναι η μητρική καλοδούλευτη να είναι Ποιο Psu πήρες;
ninos30 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μια χαρά είναι η μητρική σου. Αφού την έπαθες όμως, φρόντισε να βάλεις κι ένα τετοιο (ή άλλο παρόμοιο) για να μην σκας 200αρια δεξιά κι αριστερά... ΕDIT: Το τροφοδοτικό σου ήταν μια χαρά. Τζάμπα πήρες άλλο. Γιατί για 700αρι μάλλον το Toughpower είχες
kavalinas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 παιδια πηρα Corsair Professional HX 1050 Modular τροφοδοτικο για να εχω την ισχυ σε μελλοντικο SLi που σκεφτομαι καθως και ενα Coolermaster storm trooper kai ena front panel Aerocool touch 2000 μιας και απο εμφανιση το ειχα παραμελησει. Το τροφοδοτικο το παλιο ηταν οντως ενα Toughpower 700 αλλα δεν πηγε χαμενο στο παλιο κουτι εφτιαξα και ενα παλιο μηχανακι που ειχα και το εβαλα εκει μην φανταστειτε τπτ αλλα για δευτερο καλο ειναι (gigabyte DS3, Core Duo sta 2.6 2gb ram sta 800 kai mia 8800 GTS 512MB) οσο για UPS ειναι ηδη στη λιστα απλα ψαχνομαι λιγο για να δω τι μπορει να με καληψει καλυτερα πολυμπριζα ασφαλειας και σταθεροποιητη ειχα και πριν αλλα δυστυχως....καμια προταση για ups???
kavalinas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 παιδια τελικα χτες το βραδυ ξαναμπηκε επιτελους σε λειτουργια και ολα δειχνουν καλα μαλιστα απο καποιες μετρησεις ειδικα στους SSD εχουμε ανεβει και λιγο σε ταχυτητες οποτε τελος καλο ολα καλα παρα την ταλαιπωρια να και μερικες φωτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα