Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά .... Πρόσφατα είχε χαλάσει η μητρικη Asus p5nsli και επειδή δε μπορω να την βρω την συγκεκριμένη πάλι έχετε να μου πείτε κάποια παρόμοια χωρις sli γτ δε πρόκειται να βάλω 2 κάρτες γραφικών ....

Δημοσ.

Τι μνημες εχεις τωρα?γιατι αλλιως κοιτα σε μεταχειρισμενη για να σου ερθει φθηνα η κοιτας να παρεις με 45 euros μια καινουργια που παιρνει ddr3.

Σε ρωταω για να δουμε εαν σε συμφαιρει να τις πουλησεις τις μνημες σου για να παρεις με 22-23 euros 4gb ddr3.

Ενδεικτικα Asrock Socket 775 G41M-GS3 Vga GLan Audio ΤΙΜΗ 44.40 €

Kingston Value 4GB DDR3 Non ECC CL9 1333MHz ΤΙΜΗ 23.33 €

Δημοσ.

Θα τις πουλησεις κανενα 15αρι (ισως και 20) και θα πας με τα ιδια λεφτα σε πλατφορμα με ddr3.οχι οτι υπαρχει λογος αλλα στα ιδια λεφτα θα εισαι με το να παρεις μεταχειρισμενη.εκτος και εαν βρεις καμια με κανενα 20ρικο.

Δημοσ.

Συγκεκριμένα έχω 2μνηνες ddr2 κάρτα γραφικών ge force 7600gs ..επεξεργάστη intel core 2 duo 1.86 ghz...... Βασικά δε θέλω να μπω στην διαδικασία να πούλησω κάτι κλπ κλπ απλά θέλω μια μητρικη που να δέχεται αυτα και να μην εχει sli....

Δημοσ.

Συγκεκριμένα έχω 2μνηνες ddr2 κάρτα γραφικών ge force 7600gs ..επεξεργάστη intel core 2 duo 1.86 ghz...... Βασικά δε θέλω να μπω στην διαδικασία να πούλησω κάτι κλπ κλπ απλά θέλω μια μητρικη που να δέχεται αυτα και να μην εχει sli....

http://www.skroutz.gr/s/69202/Asrock-G31M-S.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...