Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ,Αγορασα εναν Llano A8-3850 καi μου eκανε 8-9 φορες Restart και Bsod σε τυχαιες στιγμες στη επιφανεια εργασιας .. τον έδωσα Για RMA αφού το δοκίμασα πρώτα Σε μητρική φίλου Και έκανε τα ίδια μετα από5-6 ώρες και από ότι μου είπαν απο το service Tηs oktabit δεν edgale καποιο προβλημα ... η μητρικη και η μνημες ειναι .οκ τεσταρισμενες με τον Α4 3400 Για ενα μηνα ετρεξα το memtest και δεν εβγαλε κανενα error στην μητρικη εχω βαλει το τελευταίο bios..ram +mobo +psu ειναι καινουργια αγωρασμενα πριν ενα μηνα και το τροφοδοτικο ειναι corsair 430 v2 ........τι ειναι ρε παιδια ? ασυμβατότητα μητρικης ? τροφοδοτικο ? εγω και o φιλος μου που το δοκιμασαμε και το παιδι στο Thelab.gr που ειναι ιδια περιπτωση με μενα εχουμε την ίδια μητρικη a55m s2v και To corsair 430v2 .......ps σορυ για τα ορθογραφικα Δεν έχω pc Και γραφω απο το ps3 Me copy paste

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ποσταρω μονο για να ενημερωσω οτι ο επεξεργαστης τελικα ητανε ελαττωματικος και εγινε αντικατάσταση με σφραγισμενο απο την οκταβιτ

αφου ο επεξεργαστης ειχε περασει ολα τα στρες τεστ την πρωτη μερα

Την επόμενη μέρα το άνοιξαν ξανά και σε λίγα λεπτά κράσαρε. Από εκείνη τη στιγμή τα restarts ήταν απανωτά

Αν έχετε όρεξη για διάβασμα δοαβαστε τα ποστ μου στο φορουμ της οκταβιτ Link

τα γραφω ολα αυτα γιατι αποφασισα να παω σε i5 2500 (ο δεινοσαυρος φταιει :-D )

και εβαλα σε αγγελια τον επεξεργαστη

αλλα καποια παιδια διαβασανε τα ποστ μου εδω και νομιζουν οτι παω να τους κανω πουστια

Δημοσ.

Γιατι η πειθος του Δεινοσαυρου ειναι απο αλλη εποχη και γτ γουσταρει να πεταει τα λεφτα του! Κεφαλας γαρ! :-Ρ

Sent from my HTC Explorer A310e using Insomnia

Δημοσ.

Μην βαρατε ρε παιδια δεν φταιω εγω ,

που να ηξερα εγω ο φουκαρας οτι τα pc εχουνε ξεφυγη τοσο πολυ απο τις κονσολες στα γραφικα.

εγω ειμαι κονσολακιας (PS3 xbox κλπ)

πρωτη φορα εστησα PC και με την ψοφια κάρτα γραφικών του llano μου εχει πεσει η μασελα κατω( alan wake )

μεσα σε 10 μερες πουλησα 2 ps3 3.55 firm και πηρα 430 ευρω (εχω και αλλο ενα για σκοτωμα)

και λεω δεν τσιμπαω εναν i5 2500(2500k που λεει και ο Δεινόσαυρος)και μια βαρβατη καρτα με κανα 300αρι

@stm00192 ρε φιλε μην το βλεπεις ετσι

αμα αγορασεις ενα games με 70ευρω (πχ uncharted 3) και το τερματισεις ποσο θα το σκοτωσεις μετα ; κανα 30αρι ;

εγω ετσι το βλεπω

Δημοσ.

Φιλε μου θα χρειαστεις και νεο τροφοδοτικο (430W ειναι λιγα). Γνωμη μου ειναι να κρατησεις τον 3850, παρε ενα νεο καλο τροφοδοτικο 550-650Watt και παρε και μια Radeon HD 6870 ή μια Radeon HD 6950, να παιζεις ανετα ολα τα παιχνιδια.

Αν εχεις βεβαια τα λεφτα, τοτε προχωρα σε αγορα i5 2500k, νεας μητρικης, τροφοδοτικου κλπ.

Δημοσ.

και εγω φιλε μου την 6950 εχω βαλει στο ματι αλλα απο οτι εχω καταλαβει με τον 3850 θα φαω bottleneck

γιαυτο και θελω να παω στον i5 2500

Δημοσ.

και εγω φιλε μου την 6950 εχω βαλει στο ματι αλλα απο οτι εχω καταλαβει με τον 3850 θα φαω bottleneck

γιαυτο και θελω να παω στον i5 2500

Bottleneck δεν θα έχεις ... τουλάχιστον όχι τοσο σημαντικό ώστε να σου δημιουργεί πρόβλημα στα παιχνίδια!!!

Απο εκέι και περα το προβλημα σου είναι το τροδοδοτικό .. αν θυμάμαι καλα έχεις το CX430 .. το οποίο για μια 6870 θα ήταν αρκετό αλλά με την 6950 ίσως ζοριστεί λίγο χωρίς πάλι αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να την σηκώσει!!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν έχετε όρεξη για διάβασμα δοαβαστε τα ποστ μου στο φορουμ της οκταβιτ Link

Μια που έφτασα στο topic από τα hits που είδα από το παραπάνω link ας σου απαντήσω εδώ.

Γιατί δεν βάζεις μια HD 6670 για Hybrid Crossfire?

Θα δεις περίπου τα διπλάσια frames από αυτά που έχεις τώρα, με αρκετά μικρό κόστος και χωρίς να χρειαστεί να αλλάξεις τροφοδοτικό.

Τίμια αναβάθμιση κατά τη γνώμη μου.

Στο μέλλον βλέπεις και κάνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...