Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλώς σας βρήκα!

Πριν 1 βδομάδα βάζω το λάπτοπ στην πρίζα, το ανοίγω κι εκεί που κάνω τη δουλειά μου βλέπω ότι το λαμπάκι του τροφοδοτικού σβήνει! Βγάζω το βύσμα απ΄το λάπτοπ να βεβαιωθώ ότι δεν είναι θέμα του Η/Υ και για καμιά ώρα βάζω/βγάζω το τροφοδοτικό απ΄την πρίζα. Δε γίνεται τπτ, οπότε σαν μηχανικός (:-D :-D) αρχίζω και κοπανάω τον αντάπτορα στο πάτωμα και, ω του θαύματος, επανήλθε!

Μέχρι σήμερα όλα καλά, ώσπου μου έκανε και πάλι το ίδιο. Αφού ούτε με το κοπάνημα δούλεψε άρχισα να κοιτάω για αγορά καινούριου τροφοδοτικού. Αρχικά έψαξα το ίδιο μοντέλο, αλλά δεν υπάρχει στα καταστήματα, μετά αντίστοιχα αυθεντικά της sony αλλά είδα ότι δεν κάνουν για όλα τα μοντέλα και, τέλος για universal τροφοδοτικά.

Θέλω να κάνω τις εξής ερωτήσεις:

1) Έχει καεί οριστικά το τροφοδοτικό, να το πάρω απόφαση δλδ?

2) Αφού δε βρίσκω το ίδιο μοντέλο, να εμπιστευτώ άφοβα universal τροφοδοτικό?

3) Πέραν της τιμής, τι να κοιτάξω στα χαρακτηριστικά τους? Πχ το παλιό τροφοδοτικό δίνει για 19.5 V περίπου 3.9 Α, ενώ το Nilox universal για την ίδια τάση δίνει 4.1 Α. Παίζει να πάθει τπτ το λάπτοπ?

Οποιαδήποτε πρόταση (δοκιμασμένη ή όχι) ευπρόσδεκτη!

Παραθέτω τα χαρακτηριστικά του παλιού τροφοδοτικού και το μοντέλο του λάπτοπ:

Sony Vaio PCG-5J1M

adapter VGP-AC19V20

input: 100-240 V - 1.3 A, 50-60 Hz

output: 19.5 V -3.9 A

Και πάλι καλώς σας βρήκα! :-D

Δημοσ.

Έχω ένα vaio που κάηκε το τροφοδοτικό ειναι μια χαρά το δίνω 25 ευρώ

απο vaio nr21s

τροφοδοτικό

VGP-AC19V14

19.5V

input 100v-240v -- 1.3A-0.6A 50-60HZ

output 19.5V=== 4.7A

Απότι βλέπω σου κάνει, το βύσμα του μόνο δεν ξέρω αν είναι διαφορετικό ...post-233109-0-87116800-1331066347_thumb.jpg

Δημοσ.

Έχουν διαφορά τα 2 τροφοδοτικά στο output κατά 0.8 Α...Φοβάμαι μήπως τέτοια διαφορά βλάψει τον Η/Υ...Ας μας πει και κάποιος άλλος που να ξέρει τη γνώμη του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...