Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

ασχολούμαι εδώ και καιρό με τον προγραμματισμό κυρίως στο χώρο του διαδικτύου.Γνωρίζω δηλαδή σχετικά καλά php,oop,mysql και λίγο Jquery.Θέλω όμως να μάθω και μια γλώσσα ακόμη και σκέφτηκα την Python.

Ο λόγος που επέλεξα την γλώσσα αυτή είναι ότι μπορείς ν'ασχοληθείς και με τον χώρο του web αν χρησιμοποιηθεί Python με Django.(θέμα γούστου καθαρά δηλαδή,δε τρελαίνομαι για προγραμματισμό που δεν αφορά το διαδίκτυο)

Η ερώτηση μου είναι,επειδή δεν γνωρίζω πολλά περί Django και πόσο απέχει απ΄την συνηθισμένη χρήση της Python,αν μ'αυτή την λογική μπορώ να συνδυάσω το τερπνόν μετά του ωφελίμου...δηλαδή και python να μάθω και να κάνω κάτι που να μ'αρέσει,δηλαδή πάνω στο web. :shifty:

την άποψή σας λοιπόν...

edit:και κάτι ακόμα,για mobile apps με Python το Scripting Layer for Android το χετε χρησιμοποιήσει? Εντυπώσεις?

Δημοσ.

Η ερώτηση μου είναι,επειδή δεν γνωρίζω πολλά περί Django και πόσο απέχει απ΄την συνηθισμένη χρήση της Python,αν μ'αυτή την λογική μπορώ να συνδυάσω το τερπνόν μετά του ωφελίμου...δηλαδή και python να μάθω και να κάνω κάτι που να μ'αρέσει,δηλαδή πάνω στο web. :shifty:

Δεν θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις την Python με το Django. Το Django αυτό καθαυτό είναι αρκετά μεγάλο framework (σε codebase) και προσφέρει πολλά features τα οποία διευκολύνουν την ανάπτυξη medium/big web apps. Νομίζω πως η ενασχόληση με ένα web microframework (όπως flask, web.py, και αρκετά άλλα) θα σε βοηθούσε να δεις την Python πιο καθαρά και δεν θα ρίσκαρες να χαθείς στην πολυπλοκότητα του framework. Παράλληλα με κάποιο book/ebook για Python (πχ Python essential reference 4th edition) θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...