Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα θέμα με το Facetime στο iMac όταν συνδέω τα ακουστικά του iPhone.

Συγκεκριμένα ενώ με Skype ο συνομιλιτής μου με ακούει μία χαρά στο Facetime με ακούει με τρομερή φασαρία. Αν βγάλω τα ακουστικά όλα λειτουργούν άψογα.

Επειδή μου μπήκαν υποψίες ότι χάλασα το jack του iMac, πέρα από το Skype, δοκίμασα να κάνω ηχογράφηση στο Garage Band και όλα λειτουργούν τέλεια.

Πιο παλιά δούλευε κανονικά το Facetime στον iMac με τα ακουστικά του iPhone.

Με το iPhone και Facetime δεν έχω πρόβλημα με τα ακουστικά.

Έχεις κανείς παρόμοιο πρόβλημα με iMac;

Δημοσ.

Μηπως απλα το facetime χρησιμοποιει το μικροφωνο των ακουστικων του iphone(δεν εχει και ρυθμιση να επιλεξεις), ενω τα αλλα προγραμματα ειναι ρυθμισμενα να χρησιμοποιουν το μικροφωνο του imac?

Δες τις ρυθμισεις στο sound preferences και δοκιμασε επισης να μην βαλεις τελειως μεσα το jack των ακουστικων , ωστε να μην λειτουργει το μικροφωνο των ακουστικων.

Δημοσ.

Υπάρχει ρύθμιση να επιλέξεις. Πάντα από το μικρόφωνο του ακουστικού του iPhone μιλάω και με τα άλλα προγράμματα.

Στις ρυθμίσεις έχω βάλει να παίρνει από το μικρόφωνο των ακουστικών του iPhone.

Δημοσ.

Μολις πριν λιγο πεταξα τα ακουστικα σε ενα οικοπεδο. Ηθελα να μιλησω με την κοπελα μου με κανονικη κληση και υπηρχε το ιδιο προβλημα. Φασαρια απο το μικροφωνο.

Τα εβγαλα με μανια και τα πεταξα μακρια. Καινουρια ακουστικα ετσι! Τα πρωτα μου χαλασαν με ακριβως το ιδιο προβλημα.

Κοστιζουν 33€ και η Apple μας δουλευει ψηλο γαζι. Μας πουλαει κινεζικα ακουστικα για καλα. Και ενταξει, εχουν καλη ποιοτητα, αλλα να χαλανε μετα απο 2 μηνες; Μαλιστα προσεχω πολυ τα πραγματα μου.

Ντροπη τους για αλλη μια φορα! :mad:

Δημοσ.

Αν μπορούσα να συναντήσω έναν από αυτούς που εμφανίζονται σε λευκό φόντο και μιλάνε για τα Apple, ορκίζομαι ότι θα τον σακάτευα στο ξύλο. Θα πήγαινα φυλακή αλήθεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...