revengerf1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Εχω παρει 2υτερι οθονη για το pc.Δεν ξερω πως μπορω να το κανω να μπορω να παιζω σε μια οθονη και στη αλλη να μπορω να ειμαι στο ιντερνετ msn.skype κλτ....
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Που δυσκολευεσαι? Την εχεις συνδεσει στην gpu σου την δευτερη οθονη? Τι gpu εχεις?
mandos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 2υτερι οθονη Δεύτερη είναι, ή αλλιώς 2η. Τευτέρι είχαν οι παππούδες μας στο σχολιό (σχολείο). No offense αλλά μου έβγαλες τα μάτια. Στο προβλημά σου τώρα: την συνδέεις με το καλώδιο στην κάρτα γραφικών σου (DVI φαντάζομαι) και ανάβεις pc και οθόνη. Στο boot κανονικά πρέπει να βλέπεις και στις δύο οθόνες. Στα windows όταν μπεις πάτας δεξί κλικ, ρυθμίσεις για το desktop και θα δεις δύο οθόνες, η μια ανενεργή. Την επιλέγεις και πατάς να επεκταθεί η επιφάνεια εργασίας και στην δεύτερη οθόνη. Κάθε επόμενη φορά θα δουλεύει σωστά. Όσο ήμουν στα windows είχα πάντα αυτό: http://www.realtimesoft.com/ultramon/ είναι καλό από πολλές απόψεις (άμεση μετακίνηση, δυνατότητα να κλέισεις μια οθόνη για να μην καίει ρεύμα κτλ). Δοκιμάσε το ΑΦΟΥ κάνεις τις οθόνες σου να δουλέψουν.
revengerf1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Εχω συνδεση την μια με hdmi και την αλλη με αναλογικο!!στο display μου δειχνει μονο μια...
mandos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Τι λειτουργικό έχεις? Drivers έχεις βάλει για την κάρτα γραφικών? Προσπάθησε να bootάρεις μόνο με την μία, με αυτή που δεν δουλεύει τώρα (βγάλε το καλώδιο της άλλης)
revengerf1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Εχω συνδεση την μια με hdmi και την αλλη με αναλογικο!!στο display μου δειχνει μονο μια... τελικα την συνδεσα με hdmi στο monitor και dvi στο pc...απλα τα μονιτορ εχουν διαφορετικες αναλυσεις lg m2380df(23) lg m2250d(22) το εφτιαξα απλα ανοιγω παιχνιδι στο ενα και οταν παταω πχ δεξι κλικ στο αλλο μονιτορ το παιχνιδι κανει minimize αμεσως!!!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 τελικα την συνδεσα με hdmi στο monitor και dvi στο pc...απλα τα μονιτορ εχουν διαφορετικες αναλυσεις lg m2380df(23) lg m2250d(22) το εφτιαξα απλα ανοιγω παιχνιδι στο ενα και οταν παταω πχ δεξι κλικ στο αλλο μονιτορ το παιχνιδι κανει minimize αμεσως!!!! Το κανει σε καθε παιχνιδι αυτο? Εχει διαφορες συμπεριφορες σε αντιστοιχες περιπτωσεις. Πχ καποια παιχνιδια δεν σ αφηνουν να κανεις κλικ στη 2η οθονη.
Boltaz Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 τελικα την συνδεσα με hdmi στο monitor και dvi στο pc...απλα τα μονιτορ εχουν διαφορετικες αναλυσεις lg m2380df(23) lg m2250d(22) το εφτιαξα απλα ανοιγω παιχνιδι στο ενα και οταν παταω πχ δεξι κλικ στο αλλο μονιτορ το παιχνιδι κανει minimize αμεσως!!!! Για να μην στο κανει αυτο αντι να παιζεις το game σε full screen , ανοιξε το game σε παραθυρο και προσαρμοσε το στην οθονη να φαινεται σαν full screen ... Ετσι μπορεις να χρησιμοποιεις και τα 2 monitor χωρις προβλημα ...
Bloodrage Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Θα ψαχνεις σε καθε παιχνιδι να βρισκεις τι ρυθμιση fullscreen(windowed) ωστε να μη σου κανει minimize
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 εγω δεν μπορω να τα συνδεσω! Kαι...?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα