sarpan Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Γεια χαρα παιδια.Εχω δυο υπολογιστες συνδεδεμενους στο ιδιο ρουτερ.O ενας ασυρματα και ο αλλος ενσυρματα.To δικτυο λειτουργει κανονικα.Μπορω να επεξεργαζομαι αρχεια κλπ κλπ.Μεσω dos πηγα να χρησιμοποιησω την επιλογη msg αλλα δεν τα καταφερνω.Τη μια μου λεει οτι ο υπολογιστης ειναι εκτος λειτουργιας η δεν υπαρχει και την αλλη μου βγαζει ενα error 5...Επειδη σιγουρα γραφω λαθος την εντολη μπορει καποιος να βοηθησει?
sarpan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 πρωτον ευχαριστω για την απαντηση.δευτερον προσπαθησα να καταλαβω τι παιζει αλλα τζιφος.οταν παταω net view μου εμφανιζει τους 2 υπολογιστες(pc1,pc2) που ειναι στο δικτυο μου. οποτε γραφω msg pc1 test αλλα μου βγαζει το pc1 δεν υπαρχει η εχει αποσυνδεθει. To sessionname και το sessionid τι ειναι ακριβως?
tetod17 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 πήγαινε στις υπηρεσίες του υπολογιστή που δέχεται τα μηνύματα και ενεργοποίησε την Υπηρεσία Μηνυμάτων και βάλτη να τρέχει αυτόματα στην εκκίνηση των windows
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα