Προς το περιεχόμενο

Blueray drive σαν CD-Rom στο Laptop (SAMSUNG NP300V5A-S03GR i5-15.6 )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά καταρχήν καλησπέρα σας και κάλως σας βρήκα είναι το πρώτο μου post

Παιδιά έχω αγοράσει αυτό το Laptop

http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/computing/pc/laptop/samsung-np300v5a-s03gr-i5-15-6.php

To οποίο έχει και Blu-Ray player. Όταν πατάω υπολογιστής μου μου βγάζει κανονικά το δίσκο μου και αντί για BD-ROM μου βγάζει CD-ROM

πήρα ένα blu-ray disk και μου το παίζει κανονικά βεβαία (με το Mac Blu-Ray Player)το Blu-ray μου το ανοίγει κανονικά και μπορώ να δω και όλους τους φακέλους στο κάθε blu-ray disk απλά με παραξενεύει γιατί τα windows μου το βλέπουν ως CD-ROM και οχι ως BD-ROM

ξέρει κανείς ??????????

Δημοσ.

Αφού παίζει, τυχαίο είναι υποθέτω. Μπορείς αν θες να του κάνεις μια κατάργηση από την διαχείρηση συσκευών (και μετά reboot για να στο ξαναφορτώσει). Αν δεν αλλάξει κάτι, απλά θα πρέπει να ζήσεις με αυτή την ονομασία :P

Δημοσ.

:-D το δοκίμασα φίλε μου άλλα τα ίδια, αυτό που με παραξενεύει όμως είναι πως στην αρχή το είχε κανονικά BD-ROM

παίζει καθόλου ρόλο που έμενα στη διαχείριση συσκευών- Μονάδες CD/DVD έχει μια συσκευή?

post-235578-0-07796100-1331023324_thumb.jpg

Δημοσ.

Σωστά είναι, ένα είναι το κανονικό dvd (εκτός κι αν έχεις παραπάνω οπτικές συσκευές στο pc), εμένα το άλλο είναι από το daemon-tools (εικονικό bd-rom, για να φορτώνει αρχεία iso).

To μόνο άλλο που μπορώ να σκεφτώ είναι μήπως πέρασες κάποιο σχετικό πρόγραμμα (για εγγραφή ή αναπαραγωγή blu-ray) και για κάποιο περίεργο λόγο σου άλλαξε την ονομασία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σωστά είναι, ένα είναι το κανονικό dvd (εκτός κι αν έχεις παραπάνω οπτικές συσκευές στο pc), εμένα το άλλο είναι από το daemon-tools (εικονικό bd-rom, για να φορτώνει αρχεία iso).

To μόνο άλλο που μπορώ να σκεφτώ είναι μήπως πέρασες κάποιο σχετικό πρόγραμμα (για εγγραφή ή αναπαραγωγή blu-ray) και για κάποιο περίεργο λόγο σου άλλαξε την ονομασία.

έχω μονό το powerDVD 12 ,MAC Blu-ray-player και τον GOM player

και γω δε ξέρω τι να πω ποια

Επεξ/σία από P@rex

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...