tsakantarhs Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Καλησπερα σε ολα τα παιδια.Να πω και εγω την ιστορια μου.Ειχα ενα προβλημα με εναν ιο τωρα στα τελευταια κ ειπα να βαλω το κασπερσκι να το ξεπεταξει οπως κ εγινε.Το προβλημα ομως δημιουργηθηκε μετα, που το λαπτοπακι μου netbook asus pc eee 1005pe δεν αναγνωριζε ουτε το ποντικι ουτε υπακουε το touchpad.Σκεφτηκα να απεγκαταστησω τους drivers και να τους ξαναβαλω.Ακολουθησα ολη τη διαδικασια αλλα και παλι το προβλημα υπαρχει.Το πισι μου βγαζει μηνυμα οτι δε μπορει να βρει τον οδηγο,ακομα και στο συστημα που μπαινω απο τον πινακα ελεγχου μου βγαζει θαυμαστικο επανω στον οδηγο οτι και καλα δε λειτουργει καλα..μπορειτε να δωσετε καμια ιδεα γτ με βλεπω να κανω κανενα φορματ στα καλα καθουμενα..ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας.
deesnider Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 ...δε δοκιμάζεις κι ένα malwarebytes, μπας και;...
tsakantarhs Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Ρε συ δοκιμασα σχεδον τα παντα.εβαλα σπαιμποτ,κασπερσκι,δοκιμασα να κανω ανανεωση τον οδηγο δεν ειχε ενεργοποιημενη την εντολη,προσπαθησα να κανω ανανεωση τα windows (update) και δε με αφηνε.κατι το περιεργο συμβαινει εδω κ μαλλον καλυτερα να μου πειτε πως κανω φορματ σε λαπτοπακι χωρις σιντιπλειερ κ χωρις το σιντι των windows.
deesnider Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 καλυτερα να μου πειτε πως κανω φορματ σε λαπτοπακι χωρις σιντιπλειερ κ χωρις το σιντι των windows. Δεν είχε από την αρχή κάποιο image σε κάποιο σημείο του δίσκου, προκειμένου να επαναφέρεις το λειτουργικό στην αρχική κατάσταση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα