Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο δίσκος που είναι sata 3 δεν θα έχει θέμα που η μητρική μου δεν έχει θήρα για sata 3 ε?

Και αν δεν έχει πρόβλημα μήπως επηρεάζονται οι ταχύτητες του ssd?

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πρόβλημα συμβατότητας δεν θα υπάρχει, καθώς το πρωτόκολλο sata έχει και backward compatibility. Θα δουλεύει όμως σαν sata2 με αντίστοιχη μείωση στην ταχύτητα. Κατά την άποψή μου, δεν είναι ορατή με το μάτι η διαφορά.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν θα σε ενδιέφερε.

Πουλάω :

Motherboard : Asus P5Q

Processor : Intel Core 2 Quad Q9450 στα 2.66GHz με 12MB cache

Memory : 4GB Kingston HyperX με ψύκτρες στα 1066MHz

Όλα μαζί 250 ευρώ.

Στείλε μου pm αν ενδιαφέρεσαι. ;)

Αν πάλι δεν ενδιαφέρεσαι, no prob! :)

Δημοσ.

Θα έλεγα βάλε άλλα 2Gb ram και αντι για μητρικη και ddr3 πάρε μια κάρτα γραφικών μιας και λες λίγο gaming

Η οθόνη σου ποια είναι ;

@309€

πας κάπου εδώ

post-146708-0-24770200-1330985897_thumb.png

+1

Πάρε αυτα που σου γράφει ο Terry308,και θα είσαι αρχηγός.

Μια χαρά θα είσαι με 4gb RAM ddr2, οι ddr2 σε πολλές περιπτώσεις είναι καλύτερες απο τις ddr3.

Δημοσ.

Όλο και ανεβαίνεις ... αποφάσισε τι θέλεις. :P

Αν και το 400ευρο γίνει τελικά 500ευρο τότε φίλε μου πούλα όλα αυτά που έχεις (εκτός σκληρού) και στήσε καινούργιο μηχάνημα εκ νέου σε sAM3+ ή s1155 ... Όχι και 500€ αναβάθμιση σε s775, είπαμε... :P

ps: Το aerocool αν σου αρέσει εσένα σε εμάς περισσεύει. Δεν είναι κακό σε χαρακτηριστικά αλλά δεν μου αρέσει εμφανισιακά. Ίσως αν ήμουν νεότερος ... :P

Δημοσ.

Όλο και ανεβαίνεις ... αποφάσισε τι θέλεις. :P

Αν και το 400ευρο γίνει τελικά 500ευρο τότε φίλε μου πούλα όλα αυτά που έχεις (εκτός σκληρού) και στήσε καινούργιο μηχάνημα εκ νέου σε sAM3+ ή s1155 ... Όχι και 500€ αναβάθμιση σε s775, είπαμε... :P

Αυτό που ήθελα να πω είναι το ότι μένω Πάτρα (θα πληρώσω μεταφορικά δηλαδή και σκεφτόμουν το πόσο θα πάνε για εδώ)και θέλω να μην ξοδέψω πάνω από 400 το πολύ. Για 300 το άρχισα άντε 400 το μέγιστο δεν θα πήγαινα στα 500 με τίποτα.

Για το κουτί δεν το έλεγα για να πάω σε 75 ευρό αλλά μήπως υπάρχει κάτι παρόμοιο σε κανένα 55αρι 60αρι

Δημοσ.

Αυτό που ήθελα να πω είναι το ότι μένω Πάτρα (θα πληρώσω μεταφορικά δηλαδή και σκεφτόμουν το πόσο θα πάνε για εδώ)και θέλω να μην ξοδέψω πάνω από 400 το πολύ. Για 300 το άρχισα άντε 400 το μέγιστο δεν θα πήγαινα στα 500 με τίποτα.

Για το κουτί δεν το έλεγα για να πάω σε 75 ευρό αλλά μήπως υπάρχει κάτι παρόμοιο σε κανένα 55αρι 60αρι

Από το visionstudio είναι ~10€ τα μεταφορικά .. + ποικιλία + καλύτερες τιμές

Αποφάσισε τι θα κάνεις τελικά και δώσε ένα όριο χρημάτων.

Δημοσ.

Από το visionstudio είναι ~10€ τα μεταφορικά .. + ποικιλία + καλύτερες τιμές

Αποφάσισε τι θα κάνεις τελικά και δώσε ένα όριο χρημάτων.

Μπορώ να δώσω μέχρι 400 το πολύ φίλε μου μαζί με τα μεταφορικά. Είμαι φοιτητής ρε συ και δεν έχω να δώσω πολλά για να φτιάξω κάτι καινούριο. Sorry αν σας έχω ζαλίσει αλλά δεν ασχολούμαι οπότε θέλω να τα δώσω και να μην πάνε χαμένα..

Edit: βρήκα αυτό μήπως είναι καλύτερο από το Adata η το CORSAIR

Δημοσ.

Ωραία. Αν βάλω αντί για την 6850 στα 130ευρό την 6870 στα 175 θα είμαι οκ και για το μέλλον? Θα είναι μια καλή αγορά δηλαδή?

Edit: Θα ήταν καλό να κάνω και κανένα OC? Θα δω διαφορά στον Q8400 που έχω?

Δημοσ.

Μ΄αρέσει και το τροφοδοτικό καλή ιδέα.

Έχω και τα Windows 7 pro 64 bit αυθεντικά . Μόλις βάλω 4gb ram να τα προτιμήσω από τα 32 bit που έχω τώρα ε?

Δεν μου είπατε για το OC αν είναι καλή ιδέα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...