Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά χρειάζομαι κάποιο πρόγραμμα για να φτιάξω μια υπερ-απλή κάτοψη. Δεν έχω καμία σχέση με το σπορ απλά κάνω μια χάρη σε κάποιον που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με υπολογιστές οπότε το CAD πρέπει να είναι απλό. Ας πούμε ότι θέλω να έχει τόση σχέση πχ με το AutoCad, όση και το Photoshop με το Photo Manager των Windows...

Δεν χρειάζονται πολλές δυνατότητες και εργαλεία, απλά να μπορεί να γίνει μια κάτοψη που να μη δείχνει χάλι σαν να φτιάχτηκε με βελάκια και γραμμές στο Word. Πρόκειται ουσιαστικά για δύο πολύ μικρά κτίρια το ένα δίπλα στο άλλο, με 3-4 τετραγωνισμένα δωμάτια κι ένα διάδρομο το καθένα. (Υποθέτω ότι μπορούν να μπουν και τα δύο κτίρια στο ίδιο σχέδιο, σωστά; Γιατί πρόκειται για το ίδιο μέρος, οπότε πρέπει να φαίνονται μαζί, απλά αποτελείται από δύο κτίρια).

Σκέφτηκα το Google Sketchup που φαίνεται απλό κι έχει (νομίζω) και έτοιμα templates για κατόψεις. Και ως Google είναι και "διαχρονικό", που σημαίνει ότι μετά από εμένα θα μπορεί να το επεξεργαστεί κι άλλος χωρίς να ψάχνει το πρόγραμμα με το οποίο δημιουργήθηκε. Τί λέτε; Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...