alexzzz Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Απο σήμερα το πρωί και εμένα το ίδιο όποτε επιχειρήσω να μπώ στο facebook με πετάει αμέσως έξω και απο τους 4 διαφορετικούς browser μέχρι χθές δέν είχα κανένα πρόβλημα. Από το πρωί δεν είναι προσπελάσιμο το facebook, δεν έχει σχέση με το πρόβλημα του topic starter
spacefart Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 σιγα ρε παιδια ελεος δλδ πως κανετε ετσι και αν επεσε το FB.. οκ so What? μεσω FB δουλευετε? αν ειναι δυνατον δλδ
isay Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 σιγα ρε παιδια ελεος δλδ πως κανετε ετσι και αν επεσε το FB.. οκ so What? μεσω FB δουλευετε? αν ειναι δυνατον δλδ Εύχομαι να πέσει πάλι για μερικές ώρες το απογεύμα. Ξέρω 2-3 περιπτώσεις που θα χαζέψουν απο την αγωνία. Θα ξεκολλήσουν το F5 απο τα refresh.
nikolas16 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Φίλε δοκίμασε με άλλο browser πχ με firefox εύκολος στο downloading. Εγώ αντιμετωπίζω άλλο πρόβλημα κάνω share διάφορα link στον τοίχο μου και δεν εμφανίζονται οι εικόνες παρά μόνο ο τίτλος και το κείμενο του λίνκ που έκανα share. Γνωρίζει κάποιος τι φταίει; Αυτο εξαρταται απο τον συνδεσμο
zevage Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δοκίμασε το βρε μία να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο Δοκίμασα με το mozzila και μπαινει κανονικά!!! Επίσης οπως προανέφερα μπαίνει απο άλλο υπολογιστή συνδεδεμένο στο ίδιο router
manosfp Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Εύχομαι να πέσει πάλι για μερικές ώρες το απογεύμα. Ξέρω 2-3 περιπτώσεις που θα χαζέψουν απο την αγωνία. Θα ξεκολλήσουν το F5 απο τα refresh. Εύχομαι να πέσει για μια βδομάδα να κάτσω σε μια γωνία να παρακολουθώ και να γελάω. Α ρε ανθρώπινο γένος πως σκατα καταντήσες έτσι.... Sent from my iPad using Insomnia
zevage Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Εύχομαι να πέσει για μια βδομάδα να κάτσω σε μια γωνία να παρακολουθώ και να γελάω. Α ρε ανθρώπινο γένος πως σκατα καταντήσες έτσι.... Sent from my iPad using Insomnia Η σημαντικότερη κατάντια είναι να μη σέβεσαι αυτούς που θεωρητικά συναναστρέφεσαι. Φίλε μου εισαι εκτός του συγκεκριμένου θέματος. Αν δεν μπορείς να βοηθήσεις, τουλάχιστον μην αποπροσανατολίζεις τη συζήτηση. Βρες καλύτερα κατι πιο χρήσιμο να κάνεις απο το να κάθεσαι σε μιά γωνιά και να γελάς, μήπως και βοηθήσεις να ξεπεραστεί η κατάντια του ανθρώπινου γένους.
Boltaz Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δοκίμασα με το mozzila και μπαινει κανονικά!!! Επίσης οπως προανέφερα μπαίνει απο άλλο υπολογιστή συνδεδεμένο στο ίδιο router Εφοσον εχεις γραψει καπου τα user/pass των site/forum κτλ που μπαινεις , tools / internet options / browsing history / delete / επελεξε ολες τις επιλογες / delete... *Τα cookies λογικα σου κανουν την ζημια αλλα καλο ειναι να διαγραψεις τα παντα ...
Lucky Luke Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Σας έχει διορθωθεί το πρόβλημα; Προσπαθώ να ποστάρω κάποια άρθρα σε μια εταιρική σελίδα στο FB και ενώ μπαίνει και μπαίνω κι εγώ ως admin ενώ μπορεί να ποστάρει απλό κείμενο όταν πάω να ποστάρω τα άρθρα με κείμενο και εικόνα απλά δείχνει την "μπάρα" προόδου να φορτώνει αλλά στο τέλος δεν κάνει τίποτα... Πριν μερικές ώρες άλλος admin είχε καταφέρει να κάνει αντίστοιχα posts. Τι πιστεύετε, είναι θέμα FB; Αν όχι, μπορώ να κάνω κάτι εγώ;
zevage Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Εφοσον εχεις γραψει καπου τα user/pass των site/forum κτλ που μπαινεις , tools / internet options / browsing history / delete / επελεξε ολες τις επιλογες / delete... *Τα cookies λογικα σου κανουν την ζημια αλλα καλο ειναι να διαγραψεις τα παντα ... Είχες απόλυτο δίκιο!!! Τώρα ειναι εντάξει. Σε ευχαριστώ πολύ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα