zevage Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Γειά σας, εδω και μερικές ημέρες δέν μου ανοίγει καθόλου η σελίδα του facebook. Εννοώ οτι δεν μπαίνει καθόλου στην ιστοσελίδα!!! Επειδή δεν είμαι πολύ σχετικός τί συμβαίνει άραγε?
dewn735 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Σου γράφει κάποιο μύνημα, ή απλά λευκή σελίδα; Άμα δοκιμάσεις με άλλον browser;
zevage Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Σου γράφει κάποιο μύνημα, ή απλά λευκή σελίδα; Άμα δοκιμάσεις με άλλον browser; Μου γράφει "Ο Internet Explorer δεν μπορεί να εμφανίσει την ιστοσελίδα". Δεν εχω αλλο browser.
Boltaz Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μηπως καποιος σου εχει μπλοκαρει την σελιδα ... πχ οι γονεις σου ?
zevage Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μηπως καποιος σου εχει μπλοκαρει την σελιδα ... πχ οι γονεις σου ? Οχι!! Ειμαι πολύ μεγάλος!! Πως μπορεί να μπλοκαρισθεί μια ιστοσελίδα?
Boltaz Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Οχι!! Ειμαι πολύ μεγάλος!! Πως μπορεί να μπλοκαρισθεί μια ιστοσελίδα? Απο virus / antivirus / router / hosts file κτλ ... Δοκιμασε με καποιον αλλο browser να δεις αν μπαινει ...
flik Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Αν έχετε μέσα στο σπίτι και άλλη συσκευή με πρόσβαση στο internet δοκίμασε απο εκεί. Αν μπαίνει απο εκεί, σημαίνει οτι έχει μπλοκαριστεί στον υπολογιστή σου. Δοκίμασε και με άλλον browser, και μετά κοιτάμε για hosts file, router κτλ.
kostasKJ7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Φίλε δοκίμασε με άλλο browser πχ με firefox εύκολος στο downloading. Εγώ αντιμετωπίζω άλλο πρόβλημα κάνω share διάφορα link στον τοίχο μου και δεν εμφανίζονται οι εικόνες παρά μόνο ο τίτλος και το κείμενο του λίνκ που έκανα share. Γνωρίζει κάποιος τι φταίει;
zevage Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Αν έχετε μέσα στο σπίτι και άλλη συσκευή με πρόσβαση στο internet δοκίμασε απο εκεί. Αν μπαίνει απο εκεί, σημαίνει οτι έχει μπλοκαριστεί στον υπολογιστή σου. Δοκίμασε και με άλλον browser, και μετά κοιτάμε για hosts file, router κτλ. Εχουμε ασύρματη σύνδεση και μπαίνω χωρίς πρόβλημα με άλλο υπολογιστή απο το ίδιο router. Δεν θα ήθελα να αλλάξω browser. Επίσης έχω για antivirus το AVG free.
dewn735 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δεν θα ήθελα να αλλάξω browser. Δοκίμασε το βρε μία να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο
varemarious Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 κάτι άλλο πρέπει να είναι το πρόβλημα καθώς ούτε εμένα μπαίνει σήμερα.. χτες μπόρεσα και μπήκα κανονικα. σήμερα δε μπορώ ούτε από το λαπτοπ ούτε από το σταθερό..
Dibasic Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μια από τα ίδια! Από κινητό μπαίνει κανονικά ενώ από pc όχι! Φαίνεται να έχει πέσει.
super3bingo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Απο σήμερα το πρωί και εμένα το ίδιο όποτε επιχειρήσω να μπώ στο facebook με πετάει αμέσως έξω και απο τους 4 διαφορετικούς browser μέχρι χθές δέν είχα κανένα πρόβλημα.
mpizis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Και εγω το ιδιο προβλημα εχω παιδες χθες το βραδυ μεχρι τις 12 ημουν μεσα..σε κανεναν δεν μπαινει???Η ειμαι μονο εγω????Εκανα τα παντα αλλαξα mtu απο 1500 στο 1400 καθαρισα cookies κατεβασα οτι browser υπαρχει.Ειναι γενικο το προβλημα???Σας παρακαλω βοηθηστε! ENTAΞΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΕΡΒΕΡΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΜΩΛΙΣ ΤΩΡΑ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα