psapikas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Θέλω να μπορώ να αναπαραγάγω video (από flash usb drive ή κάρτα μνήμης) μέσα σε αυτοκίνητο. Τι θα μπορούσα να αγοράσω??? Kάποιο φτηνό tablet θα ήταν λύση και ποιό μου προτείνετε?
sakis0547 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 http://www.merimobiles.com/Aoson_M19_9_7inch_IPS_Screen_1024_768_4_3_Android_p/meri3375.htm# εγω προτεινω αυτο..το εχω και ειναι κορυφη,βεβαια υπαρχουν και πιο φθηνες λυσεις αν θελεις.αυτο βγαινει 195 ευρω.
psapikas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σου Υπάρχει θέμα με τελωνεία για την παραγγελία του? Υπάρχει κάποιο αντίστοιχο στο amazon.co.uk το οποίο ξέρω και εμπιστεύομαι?? Ευχαριστώ!!!
sakis0547 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 αν το παραγγειλεις με απλο ταχυδρομειο δεν νομιζω να εχεις προβλημα,οσοι εχουν παραγγειλει σε κανεναν δεν το σταματησαν.τωρα αν εισαι εσυ η εξαιρεση δεν ξερω τι να πω..μην σε παρω και στο λαιμο μου. στο αμαζον εψαξα λιγο αλλα δεν ειχε κατι αξιολογο..μονο επωνυμα.
Tabletistas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 στο αμαζον εψαξα λιγο αλλα δεν ειχε κατι αξιολογο..μονο επωνυμα. Σωστός!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα