κοκολινος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δεν ειναι και τοσο καλη καρτα για Gaming ..!!!!Δεν θα κολλας ρε παιδι μου....Απλα θα αναγκαζεσαι να τα παιζεις σε χαμηλα γραφικα..Τι παιχνιδια παιζεις???Ισως χρειαστει ν παρεις...Μπορεις να δωσεις ενα μπατζετ και τι πραματα χρειαζεσαι..????
Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δηλαδη θα χρειαστει να αγορασω και αλλη καρτα? γτ θα λαγγαρουν? Ανάλογα με την ανάλυση της οθόνης. Αν έχεις full hd ανάλυση δεν θα παίζεις με φουλ γραφικά.
shooterg Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Ανάλογα με την ανάλυση της οθόνης. Αν έχεις full hd ανάλυση δεν θα παίζεις με φουλ γραφικά. Εχω μια lg 1920*1080..τωρα που εχω εναν επεξεργαστη intel core 2 duo e7500 2,93 ghz δεν κολανε αλλα χαμηλωνω λιγα γραφικα σε λιγα Games..τα καινουρια μονο..ε με εναν i5 δεν νομιζω να εχω προβλημα..επισης παιζω τα νεα οπως ac reveletions batman arkham city..τα μοναδικα Games Που με εκαναν να χαμηλωσω λιγο ειναι το alan wake και το syndicate..
Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 ο ι7 καταρχήν δεν έχει καμία διαφορά στα games από τον i5. Κατά τα άλλα τα γραφικά τα χαμηλώνεις λόγω κάρτας γραφικών και όχι λόγω επεξεργαστή τόσο. Και τον ακριβότερο i7 που κάνει 1000 ευρώ να πάρεις με αυτήν την κάρτα θα χαμηλώνεις αρκετά τα γραφικά.
stm00192 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Οτι είπε και ο Δεινοσαυρούκος από πάνω .... το πρόβλημα σου δεν είναι τόσο ο επεξεργστής αλλά κυρίως η κάρτα... Για να κάνεις όμως σοβαρή δουλειά και να παιζεις τα παιχνιδια νερακι όπω θέλεις πρεπει να αλλαχτουν και τα δυο.
alex89 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Έχω τον i5 2500k με κάρτα γραφικών gigabyte 6850 και 3 σκληρούς στο σύστημα. Τροφοδοτικό έχω coolermaster 550w. Δλδ σχετικά με τροφοδοτικό πιστεύω πως ένα καλό των 550w θα είναι εντάξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα