Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Όπως λέει ο τίτλος, εδώ και λίγο καιρό η κάρτα μου έχει αρχίσει και παρουσιάζει προβληματάκια (βασικά ανάβει το led για το VRM3, ανεβαίνουν τα amper και μετά από λίγο σβήνει) οπότε σκέφτομαι μήπως πάρω κάτι καινούριο (ή και μτχ). Έχω κάνει έρευνα στο google και στο insomnia (όχι και τρελά πράγματα, χρόνος γαρ...) αλλθέλω και τα φώτα σας επειδή κάθε φορά που έχω ρωτήσει στο forum κάτι, έχω βοηθηθεί αρκετά! Λοιπόν, δεν είμαι κανας φοβερός gamer (χρόνος είπαμε...) αλλά όταν θέλω να παίζω ένα παιχνίδι στο τόσο να το παίζω απροβλημάτιστα. Τι εννοώ: η οθόνη μου έχει μέγιστη ανάλυση 1680x1050, παίζω κυρίως adventures αλλά και FPS (BF3, W@W, κτλ) και κανα Microsoft Flight Χ. Έως τώρα η 4870 τα έπαιζε απροβλημάτιστα, όλα full. Επίσης θέλω χαμηλή κατανάλωση σε idle και το εύρος τιμών που μπορώ να παίξω είναι €100-120, όχι παραπάνω. Αυτά.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Δημοσ.

Εαν σε ικανοποιουσε οπως λες η 4870 και θελεις χαμηλοτερες θερμοκρασιες και καταναλωση τοτε αυτη ειναι πολυ καλη περιπτωση ASUS EAH6770 DC/G/2DI/1GD5 - 1 GB Τιμή web: 98,99 €

Συγκριτικο 5770vs4870 οπου ειναι ιδιες καρτες η 6770 με την 5770 απλα η 6αρα ειναι λιγο καλυτερη στα σημεια.

Δημοσ.

Και πάλι ευχαριστώ! Έκανα flash με ένα πιο νέο bios και θα προσπαθήσω να αλλάξω την πάστα στα VRM μπας και δω διαφορά. Αν όχι, τότε θα πάω για καινούρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...