pOLoS Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Canon IXUS 115 HS Digital Camera - Silver (12.1MP, 4x Optical Zoom) 3.0 inch LCD 108€ με δωρεάν μεταφορικά , 130+ στο skroutz
_emperor Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Τιμια μηχανουλα, την εχω σε μπλε, καλο αρκετα βιντεο, θελει καποιες ρυθμισεις μιας και βγαζει το βραδυ καπως κορεσμενα τα χρωματα...
downhill Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 την είχα πάρει κι εγώ στα black friday deals 81 λίρες αν θυμάμαι καλά. Για τα λεφτά της πολύ καλή. Το μενού της μόνο μου φάνηκε λίγο δύσχρηστο
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 την είχα πάρει κι εγώ στα black friday deals 81 λίρες αν θυμάμαι καλά. Καλα θυμασαι "£81.99 "
karasardelis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Την πήρα κι εγώ στις 82 λίρες και γενικά είμαι ευχαριστημένος - τουλάχιστον από ποιότητα λήψης. Κάποια πράγματα δεν μου άρεσαν (δύσκολα σβήνει φωτό, μάπα το πλήκτρο βιντεοσκόπησης που θέλει δύο χέρια για να το πατήσεις, λίγο κρατάει η μπαταρία, μενού μπλεγμένο και δύσχρηστο - καθόλου φιλικό σε μη τεχνικά άτομα) αλλά γενικά έμεινα ευχαριστημένος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα