Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω ενσυρματο (usb) πληκτρολογιο , το οποιο να ειναι αθόρυβο και φτηνό! Εννοω να μη κανει κλακ κλακ (σα να σπάς καρότα :P) οταν πληκτρολογεις αλλα να κανει περίπου τον ηχο που κάνει ενα λαπτοπ... Για παράδειγμα, εγω εχω αυτο βεβαια ακριβουτσικο αλλα για να καταλαβετε: http://www.skroutz.gr/s/65076/Logitech-Illuminated.html . Ψαχνω λοιπον (όχι για πάρτη μου) ενα πληκτρολογιο που να ειναι φτηνό , ενσυρματο-usb με τέτοιο ύφος κουμπιών ως προς τον ήχο που....παράγουν! Κάποια ιδέα; Συγνωμη αν εγινα δυσνοητος,εαν μπερδευτηκατε πειτε μου να αναλυσω παραπάνω,επισης δεν με νοιαζει εαν εχει πάνω τα ελληνικά γραμματα ή οχι...

Δημοσ.

Έχω πάρει αυτό και απλά το λατρεύω. Τα κουμπιά είναι σαν του λάπτοπ, οπότε... ;) Επίσης πολύ στιβαρό, μου είχε κάνει πολύ εντύπωση, περίμενα να είναι ελαφρύ-ψεύτικο κι έπαθα πλάκα (για λεπτό δεν το συζητάμε, φαίνεται). Δες τις φωτο των χρηστών, έχω βάλει κ το δικό μου.

http://www.amazon.co.uk/Emprex-6310U-Chiclet-Desktop-Keyboard/dp/B002T9U7Y4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1330968989&sr=8-1

Δημοσ.

Ωραία! Κάτι τέτοιο ψάχνω!!! Για πες , η παραγγελια απο άμαζον ειναι οπως στου ebay ? θα ρθει μετα ειδοποιηση απ τα ΕΛ.ΤΑ. της περιοχης μου να παω να παραλαβω;

Θα περιμενω και αλλες απόψεις , σ ευχαριστω πολύ αγαπητή μου , η προταση σου λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν !

Δημοσ.

Απλά το άμαζον δεν δέχεται paypal, βάζεις κάρτα κανονικά. Κατά τ'άλλα αφού κάνεις το προφίλ σου (στοιχεία κλπ) δεν έχει κάτι το περίεργο: βάζεις στο καλάθι το προιόν, πας για checkout, επιλέγεις κάρτα, διεύθυνση (αν έχεις δηλώσει πάνω από μία), τρόπο αποστολής, ένα βήμα πριν το τέλος σου δείχνει overview της παραγγελίας σου και το κόστος των μεταφορικών. Αν σου αρέσ' (=P) κάνεις το confirm της παραγγελίας, αν δεν σου αρέσ' (=P), τα σβήνεις.

Λόγω όγκου, ναι, γι'αυτό θα σου έρθει ειδοποίηση να πας για παραλαβή.

ΥΓ. Εντελώς κ παντελώς αθόρυβο δεν είναι, μην με κυνηγάς μετά =P , αλλά σαφώς όχι σαν τα κλασσικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σωραία !!!! Ευχαριστω για την αναλυτικη πληροφορηση , να σαι καλαααααααααα!!!!

υγ: και το λοτζιτεκ που εχω τωρα παντελως δεν ειναι αλλα δεν κανει και ηχο σα να σπας καροτα αν γραφεις καπως γρηγορα!!

Επεξ/σία από panosno1com

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...