Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Είπα να μην την σχολιάσω την βλακεία που πέταξες, αλλα σου δώσανε και +1 οι άρρωστοι... δεν είπα ότι δεν είναι καλή σειρά, απλά ότι δεν με τραβάει ιδιαίτερα... 1
Kasrith Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 δεν είπα ότι δεν είναι καλή σειρά, απλά ότι δεν με τραβάει ιδιαίτερα... Still though
speedy23 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Εχω στον σκληρο την 1η σεζον του Friday Night Lights.Eιχα ακουσει καλα λογια γι'αυτο ηθελα να δω τι λεει.Το θεμα (american football) της δεν ειναι το ποιο διασημο για μας εδω αλλα ελπιζω να μην ειναι και αποκλειστικα γι'αυτο. Την εχει δει κανεις?
D_N_A Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Μια χαρα περνάει η ώρα, ασε που είναι καλογυρισμένο και έχει πωρωτικές σκηνές απο αγώνες. Δεν ξέρω αν κλείνει κανονικά η σειρά όμως, έχασα επαφες μετα την δευτερη σεζόν
rhomio Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Aρχισα το parks and recreation. Καλο φαινεται, οχι τοσο αστειο ωστε να την ονομασω κωμικη σειρα αλλα σιγουρα απολαυστικο και ψυχαγωγικο. ευχαριστω Kasrith
Kasrith Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Aρχισα το parks and recreation. Καλο φαινεται, οχι τοσο αστειο ωστε να την ονομασω κωμικη σειρα αλλα σιγουρα απολαυστικο και ψυχαγωγικο. ευχαριστω Kasrith Η πρώτη σεζόν είναι λίγο ζόρικη, απο το 2χ3+ βελτιώνετε πολύ
rhomio Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Η πρώτη σεζόν είναι λίγο ζόρικη, απο το 2χ3+ βελτιώνετε πολύ χαχαχα ειμαι στο 2χ4 αυτην την στιγμη! για να δουμε
rhomio Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Και σε ενα επεισοδειο παιζει και ενας απο το community.
marantonis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 δεν είπα ότι δεν είναι καλή σειρά, απλά ότι δεν με τραβάει ιδιαίτερα... Εμενα μου εφυγε το κλαπετο παντως 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 deal with it
xavier Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Εχω στον σκληρο την 1η σεζον του Friday Night Lights.Eιχα ακουσει καλα λογια γι'αυτο ηθελα να δω τι λεει.Το θεμα (american football) της δεν ειναι το ποιο διασημο για μας εδω αλλα ελπιζω να μην ειναι και αποκλειστικα γι'αυτο. Την εχει δει κανεις? καλο ειναι, δες το, αν σου αρεσουν τα αθλητικα...ολο το καστ εξαιρετικο...
kostas_dr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Είναι λίγο εκνευριστικό έτσι όπως κουνιέται συνέχεια η κάμερα. Ωραίο το καστ πάντως.
Xorxhs! Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 blasphemy inc, αλλά το Breaking Bad δεν με τραβάει ιδιαίτερα... ομοιοπαθής ...ειμαι 2η σεζον, στρώνει μετα?
kostas_dr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Εμένα πάλι, δεν με τραβάει καθόλου η υπόθεση της συγκεκριμένης σειράς.
Kasrith Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Εμένα πάλι, δεν με τραβάει καθόλου η υπόθεση της συγκεκριμένης σειράς. Έχεις δει καθόλου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα