feodor Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δυστυχως μονο αγγλικους φιλε. Οι οποιοι ορισμενες φορες δεν συγχρονιζονται και τελεια. Βασικα, μονο η πρωτη σαιζον εχει ελληνικους αλλα δεν μου αρεσαν. Αξιζει ομως με αγγλικους, δεν ειναι δυσκολο να καταλαβαινεις. Απο δω θα βρεις: http://www.tvsubtitles.net/tvshow-58-1.html
rhomio Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Για κωμωδία αν ξερεις καλά αγγλικά ωστε να την δείς τουλάχιστον με αγγλικούς υπότιτλος δες Arrested Development. Εχει και ελληνικους υποτιτλους. Προτεινω Lost Prison Break Modern Family Arrested Development Dexter Spartacus Game Of Thrones Alcatraz Bones Californication Chuck Glee How I met Your Mother Chuck Supernatural The Big Bang Theory Two And A Half Men
benign Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) To Wallander η Βρεττανικη εκδοση ,ειναι καλη σειρα? Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2012 από benign
Ahigh_forvalue Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 ηρθε το καλοκαιρακι και εχουμε καιρο για να λιωσουμε..λοιπον ψαχνω σειρα για καψιμο στο στυλ των παρακατω που εχω δει¨ breaking bad dexter game of thrones homeland death note lost prison break τις δυο τελευταιες τις εβαλα επειδη οπως θελω να φανει δεν με νοιαζει και τοσο η ποιοτητα..απλα θελω καψιμο..με την καμια δεν θελω να εχει μεσα φιλεριες..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Newsroom από τις καινούριες του καλοκαιριού, καιρό είχε να με κρατήσει έτσι μια σειρά...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Τι ενοεις σε κρατησε?3 επισοδεια εχει παιξει,λολ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 το 4ο σήμερα εννοούσα το ενδιαφέρον, λίγες σειρές δεν με κάνουν να βαριέμαι με αποτέλεσμα να κάνω ff σε κάποια σημεία...
Kasrith Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 το 4ο σήμερα εννοούσα το ενδιαφέρον, λίγες σειρές δεν με κάνουν να βαριέμαι με αποτέλεσμα να κάνω ff σε κάποια σημεία... "I dig Aaron Sorkin's way of cramming 13 hours of TV dialog into a 1 hour show, but 'no meth = no watch' for me tonight." Tru Story (το οποίο για μένα ισχύει όπως και να χει, δεν έχω HBO
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 blasphemy inc, αλλά το Breaking Bad δεν με τραβάει ιδιαίτερα... 1
rhomio Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Προτεινετε μου παρακαλω καποια κωμικη σειρα τυπου two and a half men, arrested development..
Kasrith Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Προτεινετε μου παρακαλω καποια κωμικη σειρα τυπου two and a half men, arrested development.. Βασικά δεν ξέρω τι ψάχνεις, αυτές οι 2 είναι άκρως αντίθετες σειρές...
rhomio Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Πες εσυ καποια κωμικη σειρα και θα σε πω εγω αν μαρεσει η οχι
Kasrith Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Community Parks and Recreation Archer Wilfred Louie Raising Hope Workaholics The League It's Always Sunny in Philadelphia Αλλα δεν θα λεγα πως μοιάζουν ουτε στο ελάχιστο στο 2.5 Men 1
Kasrith Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Οκ ευχαριστω, θα τις αρχισω μια μια. Καλή διασκέδαση, και εμείς εδώ είμαστε για κουβέντα μετά το λιώσιμο blasphemy inc, αλλά το Breaking Bad δεν με τραβάει ιδιαίτερα... Είπα να μην την σχολιάσω την βλακεία που πέταξες, αλλα σου δώσανε και +1 οι άρρωστοι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα