bnvdarklord Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 naruto?? :eek: φυσικά και όχι, ένα που μου ήρθε στο μυαλό τώρα και είναι complete είναι το fma brotherhood Α παλι καλά, γιατι το χω ακούσει και αυτό.
Ahigh_forvalue Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 παντως εγω χωρις να εχω δει πολλα ανιμε..μια περιοδο ομως τα εψαχνα λιγο..σαν το death note δεν υπαρχει ειναι πολυ μπροστα..και ασχολητε με πολυ μαματο θεμα και σε κανει να σκεφτεις..δεν το πιανει καθολου μονοπλευρα..και γενικα μαμαει..
GabrielConnor Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Παίδες, βοηθήστε! Θέλω πρόταση για καλή σειρά. τι έχω δει για να πάρετε μια ιδέα τι μου αρέσει: 30 rock, battlestar galactica, Black Adder, Breaking Bad, Dexter, Friends, Fringe, Futurama, Game Of Thrones, Southpark, IT Crowd, Big Bang Theory, Lost, Fawlty Towers, The Office, True Blood, How I met your mother, Two and a half men, X-Files. Νομίζω πως αυτές είναι όλες. Τελευταία είδα το Fringe και το ΛΑΤΡΕΨΑ. Θα ήθελα μια σείρα με παραπλήσιο σενάριο αλλά οπoιαδήποτε καλή σειρά την βλέπω
GabrielConnor Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 δες το Alias Χμμ, απ'ότι διάβασα στο Wikipedia ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον, θα του δώσω μια ευκαιρία Thanks xavier!
Dimitris1948 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Παίδες, βοηθήστε! Θέλω πρόταση για καλή σειρά. τι έχω δει για να πάρετε μια ιδέα τι μου αρέσει: 30 rock, battlestar galactica, Black Adder, Breaking Bad, Dexter, Friends, Fringe, Futurama, Game Of Thrones, Southpark, IT Crowd, Big Bang Theory, Lost, Fawlty Towers, The Office, True Blood, How I met your mother, Two and a half men, X-Files. Νομίζω πως αυτές είναι όλες. Τελευταία είδα το Fringe και το ΛΑΤΡΕΨΑ. Θα ήθελα μια σείρα με παραπλήσιο σενάριο αλλά οπoιαδήποτε καλή σειρά την βλέπω house md .
SoFRo4 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Παιδια προτεινετε καμια σειρα κ σε μενα Να εχει τελειωσει καλυτερα γιατι δεν μπορω αλλο αναμονη... Εχω δει: Prison Break, Lost, SupernaturaL, The Mentalist, Dexter, Breaking Bad
kostas_dr Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Το Chuck είναι 5 κύκλοι και έχει τελειώσει. Αξιοπρεπής σειρά. Βλέπεται ευχάριστα.
leepap Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δες το Harper's Island , 13 επεισόδια με απίστευτη αγωνία ! http://www.youtube.com/watch?v=aNoQM8jH75o
kostas_dr Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Την συγκεκριμένη σειρά την περίμενα πολύ καλύτερη. Το δε τέλος, με την αποκάλυψη του δολοφόνου... Κρίμα.
SoFRo4 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Ψηθηκα για harper's island μια και ειναι μικρη Κ θα τσεκαρω τν πρωτη season απο το chuck και βλεπουμε!! Ευχαριστωω
salazar1991 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Σκεφτομαι να ξεκινησω το supernatural.Για πειτε καμια αποψη οσοι το εχετε παρακολουθησει..
Dimitris1948 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Σκεφτομαι να ξεκινησω το supernatural.Για πειτε καμια αποψη οσοι το εχετε παρακολουθησει.. κάθε season είναι καλύτερη από τι προγούμενη(τουλάχιστον μέχρι την 5 που έχω παρακολούθηση)
Donacgreece Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Band of brothers The pacific Revenge Fringe The event Flashback 24 The vampire diaries Game of thrones The secret circle Supernatural Pillars of the earth Spartacus Rome Jericho The walking dead Lost Prison break Nikita Ringer Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα