Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

naruto?? :eek: :eek: φυσικά και όχι,

ένα που μου ήρθε στο μυαλό τώρα και είναι complete είναι το fma brotherhood ^_^

Α παλι καλά, γιατι το χω ακούσει και αυτό.

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παντως εγω χωρις να εχω δει πολλα ανιμε..μια περιοδο ομως τα εψαχνα λιγο..σαν το death note δεν υπαρχει ειναι πολυ μπροστα..και ασχολητε με πολυ μαματο θεμα και σε κανει να σκεφτεις..δεν το πιανει καθολου μονοπλευρα..και γενικα μαμαει..

Δημοσ.

Παίδες, βοηθήστε! Θέλω πρόταση για καλή σειρά.

τι έχω δει για να πάρετε μια ιδέα τι μου αρέσει:

30 rock, battlestar galactica, Black Adder, Breaking Bad, Dexter, Friends, Fringe, Futurama, Game Of Thrones, Southpark, IT Crowd, Big Bang Theory, Lost, Fawlty Towers, The Office, True Blood, How I met your mother, Two and a half men, X-Files.

Νομίζω πως αυτές είναι όλες. Τελευταία είδα το Fringe και το ΛΑΤΡΕΨΑ. Θα ήθελα μια σείρα με παραπλήσιο σενάριο αλλά οπoιαδήποτε καλή σειρά την βλέπω:)

Δημοσ.

Παίδες, βοηθήστε! Θέλω πρόταση για καλή σειρά.

τι έχω δει για να πάρετε μια ιδέα τι μου αρέσει:

30 rock, battlestar galactica, Black Adder, Breaking Bad, Dexter, Friends, Fringe, Futurama, Game Of Thrones, Southpark, IT Crowd, Big Bang Theory, Lost, Fawlty Towers, The Office, True Blood, How I met your mother, Two and a half men, X-Files.

Νομίζω πως αυτές είναι όλες. Τελευταία είδα το Fringe και το ΛΑΤΡΕΨΑ. Θα ήθελα μια σείρα με παραπλήσιο σενάριο αλλά οπoιαδήποτε καλή σειρά την βλέπω:)

house md B) .

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια προτεινετε καμια σειρα κ σε μενα :P Να εχει τελειωσει καλυτερα γιατι δεν μπορω αλλο αναμονη...

Εχω δει: Prison Break, Lost, SupernaturaL, The Mentalist, Dexter, Breaking Bad :)

Δημοσ.

Την συγκεκριμένη σειρά την περίμενα πολύ καλύτερη.

Το δε τέλος, με την αποκάλυψη του δολοφόνου... :mad:

Κρίμα.

Δημοσ.

Ψηθηκα για harper's island μια και ειναι μικρη :) Κ θα τσεκαρω τν πρωτη season απο το chuck και βλεπουμε!! Ευχαριστωω

Δημοσ.

Σκεφτομαι να ξεκινησω το supernatural.Για πειτε καμια αποψη οσοι το εχετε παρακολουθησει..

κάθε season είναι καλύτερη από τι προγούμενη(τουλάχιστον μέχρι την 5 που έχω παρακολούθηση)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Band of brothers

The pacific

Revenge

Fringe

The event

Flashback

24

The vampire diaries

Game of thrones

The secret circle

Supernatural

Pillars of the earth

Spartacus

Rome

Jericho

The walking dead

Lost

Prison break

Nikita

Ringer

Sent from my iPad using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...