Kasrith Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 ούτε ναρκωτικά ζήτησα.... Κρίμα και ήρθες στο σωστό μέρος.... Άσε ρε συ... εδώ άφησε 1 εκατομμύριο ερωτήματα αναπάντητα... πλάκα μας κάνεις τώρα? Κανένα νόημα απολύτως. Η απάτη του αιώνα. Χαχα μ'αρεσει που σ'απαντανε και όλας
ultrobyr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 σε οσους αρεσουν τα πολεμικα-ιστορικα τα band of brothers και the pacific ειναι must-see. μετα απο τα κλασικα prison break-lost γινεται ενας χαμος βασικα και δεν ξερω τι να πρωτοδω.... Καμια προταση? πηγα να ξεκινησω sons of anarchy και the wire αλλα κατεβασα χαλια αναλυσεις και ξενερωσα και ετσι δεν τις εχω αρχισει ακομα. Προτιμω κατι σε μυστηριο-δραση-ιστορικο κτλ.
linuslost Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Fringe:Πολυ καλη σειρα με μυστηριο και sci-fi Alcatraz: Εχει μυστηριο και λιγο δραση!
koystado Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 καταρχάς θα δεις Lost μετα house md μετα dexter υστερα prison break sons of anarchy και τέλος Death Note
Dimitris1948 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 το lost εγώ το βαρέθηκα από τα πρώτα 10 επεισόδια soooo boring
linuslost Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 το lost εγώ το βαρέθηκα από τα πρώτα 10 επεισόδια soooo boring TI??? :shock: :eek:
leepap Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 το lost εγώ το βαρέθηκα από τα πρώτα 10 επεισόδια soooo boring Παιδιά μην τα πετάτε έτσι απότομα !!! Μερικοί είμαστε και σε κρίσιμη ηλικία.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 To Lost λέει τίποτα τελικά ρε μάγκες? Αξίζει να το δει κανείς?
linuslost Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 To Lost λέει τίποτα τελικά ρε μάγκες? Αξίζει να το δει κανείς? Χα χα... Πολυ αστειος εισαι ωρες ωρες
xri_ni Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Προτείνω Dexter και Breaking Bad....Αντε να περάσουν τόσοι μήνες μέχρι να ξανά ξεκινήσουν!
shinigami Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Εγω παντως θα πρωτεινα την σειρα που τα λεει ο koystado και κυριως το Death Note
Dimitris1948 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 το dexter πάντως έχει πολύ πρωτότυπο σενάριο με εντυπωσίασε μπορώ να πω Εγω παντως θα πρωτεινα την σειρα που τα λεει ο koystado και κυριως το Death Note ντκας άμα είναι να λέμε και για anime υπάρχουν πολύ καλύτερα από το death note
bnvdarklord Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 ντκας άμα είναι να λέμε και για anime υπάρχουν πολύ καλύτερα από το death note Σιγουρα, αλλα ελπιζω να μην εννοεις τπτ Naruto και τετοια
Dimitris1948 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Σιγουρα, αλλα ελπιζω να μην εννοεις τπτ Naruto και τετοια naruto?? :eek: φυσικά και όχι, ένα που μου ήρθε στο μυαλό τώρα και είναι complete είναι το fma brotherhood
shinigami Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Καλα εσυ συγκρινεις ολυμπιακο με παναθηναϊκο,λολ! και τα 2 ειναι κορυφαια,απλα το Death Note εχει πολυ ενδιαφερον story οποτε φιλε ασε τις σειρες και ξεκινα ανιμε xD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα