linuslost Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δες LOST . Εγγυηση για τρελό κόλλημα. Θα βλέπεις 4-5 επεισόδια τη μέρα, μέχρι τελικής πτώσεως. Πάρε και το trailer http://youtu.be/x80aRLFK1x4 Και λιγα λες!!! την 4η σεζον μπορει να την δει μεσα σε μια μερα!!!
ex3Lmei Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δες LOST . Εγγυηση για τρελό κόλλημα. Θα βλέπεις 4-5 επεισόδια τη μέρα, μέχρι τελικής πτώσεως. Πάρε και το trailer http://youtu.be/x80aRLFK1x4 Ισχυει! Είναι ή τουλαχιστον ήταν η πιο συζητημένη σειρά και βεβαια πολυ καλη απο πολλους! Η σεζον 2 ή τελος της 1ης σεζον και μετα σε κανει να εισαι addicted! Το εβλεπα τοτε και ακομα ψαχνω τοσο addicted σειρα!
nikosspeed Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 εγώ πριν από ένα μήνα τελείωσα το lost . πραγματικά φίλε θα κολλήσεις ειδικά στους πρώτους 2 κύκλους .
ex3Lmei Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 εγώ πριν από ένα μήνα τελείωσα το lost . πραγματικά φίλε θα κολλήσεις ειδικά στους πρώτους 2 κύκλους . Και καλα εκανες...Σε αυτη τη ταινια κατι παιρνεις σε σχεση με Prisonbreak που ήταν απο τη 2η σαιζον και μετα μια απατη-φουσκα χωρις κανενα νοημα!
tr3quart1sta Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 @ikaruga24 Six Feet Under http://www.insomnia.gr/topic/237897-six-feet-under/ 5 σεζον 2001 -2005 το καλυτερο φιναλε EVAH -- πολυ κλαμα!
jester7 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 ρε παιδια με το spartacus τι παίζει? υπάρχει το Spartacus: Vengeance, το Spartacus Blood and Sand και το Spartacus: Gods of the Arena . Με ποιά σειρά πάνε????
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Όπως προβλήθηκαν: - Spartacus Blood and Sand - Gods of the Arena - Spartacus: Vengeance (έχει 2 ακόμα επεισόδια για να ολοκληρωθεί)
shinigami Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 To band εχει τελειωσει το αλλο ειναι on going.
speedy23 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 To Gods of the Arena ηταν κατι σαν extra ή ειναι απαραιτητο να το δω πριν περασω στο Vengeance?
Moderators Praetorian Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Να το δεις. Είναι κομμάτι της σειράς, άσχετα αν αναφέρεται σε γεγονότα που έγιναν πριν φτάσει ο Σπάρτακος στην Capua.
anthony_88 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Επισυναπτω μια λιστα με το τι εχω δει ειτε ολοκληρωμενα, ειτε εχω κοψει. Ειμαι σε πολυ κρισιμη καμπη και δεν ξερω τι να ξεκινησω σε περιπτωση που θελησω να δω καποια αλλη σειρα. Επομενως, οι γνωστοι αγνωστοι σχετικοι με το αντικειμενο, προτεινετε κατι που ενδεχομενως εχω παραλειψει αλλα ΠΡΕΠΕΙ να το δω.
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Με βάση τη λίστα, προτείνω: - Firefly (παρά το ότι κόπηκε κατά την πρώτη season ) + Serenity - Sherlock (BBC-UK) ( 2 seasons x3 episodes και συνεχίζει) - Terriers (κόπηκε μετά την πρώτη season) - Deadwood (3 season, κόπηκε) - Justified (φτιάχνει όσο προχωράει, -δεν έχω δει ακόμα την 3η season που εξελίσσεται αυτό τον καιρό, αλλά ακούω καλά λογια) και από κωμικές: - Archer (3 seasons και θα συνεχίσει) Στα ίσως: - Spartacus (είναι -ακόμα- πολύ καλή σειρά για αυτό που κάνει, αλλά αυτό που κάνει δεν αρέσει εύκολα σε όλους) ^^ μπορεί να υπάρχουν κάποια από αυτά στη λίστα, μάλλον έτσι όπως τη διάβασα δεν τα πρόσεξα.
xavier Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 αν η λιστα σου ειναι ακριβης 24 - σουπερχιρο συγχρονης εποχης Angels in America - μινι γκει σουρεαλ δραμα big love - μαξι πολυγαμους δραμα boston legal - δικηγοροκομικοδραμα damages - δικηγοροδαμα dead like me- οποιονπαρειοχαροςκωμωδια wonderfalls - αςτοπαρειοκαταραχτηςκωμωδια freaks and geeks - εφηβοκωμωδια undeclared- οι παραπανω εφηβοκωμωδοι πηγαν στο κολεγειο firefly-serenity - δλδ ειδες ολο τον γουεντον, εκτος απο το καλυτερο του?? Generation Kill - μινι band of brothers στο ιρακ in treatment - ο ψυχολογος, μια πολυθρωνα και πολυ κλαμα sopranos - σταθμος μαφιοζοδραμα good wife - δικηγοροδραμα west wing - πολιτικοδραμαατικο παραμυθι party down - γκαρσονοκωμωδια regenesis - επιδημιοδραμα rome - το σοβαρο spartacus - το αναλαφρο justified - φοβερος συγχρονος πιστολας Terminator: The Sarah Connor Chronicles - αρκετα καλο σαιφαι the hour - μινιδημοσιογραφικοκατασκοπικο δραμα it crowd - κομπιουτεροκωμωδια veronica mars - εφηβοντεκτεβικο κωμικοδραμα the shield - διεφθαρμενομπατσοδραμα the office(uk) - γραφειοκωμωδια sherlock - ντετεκτιβοδραμα jekkyl - χαβαλεδοδραμα deadwood - καμποικοδραμα treme - τζαζομπλουζοτυφωνοδραμα John From Cincinnati - οτιναιδραμα για ολα τα γουστα , σε τυχαια σειρα
speedy23 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Ξεκινα το Sopranos,anthony.Δεν ειναι αποκλειστικα μαφιοζικο.Eχει και τις προεκτασεις του γυρω απ'αυτο.Εξαιρετικοι χαρακτηρες,σκηνοθεσια και writing.Μακραν απο τις καλυτερες σειρες imo.Υπαρχει thread εδω αλλα με προσοχη διοτι παιζει να υπαρχει και κανα spoiler. Επισης Deadwood.Ενας εξαιρετικος Ian McShane που κλεβει την παρασταση και αρκετα ενδιαφεροντες χαρακτηρες.Το μονο μεγαλο κακο ειναι οτι δεν υπαρχει proper closure στη σειρα.Υπαρχουν σχεδον ολοι οι υποτιτλοι(εκτος απο τα τελευταια 5 επεισοδια νομιζω) και το αναφερω διοτι εχει δυσκολη γλωσσα.Εγω ειχα δει την 3η και τελευταια σεζον με αγγλικους και παλι υπηρχε προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα