Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αμα ειδες prison break και δεν ξενερωσες με την τελευταια σαιζον δε βλεπω το λογο να μη δεις και lost. Απλα να ξερεις οτι και αυτο παιρνει την κατιουσα μετα την τριτη σαιζον.

Το the wire ειναι καταπληκτικη σειρα, αλλα οχι τοσο υπερπαραγωγη οσο οι παραπανω, ειναι και δεκαετιας, αρκετα ρεαλιστικο. Ψαξτο αλλα δεν ειναι για ολους

House μπορει να σου αρεσει. Αν και τα επεισοδεια ειναι αυτοτελη, ειναι πολυ καλη δουλεια. Αναλογα με το ποσο σε τραβαει το στυλ του πρωταγωνιστη

Homeland ειναι καινουρια σειρα, μια σαιζον. Πολυ καλη φαινεται

Damages. Δυνατη δικαστικη σειρα με διαφθορα κλπ. Σαιζον και υποθεση

Δημοσ.

Παιδια και εγω θα ηθελα καποια προταση για σειρα που να εχει τελειωσει ομως. Δεν θελω να ακουσω για Dexter ή οποιαδηποτε ongoing σειρα. Επισης σειρες Lost, Prison Break, Fringe μην κανετε καν τον κοπο να μου τις προτεινετε, δεν τις γουσταρω καθολου.

Σειρες που γουσταρα:

- X-files (all time favorite)

- Friends

- Married with children

- The lost room

- Spartacus

Σειρα που ξεκινησα και παρατησα στο τελος του τριτου κυκλου

- True blood

Σειρα που βλεπω τωρα και ειμαι στον δευτερο κυκλο

- Supernatural

Δημοσ.

Παιδια και εγω θα ηθελα καποια προταση για σειρα που να εχει τελειωσει ομως. Δεν θελω να ακουσω για Dexter ή οποιαδηποτε ongoing σειρα. Επισης σειρες Lost, Prison Break, Fringe μην κανετε καν τον κοπο να μου τις προτεινετε, δεν τις γουσταρω καθολου.

Σειρες που γουσταρα:

- X-files (all time favorite)

- Friends

- Married with children

- The lost room

- Spartacus

Σειρα που ξεκινησα και παρατησα στο τελος του τριτου κυκλου

- True blood

Σειρα που βλεπω τωρα και ειμαι στον δευτερο κυκλο

- Supernatural

Και εγώ το True Blood κάπου στην μέση του τρίτου κύκλου το παράτησα :mrgreen:

Αφού έχεις δει Spartacus θα σου πρότεινα το Rome. Υπερπαραγωγή του HBO με δυο κύκλους των 10 επεισοδίων.

Δημοσ.

Ιkaruga24 νομιζw oτι πρεπει να δεις το band of brothers kai to

How i met yout mother!!! Oσο για σενα topic starte,ξεκινα με fringe και μετα δωσε πονο στις παρακατω και δεν θα απογοητευτεις:

Games of thrones

House

The walking dead

Breaking Bad

Spartacus

Και μετα ελα πες μας εντυπωσεις ^^

Δημοσ.

How i met yout mother!!! Oσο για σενα topic starte,ξεκινα με fringe και μετα δωσε πονο στις παρακατω και δεν θα απογοητευτεις:

Games of thrones

House

The walking dead

Breaking Bad

Spartacus

Και μετα ελα πες μας εντυπωσεις ^^

Έχω ήδη δει το band of brothers το οποίο ήταν εξαιρετικό, όπως και το game of thrones!

Σήμερα ξεκίνησα το πρώτο επεισόδιο του Breaking Bad το οποίο το βρήκα ενδιαφέρον σαν story....

Εντός των ημερών θα δω και άλλα επεισόδια.

Για το fringe βλέπω να μου λέτε αρκετοί αλλά διαβάζοντας την περίληψη δεν μπορώ να πω οτι με τράβηξε ιδιαίτερα. Βέβαια το ίδιο έλεγα και για το Dexter με το οποίο έφαγα κόλλημα τρελό (τελείωσα και τις 6 σεζόν σε 3-4 βδομάδες)....

Δημοσ.

Ωραιος,καλα πας:P Και εγω τωρα προσφατα τελειωσα το fringe,τα ιδια ελεγα και εγω μην νομιζεις,οταν ειδα την πρωτη season μου φανηκε αρκετα μετρια,αλλα με το που ειδα την 2η εφαγα το ασχημο κολλημα.

Δημοσ.

Παιδια και εγω θα ηθελα καποια προταση για σειρα που να εχει τελειωσει ομως.

Για κωμωδία αν ξερεις καλά αγγλικά ωστε να την δείς τουλάχιστον με αγγλικούς υπότιτλος δες Arrested Development.

Δημοσ.

How i met yout mother!!!

Αυτα τελειωμενες καταστασεις ή ειναι ongoing ή εχουν κοπει? Μην φαω καμια παπαρα.

Για κωμωδία αν ξερεις καλά αγγλικά ωστε να την δείς τουλάχιστον με αγγλικούς υπότιτλος δες Arrested Development.

Απο αγγλικα ευτυχως το κατεχω. Ελπιζω και αυτη να ειναι τελειωμενη σειρα.

Δημοσ.

Το Band of Brothers ειναι τελειωμενο αλλα ειναι πολυ μικρό. 10 επεισόδια όλο κι όλο.

ΤΟ How i met your mother παίζει ακόμα και απο ότι το κόβω θα παίζει για πολύ ακόμα.

Δημοσ.

Το μικρο δεν με πειραζει καθολου. Ισα ισα παιζει και να το προτιμω εκτος και αν μιλαμε για κατι το πραγματικα εξαιρετικο (x-files). Το how i met your mother δεν με αρεσε...

Δημοσ.

Απο αγγλικα ευτυχως το κατεχω. Ελπιζω και αυτη να ειναι τελειωμενη σειρα.

Ναι έχει τελειώσει 3 σεζόν ειναι. Τα πρώτα 4-5 επισόδεια ισως να μην σου γεμίσουν το μάτι παντως.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν ακολούθησα τις απόψεις σας και είδα breaking bad (must see) το οποίο το τελείωσα σήμερα.Ας ελπίσω οτι θα βγεί και 5η σαιζόν....

Σειρά έχει το the wire και μετά το fringe.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...