Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

breaking bad..η καλυτερη που εχω δει..και τρελο κολημα..

κοιτα εμενα δεν μου αρεσε το λοστ αλλα αν σαρεσαν πρισον μπρεικ και 24 δεστω θα φας πραγματικο κολλημα..αν το κολλημα ειναι αυτο που σε ενδοιαφερει μονο..

Δημοσ.

Σιγά μη δει LOST... η σειρά δεν έχει κανένα νόημα...

Για εσενα ισως... Για αλλους εχει!

Δημοσ.

Για εσενα ισως... Για αλλους εχει!

Άσε ρε συ... εδώ άφησε 1 εκατομμύριο ερωτήματα αναπάντητα... πλάκα μας κάνεις τώρα?

Κανένα νόημα απολύτως. Η απάτη του αιώνα.

Δημοσ.

Αμα θες στειλε μου με pm ποια ειναι τα αναπαντητα ερωτηματα ή γραψτα σε καποιο thread για το LOST...Εχω απορια να δω ποια ειναι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα μόνο θα σου πω κι αν μου το απαντήσεις πάμε στο δεύτερο...

Γιατί ήταν τόσο σημαντικός ο Άαρων και γιατί έπρεπε (ή δεν έπρεπε όπως θες πάρτο) να είναι στη συγκεκριμένη πτήση?

edit: Άντε να σου πω άλλη μία όσο ψάχνεις στο διαδίκτυο να βρεις απάντηση για τη πρώτη...

Γιατί άφησε ο Jacob τον Ben έτσι απλά να τον σκοτώσει? Τι όφελος είχε από αυτή τη κίνηση?

...(για 0/2 σε κόβω)

Επεξ/σία από DeadOrganPlayer
Δημοσ.

Game of Thrones

Breaking Bad

Walking Dead

Supernatural (μεχρι την 5η)

Μην δεις Λοστ, θελουμε να μεινουμε σιγα-σιγα οι παλιοι μονο που θα το εχουμε δει να εχουμε μια elite squad :mrgreen:

Dead, αφου πρωτα βαλεις σποιλερ

Για το 2ο, γιατι επρεπε να του δωσει free will αν θα το κανει

Για το 1ο, για τον ιδιο λογο που επρεπε να ειναι ολοι. It was the plan

Εχεις λαθος επιχειρημα. Δεν αφησει (πολλα) ερωτηματα αναπαντητα, εδωσε vogue και lame απαντησεις

Δημοσ.

Dead, αφου πρωτα βαλεις σποιλερ

Για το 2ο, γιατι επρεπε να του δωσει free will αν θα το κανει

Για το 1ο, για τον ιδιο λογο που επρεπε να ειναι ολοι. It was the plan

Εχεις λαθος επιχειρημα. Δεν αφησει (πολλα) ερωτηματα αναπαντητα, εδωσε vogue και lame απαντησεις

Και γιατί δεν άφησε και τον Richard τότε να τον σκοτώσει όταν τον έστειλε στις αρχές που ναυάγησε ο MIB??? E??? Στον Richard δεν έχει free will??? :P

Μην απαντήσεις, είχα όρεξη να μ@λ@κιστώ λίγο σήμερα μπας και ποστάρει και ο Konnak καθώς πλέον μόνο στις Lost-συζητήσεις συμμετέχει, είναι γνωστό ότι μου αρέσει το Lost άλλωστε και ότι ξέρω όλες τις απαντήσεις...

Δημοσ.

Δυστυχως δεν μου ανοιγει τα spoiler tags και δεν μπορω να διαβασω αυτα που εγραψες...Γι αυτο σου ειπα να μου στειλεις pm ή να τα γραψεις σε καποιο spoiler free θεμα για το LOST!!! Και φυσικα δεν θα ψαξω στο ιντερνετ απαντησεις,θα σου γραψω αυτα που εγω πιστευω και καταλαβα!!!

Δημοσ.

Καλύτερα που δε σου ανοίγει τα spoiler tags γιατί θα τα έβρισκες σκούρα. Ίσως πάλι, το νησί να αποφάσισε να σε προστατέψει... who knows. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...