jester7 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα, θα ήθελα τη "βοήθεια" σας για να κατεβάσω καμια σειρά μιας και έχω φάει κόλλημα πλέον με αυτές. Αθεράπευτος ταινιάκιας και "ορκισμένος" εχθρός των σειρών,πείστικα απο ένα φίλο και είπα να δώ καμιά σειρά μπας και μ'αρέσει. Εκεί έφαγα την φλασιά! Είδα το Prison Break και τρελάθηκα, μετά το 24 όπου και ερωτεύτηκα τις σειρές και χθές τελείωσα το Dexter και έπαθα ήττα γιατί πρέπει να περιμένω το Σεπτέμβρη που θα ξεκινήσει η νέα σεζόν.... Προτείνεται μου καμία σειρά ρε παίδες να περάσει η ώρα μου ευχάριστα.... Σήμερα είδα 2 επεισόδια απο Criminal minds αλλά δεν νομίζω να δώ άλλα ενώ παράλληλα κατεβάζω και Mentalist! Προτιμώ τις σειρές τύπου "σεζόν και υπόθεση" παρά αυτοτελή. Αναμένω τις προτάσεις σας....
Γωγω Γαζετα Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 ΕΓΩ βλεπω το LOST GIRL η υποθεση εχει να κανει με μια γυναικα που ειναι succubus δλδ ρουαει ερωτικη ενεργια απο ανθρωπους, εχει να κανει με ενα φανταστικο κοσμο, των κοσμο τον Fae, η Bo ειναι η πρωταγωνίστρια τις σειρας και ζει με τιν φιλη της, την Kenzi, ειναι αρκετα καλο, εγω εχω κολισει ^_^ Ααα για δες και το Nikita
thomasG4 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Κλασσικά αφού σου άρεσε το Dexter, θα πωρωθείς άγρια με το Breaking Bad. Από τη δεύτερη saison και μετά απογειώνεται.
kostas_dr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Το κατέβασμα σειρών είναι παράνομο! Δεν το ξέρεις;;;
koystado Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Το κατέβασμα σειρών είναι παράνομο! Δεν το ξέρεις;;; αλήθεια???
kkostas77 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Fringe...σειρά κόλλημα. Παρεπιπτόντος το κατέβασμα των περισσότερων σειρών είναι νομιμότατο. Δεν υπάρχουν δικαιώματα από εταιρίες που δραστηριοποιούντε στην Ελλάδα και εφόσον οι σειρές έχουν ήδη παιχτεί σε κανάλια της Αμερικής ο καθένας μπορεί να τα αντιγράψει και να τα χρησιμοποιήσει για προσωπική του χρήση.
kostas_dr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 αλήθεια??? Sorry, ακόμα δεν κατάλαβες τι παίζει;
@X@ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 αν δεν είδες The wire και Breaking Bad , δεν είδες τίποτα......όρμααααα
jester7 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Ακόμα να διαγραφεί το θέμα; Αργούμε. Καμιά άλλη δουλειά,δεν έχεις να κάνεις απο το να επαναλαμβανεις τα ίδια???
Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Ακόμα να διαγραφεί το θέμα; Αργούμε. Άκου τι μπορείς να κάνεις: Εκτυπώνεις το θέμα (προσοχή να φαίνονται τα url) και πηγαίνεις αύριο πρωί-πρωί στον εισαγγελέα. Μη μασήσεις άμα σε πει κανένας ρουφιάνο και τέτοια. Εσύ είσαι νομοταγής και κάνεις το καθήκον σου. Αυτός μετά κινεί τις διαδικασίες.
kostas_dr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Έχεις εμπειρία φαίνεται. Δεν πειράζει. Καμμιά δουλειά δεν είναι ντροπή
Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Απλά να σε βοηθήσω θέλω. Αυτή τη στιγμή βασικά δεν ξέρω τι είναι χειρότερο: Να τα εννοούσες ή να θεωρούσες ότι κάνεις χιουμορ...
jester7 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Ρε kostas_dr, να μου προτείνεται καμιά σειρά ζήτησα... Ούτε λινκ,ούτε τόρεντ,ούτε ναρκωτικά ζήτησα.... Άμα δεν έχεις κάτι ουσιαστικό,άστο... Εντάξει,έκανες το κομμάτι σου και εσύ (λίγο άκυρο βέβαια λόγω κρίσης),άσε να πάρω καμια σοβαρή πρόταση γιατί δεν την παλεύω άλλο με τις περικοπές και την ακρίβεια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα