Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

θα ήθελα τη "βοήθεια" σας για να κατεβάσω καμια σειρά μιας και έχω φάει κόλλημα πλέον με αυτές.

Αθεράπευτος ταινιάκιας και "ορκισμένος" εχθρός των σειρών,πείστικα απο ένα φίλο και είπα να δώ καμιά σειρά μπας και μ'αρέσει. Εκεί έφαγα την φλασιά!

Είδα το Prison Break και τρελάθηκα, μετά το 24 όπου και ερωτεύτηκα τις σειρές και χθές τελείωσα το Dexter και έπαθα ήττα γιατί πρέπει να περιμένω το Σεπτέμβρη που θα ξεκινήσει η νέα σεζόν....

Προτείνεται μου καμία σειρά ρε παίδες να περάσει η ώρα μου ευχάριστα....

Σήμερα είδα 2 επεισόδια απο Criminal minds αλλά δεν νομίζω να δώ άλλα ενώ παράλληλα κατεβάζω και Mentalist!

Προτιμώ τις σειρές τύπου "σεζόν και υπόθεση" παρά αυτοτελή.

Αναμένω τις προτάσεις σας....

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΕΓΩ βλεπω το LOST GIRL η υποθεση εχει να κανει με μια γυναικα που ειναι succubus δλδ ρουαει ερωτικη ενεργια απο ανθρωπους, εχει να κανει με ενα φανταστικο κοσμο, των κοσμο τον Fae, η Bo ειναι η πρωταγωνίστρια τις σειρας και ζει με τιν φιλη της, την Kenzi, ειναι αρκετα καλο, :wub: εγω εχω κολισει ^_^ ^_^ :mrgreen: Ααα για δες και το Nikita

post-234196-0-89866600-1330967443_thumb.jpg

Δημοσ.

Κλασσικά αφού σου άρεσε το Dexter, θα πωρωθείς άγρια με το Breaking Bad. Από τη δεύτερη saison και μετά απογειώνεται.

Δημοσ.

Fringe...σειρά κόλλημα.

Παρεπιπτόντος το κατέβασμα των περισσότερων σειρών είναι νομιμότατο. Δεν υπάρχουν δικαιώματα από εταιρίες που δραστηριοποιούντε στην Ελλάδα και εφόσον οι σειρές έχουν ήδη παιχτεί σε κανάλια της Αμερικής ο καθένας μπορεί να τα αντιγράψει και να τα χρησιμοποιήσει για προσωπική του χρήση.

Δημοσ.

Ακόμα να διαγραφεί το θέμα; :shifty:

Αργούμε.

Καμιά άλλη δουλειά,δεν έχεις να κάνεις απο το να επαναλαμβανεις τα ίδια???

Δημοσ.

Ακόμα να διαγραφεί το θέμα; :shifty:

Αργούμε.

Άκου τι μπορείς να κάνεις: Εκτυπώνεις το θέμα (προσοχή να φαίνονται τα url) και πηγαίνεις αύριο πρωί-πρωί στον εισαγγελέα. Μη μασήσεις άμα σε πει κανένας ρουφιάνο και τέτοια. Εσύ είσαι νομοταγής και κάνεις το καθήκον σου. Αυτός μετά κινεί τις διαδικασίες.

Δημοσ.

Ρε kostas_dr, να μου προτείνεται καμιά σειρά ζήτησα...

Ούτε λινκ,ούτε τόρεντ,ούτε ναρκωτικά ζήτησα....

Άμα δεν έχεις κάτι ουσιαστικό,άστο...

Εντάξει,έκανες το κομμάτι σου και εσύ (λίγο άκυρο βέβαια λόγω κρίσης),άσε να πάρω καμια σοβαρή πρόταση γιατί δεν την παλεύω άλλο με τις περικοπές και την ακρίβεια....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...