Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Καλησπερα! Κατεβασα το VMware-player-3.0.0 και δεν γίνεται εγκατάσταση μου βγάζει μια γκρι οθόνη και πανω γραφεί VMware player setup και δεν κάνει τίποτα απολύτως, έχω τα windows vista 32-bit άμα ξέρει κανείς κάτι να κανό για να δουλέψει?
tolis_01 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Γιατί δεν δοκιμάζεις την τελευταία έκδοση; Free είναι
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Την ειχα κατεβάσει και δεν γίνονταν μόλις πήγαινα να κανό εγκατάσταση μου έβγαζε μια γκρι οθόνη και δεν έκανε τίποτα. Και γιαυτό κατεβασα μια παλια μηπως παίξει αλλα τίποτα
TheELF Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Ανέβασε εικόνα να δούμε ακριβός τι οθόνη είναι,δεν βγάζει κανένα μήνυμα;τίποτα;
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 http://communities.vmware.com/servlet/JiveServlet/showImage/2-1727625-13397/vmware_player_dead.jpg Έτσι ακριβώς! Με το που πατάω να κάνει εγκατάσταση μου βγάζει αυτό...
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Το βρήκα άμα έχει κανείς τέτοιο πρόβλημα (Εναρξη > cmd > regedit.exe) Και μετά >>> HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Zones\ θα έχει αυτά "L",0, 1, 2, 3 και 4. Διαγράψτε αυτό που έχει τέτοια ονομασία "L" και κάντε μια επανεκκίνηση θα λειτουργήσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα