Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι έγινε που λέτε και εκείνο το πράσινο πλαστικό που έχει η μητρική έσπασε και όταν βάζω το βύσμα των ηχείων δέν έχω ήχο.. Κάποια λύση; ίσως αν βάλω κάρτα ήχου θα δουλεύει;; (δεν θέλω να ξοδέψω χρήματα για να αγοράσω μητρική)

Δημοσ.

Eσπασε απο την πλακετα??

Παντως αν βαλεις καρτα ηχου θα δουλευει.

ναι έσπασε μονο το κεντρικο το πρασινο

Δημοσ.

Εκτός από το ενδεχόμενο της επισκευής, η οποία δε γνωρίζω κατά πόσο είναι εφικτή ή/και οικονομικά συμφέρουσα - έχεις μία λύση, σε δύο εκδοχές:

1) Τοποθέτηση εσωτερικής κάρτας ήχου

2) Τοποθέτηση εξωτερικής usb

Σε αμφότερες τις περιπτώσεις, θα κάνεις τη δουλειά σου. Προφανώς, η λύση της εξωτερικής είναι η πιο απλή και εύκολη: απλά τη βάζεις σε μια usb θύρα και παίζει. Ούτε drivers χρειάζεσαι, ούτε τίποτα.

Δημοσ.

Με μια usb κάρτα ήχου θα είσαι οκ (δεν ξέρω την ποιότητα του ήχου που βγάζουν όμως.

Υπάρχουν και pci, αλλά κάπως πιο ακριβές (καμιά 20αρια ευρώ).

θα αγοράσω μια απλή pci των 15 ευρώ

Δημοσ.

Ποιο το κουτί και ποια η μητρική; Πιθανότατα να έχει header για ήχο και αντίστοιχα το κουτί έξοδο.

Δημοσ.

Με μια usb κάρτα ήχου θα είσαι οκ (δεν ξέρω την ποιότητα του ήχου που βγάζουν όμως.

Υπάρχουν και pci, αλλά κάπως πιο ακριβές (καμιά 20αρια ευρώ).

ε όχι και 20

http://www.bestprice.gr/item/2150512611/nod-51-channel-pci-sound-card-cso-001

με 8 Ευρώ

Ποιο το κουτί και ποια η μητρική; Πιθανότατα να έχει header για ήχο και αντίστοιχα το κουτί έξοδο.

Και αυτό ίσως να γίνεται αλλά θα χάσεις τις εξόδους για mic/ακουστικά + ότι πιθανότατα θα έχει εμφανή καλώδια μπροστά.

Για 8 ευρώ δε νομίζω να αξίζει.

Δημοσ.

ε όχι και 20

http://www.bestprice.gr/item/2150512611/nod-51-channel-pci-sound-card-cso-001

με 8 Ευρώ

Και αυτό ίσως να γίνεται αλλά θα χάσεις τις εξόδους για mic/ακουστικά + ότι πιθανότατα θα έχει εμφανή καλώδια μπροστά.

Για 8 ευρώ δε νομίζω να αξίζει.

Όντως, πήγα και κοίταξα κατ'ευθείαν τις creative που είναι ακριβές. Τότε καλύτερα μια pci.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...