Προς το περιεχόμενο

worpdpress.com vs wordpress.org

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Για σας,

εδώ και καιρό έχω μια απορία ποια είναι η διαφορά μετάξι του worpdpress.com και του wordpress.org :(

Δημοσ.

Για σας,

εδώ και καιρό έχω μια απορία ποια είναι η διαφορά μετάξι του worpdpress.com και του wordpress.org :(

έτσι όπως τα είδα τώρα μόλις που τα άνοιξα, το org είναι το σωστό, επίσημο site του Wordpress ενώ το com διαφημιστικό που εκμεταλλεύεται το domain

Δημοσ.

το wordpress.org είναι το επίσημο site του wordpress από το οποίο μπορείς να το κατεβάσεις , το wordpress.com προσφέρει δωρεάν δημιουργία blog με wordpress κάτι ανάλογο σαν το blogger.com

Δημοσ.

το wordpress.org είναι το επίσημο site του wordpress από το οποίο μπορείς να το κατεβάσεις , το wordpress.com προσφέρει δωρεάν δημιουργία blog με wordpress κάτι ανάλογο σαν το blogger.com

χμμμ... στο γραφείο όταν έγραφα το προηγούμενο post μου έβγαλε διαφημιστικό site στο wordpress.com

Τώρα ανοίγει κανονικά.

Δημοσ.

χμμμ... στο γραφείο όταν έγραφα το προηγούμενο post μου έβγαλε διαφημιστικό site στο wordpress.com

Τώρα ανοίγει κανονικά.

στο αρχικό post είναι λάθος λάθος το url worpdpress.com αντί wordpress.com

Δημοσ.

Το wordpress.org προσφέρει το πρόγραμμα για να δημιουργήσεις δικό σου ιστολόγιο ή ιστότοπο αρκεί να εχεις δικό χώρο και κατ'επέκταση domain

To wordpress.com προσφέρει δωρεάν χώρο και προ-εγκαττεστημένο το wordpress ωστε ο χρήστης να προσθέτει περιεχόμενο και να μπορεί να κάνει κάποιες περιορισμένες τροποποιήσεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...