Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Για σας, εδώ και καιρό έχω μια απορία ποια είναι η διαφορά μετάξι του worpdpress.com και του wordpress.org
alexzzz Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Για σας, εδώ και καιρό έχω μια απορία ποια είναι η διαφορά μετάξι του worpdpress.com και του wordpress.org έτσι όπως τα είδα τώρα μόλις που τα άνοιξα, το org είναι το σωστό, επίσημο site του Wordpress ενώ το com διαφημιστικό που εκμεταλλεύεται το domain
pOLoS Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 το wordpress.org είναι το επίσημο site του wordpress από το οποίο μπορείς να το κατεβάσεις , το wordpress.com προσφέρει δωρεάν δημιουργία blog με wordpress κάτι ανάλογο σαν το blogger.com
alexzzz Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 το wordpress.org είναι το επίσημο site του wordpress από το οποίο μπορείς να το κατεβάσεις , το wordpress.com προσφέρει δωρεάν δημιουργία blog με wordpress κάτι ανάλογο σαν το blogger.com χμμμ... στο γραφείο όταν έγραφα το προηγούμενο post μου έβγαλε διαφημιστικό site στο wordpress.com Τώρα ανοίγει κανονικά.
pOLoS Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 χμμμ... στο γραφείο όταν έγραφα το προηγούμενο post μου έβγαλε διαφημιστικό site στο wordpress.com Τώρα ανοίγει κανονικά. στο αρχικό post είναι λάθος λάθος το url worpdpress.com αντί wordpress.com
dyrer Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Το wordpress.org προσφέρει το πρόγραμμα για να δημιουργήσεις δικό σου ιστολόγιο ή ιστότοπο αρκεί να εχεις δικό χώρο και κατ'επέκταση domain To wordpress.com προσφέρει δωρεάν χώρο και προ-εγκαττεστημένο το wordpress ωστε ο χρήστης να προσθέτει περιεχόμενο και να μπορεί να κάνει κάποιες περιορισμένες τροποποιήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα