Προς το περιεχόμενο

Το Ubuntu για Android και η παρουσία της Canonical στην MWC

gsarig

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε τι ειναι βασισμενο το android??? :shock: :shock: :shock: :shock:

Δεν υπαρχει τετοιο πραμα - ubuntu kernel , εκτος αν η canonical εγραψε δικο της kernel και δεν το πηρα χαμπαρι.

Ο kernel ειναι ο Linux, hackos.

Ποιο develop και ποια ubuntu απο ολα?

Γιατι ως γνωστον ειναι και καμια 20αρια "τα ubuntu"...

Μη γίνεσαι κακούλης....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω αν το έχετε ψάξει τόσο πολύ...αλλά τα Android είναι βασισμένα σε Ubuntu Kernel! γιαυτό και οτιδήποτε Develop γίνεται από τα Ubuntu.

Dude.... seriously now... Πες μου που το έψαξες εσύ τόσο πολύ και κατέληξες σε αυτό... Για κάποιο αδιευκρίνηστο λόγο μου έρχεται στο μυαλό η σκηνή των Monty Python που χτυπιέται ο ψηλός ρωτώντας "Do you have any cheese at all??". Κάπως έτσι είναι και το contribution της Canonical στον linux kernel.

Για να είμαι ακριβής, το διαχρονικότερο σημείο κραξίματος της Canonical από την κοινότητα είναι η προσφορά της στο επίπεδο του kernel... και θα ήταν ακόμα αν δεν ερχόταν το Unity...

Βασικά, όσο περνάει ο καιρός, αυτός καταλήγω πως είναι ο λόγος που έφτιαξε το unity εξ αρχής: ώστε να πάψουν να την κράζουν για τον kernel.

το contribution όμως της canonical μέσω των ubuntu (των mac, των windows, των nokia, των VW μπαμπινιώτες μου) στην διαφήμιση των linux (βλ προηγούμενη παρένθεση) στα....human beings είναι όση όλων των υπολοίπων διανομών μαζί...

Ακόμα να διαβάσω ένα σχόλιο που να προσφέρει στην δημόσια συζήτηση. Αντί αυτού, διαβάζω πικρά σχόλια για την μια εταιρία, και κακίες για το ένα λειτουργικό σύστημα, το άλλο, ευκαιρίες να δείξει ο καθένας πόσο υπερτερεί του άλλου και τις γνώσεις του..

Διορθώστε τον αφού έκανε λάθος.

Το Arch Linux είναι το καλύτερο. Κερδίζει όλες τις διανομές linux και όποιος το έχει - ή αυτός που δεν έχει ubuntu - αυτομάτως είναι πιο μάγκας από όλες τις κότες που έχουν fedora, windows, ubuntu και ότι άλλο. Επίσης όποιος το έχει όχι μόνο κερδίζει τον σεβασμό τον υπολοίπων στον υπερπέραν του insomnia, αλλά είναι και πιο έξυπνος, κορμί, έχει καλύτερη ζωή και του αξίζουν τα καλύτερα. Ως αποτέλεσμα, να πω ότι γαμεί και τα καλύτερα μουνιά σε αυτόν τον πλανήτη.

----

Είναι νωρίς ακόμα για να διαβάσω τα αρνητικά του project μάλλον, μένουν και κάποιες λεπτομέρειες όπως η τιμή του dock και η συμβατότητα. Για την ώρα και αυτό και το Ubuntu TV προσωπικά μου μοιάζουν too good to be true.

Όσο για την Canonical, τις αξίζουν credits για την πολύ καλή δουλειά που κάνει στο να φέρει ένα linux based λειτουργικό σύστημα σε όλο και περισσότερα σπίτια. Γιατί το slackware linux τα σπάει, τα' παμε, δείξ'το όμως και στην (υποτιθέμενη) ξαδέρφη μου που βλαστημάει γιατί τα Windows δεν αναγνωρίζουν τον εκτυπωτή.

Εκτός αν γουστάρετε να παίζει μόνη της η mama Apple και να σας δώσει κάτι αντίστοιχο σε 12 ετήσιες εκδόσεις με την μοναδική χρέωση των 234$ και για κάθε φορά που συνδέεται το dock να χρεώνεστε την ασήμαντη τιμή των 0,0214$. Μόνο μέσω πιστωτικής κάρτας.

Φίλε tritonas00, θέλω να σου κάνω μερικές ερωτήσεις. 1) Τί smartphone έχεις? 2)Έχεις δουλέψει Develop σε Android? αν ναί τότε ξέρεις γιατί τα Kitchen cook programs είναι .deb (debian-ubuntu) και Terminal φισικά!.Αν δεν καταλαβαίνεις τι λέω τοτε ρίξε μια ματιά XDA-developers και θα ενημερωθείς πλήρως. και 3) διαβασε τα links να πάρεις μία ιδέα.Να μή στα πολυλογώ είναι γνωστή η σύνδεση των Ubuntu-Android γιατί έχουν παράλληλο build. (i) Υπάρχει και το SDK για Windows αλλά είναι μόνο για να δοκιμάσεις το build που έκανες (ROM), καθώς και build για εφαρμογές! :)

Link: http://marakana.com/forums/android/examples/111.html

Link: http://real-time.ccur.com/concurrent_nightstar_linux_tools.aspx?gclid=CLSl4NjK1K4CFcVF3wodik7PfQ

Link: http://blog.sudobits.com/2011/07/27/android-sdk-for-ubuntu-11-0410-1011-10/

Ένας από τους καλύτερους Custom kernel για το Galaxy s2 είναι ο Siyah. Πες μου τη γνώμη σου: http://3.bp.blogspot.com/-uKexLYsAcgc/ToVDtjEbfpI/AAAAAAAAFjU/AP1Tzx2OSYo/s1600/SC20110930-125042.png

BTW Πόλύ καλή δουλεία και ελπίζω να λάμψει η λειτουργικότητα των Linux! Peace!

xperia x8 με GingerDX

Οχι δεν εχω δουλεψει το Develop.(Οταν το ειπες πρωτη φορα νομιζα οτι εννουσες γενικα το development και οχι καποιο προγραμμα.)

Περα απο αυτα , εξακολουθει να μην υπαρχει τετοιο πραμα "ubuntu-kernel"

Nα μου ελεγες linux kernel με ubuntu patches κλπ να το καταλαβω.

Αλλα οχι και και ubuntu-kernel! :shock:

Φαινεται ξεκαθαρα το version του linux kernel στην φωτο που παρεθεσες.

• Super Moderators

παιδιά να ξέρετε στην αρχή στην αρχική σελίδα γράφει ...

"Βριθκόμαθτε στη Βαρκελώνη"

Βρισκόμαστε.

Έχειθ δίκιο.

ειδα τα hardware requirements

Hardware requirements

• Dual-core 1GHz CPU
  • Video acceleration: shared kernel driver with associated X driver; Open GL, ES/EGL
  • Storage: 2GB for OS disk image
  • HDMI: video out with secondary frame buffer device
  • USB host mode
  • 512 MB RAM

εαν κάποιοθ εχει μονοπύρηνο θτα 1ghz και 256 ραμ δεν θα παιξει? :fear:

xperia x8 με GingerDX

Οχι δεν εχω δουλεψει το Develop.(Οταν το ειπες πρωτη φορα νομιζα οτι εννουσες γενικα το development και οχι καποιο προγραμμα.)

Περα απο αυτα , εξακολουθει να μην υπαρχει τετοιο πραμα "ubuntu-kernel"

Nα μου ελεγες linux kernel με ubuntu patches κλπ να το καταλαβω.

Αλλα οχι και και ubuntu-kernel! :shock:

Φαινεται ξεκαθαρα το version του linux kernel στην φωτο που παρεθεσες.

δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε στο build του πάντως με τον ίδιο kernel έχω τρέξει και ubuntu. θεώρησα πως έιναι ι ίδιος για τα ubuntu.Δεν θέλω να έχω παρεξηγήσεις ιδικά με άτομα που ασχολήθηκαν έστο και λίγο με τα Linux και όχι απλά να 'ακολουθούν τη μόδα' , Peace

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...