Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φοραω στο μηχανιμα 2x1GB 667ΜΗz ram και εχω αλλες 2x1GB εξτρα.

οταν τις κουμπωνω στη μητρικη δεν ξεκιναει το μηχανιμα.

και οι 4 μνημες ειναι ειναι ολοιδιες, μαρκας TwinMOS.

Τι πρεπει να κανω για να κουμποσουν και οι 4 μνημες και να δουλεψει

επιτελους με 4gb?

Εχω κανει τα εξης πειραματα, με 1GB και με 2GB "ανοιγει" το μηχανιμα,

με 3GB και 4GB δεν ανοιγει!

Oι παρακατω μετρησεις εγιναν με το Pirifrom Speccy:

operating : win7 64-bit

cpu : intel core 2 duo E6400 2.13GHz

Ram : 2x1GB DDR2 332MHz (5-5-5-15) (εδω γιατι τις αναφερει ως 332 και οχι ως 667?)

Mother : Gigabyte GA-EP31-DS3L

Δημοσ.

ναι Thanos1972 το δοκιμασα και το αποτελεσμα ηταν να να δουλευει το μηχανιμα χωρις να φορτωνει τα win και η οθονη "μαυρη" και τα led στη μητρικη για την ραμ "χτυπανε" κοκκινα!

το bios ειναι αναβαθμησμενο με την τελευταια εκδοση.

Δημοσ.

Αρα παιζει να εχουν θεμα τα slots.

Βαλε 2 σε αυτα που δουλεουν και τρεξε memtest86 για κανενα 4ωρο τουλαχιστον σε ολα τα sticks για να αποκλεισουμε οτι δεν φταινε οι μνημες.

Δημοσ.

βρηκα μια free εκδοση (ελπιζω να μην ειναι "προβλημα" οτι ειναι free)

τρεχω το προγραμμα και ειναι στο 10% (οσο για τις 4 ωρες, νομιζω θα κανει λιγοτερο ή λαθος καταλαβα?)

εβαλα 2 σε αυτα που δουλευουν.

λεγοντας σε ολα τα sticks τι εννοεις?

Δημοσ.

Εαν κατεβασες το memtest86+ και το γραψεις ενα boot cd η εστω stick και το κανεις με αυτου,τοτε εισαι οκ.

Οχι,καλα καταλαβες.4ωρο minimum οποτε καλυτερα βαλε το το βραδυ να το κανεις.καλυτερα θα ειναι 8ωρο.

οταν θα ολοκληρωθει το ενα test θα το ξεκινησει απο την αρχη μονο του.

λεγοντας σε ολα τα sticks εννοω οτι θα δοκιμασεις ολα τα στικακια μνημης που εχεις να δεις εαν ειναι οκ.

Δημοσ.

σε boot cd?

αυτο που βρηκα ειναι μια εφαρμογη .exe που τρεχει με win "ανοιχτα"

και μαλιστα το πηρα απο εδω... http://www.pcw.gr/Downloads/MemTest-40/19720.html

αυτο που λες εσυ kαι αν καταλαβα σωστα ειναι να το καψω σε ενα cd ή usb stick και να κανει τεστ με το που boot-aroun τα win, οποτε μιλαμε για διαφορετικες εφαρμογες.??.

μαλλον κανω λαθος την ολη διαδικασια

Δεν υπαρχει προβλημα που το εβαλα τωρα γιατι σου μιλαω απο λαπτοπ και το προβλημα με τις ραμ το εχω στον σταθερο.

Δημοσ.

Αυτο που λες σου λεω.αλλα εαν βαριεσαι να το κανεις,ασε να το κανεις με αυτο που το κανεις ηδη.αλλα το θεμα ειναι οτι το αλλο ειναι πιο πιθανο να βρει προβλημα εαν υπαρχει προβλημα με τις μνημες.

Αλλιως hiren;s boot cd που εχει τα παντα μεσα να το εχεις κιολας και απο εκει το memtest86 που το εχει μεσα.

Δημοσ.

Ωραιος ο thanos!

Κατεβαζω και το hiren's boot cd να κανω και απο εκει ενα τεστ σε ολες τις μνημες εναλαξ.

Σε ευχαριστω πολυ για την εως τωρα βοηθεια, τουλαχιστον μου εδειξες τον δρομο!

Οταν θα εχω τα αποτελεσματα ξανα μιλαμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...