Waldo_Vrs Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Καλημέρα έχω κάποια προβληματάκια και θέλω να ρωτήσω... Έχω windows xp 32bit κάρτα γραφικών GTX470 Δουλεύω κανονικά σε μια οθόνη pc Viewsonic και τελευταία αγόρασα και μια Samsung PC-TV που εν ολίγεις βλέπω τηλεόραση.. Θέλω να συνδέσω το pc με τη tv οπότε πήρα ένα καλώδιο hdmi (της crystal video) μάρκα σύνδεσα τη κάρτα γραφικών με τη tv και όλα οκ...το θέμα είναι πως ο ήχος ακούγετε αλλά πολύ χάλια...όχι παράσητα αλλά σαν να παραμορφώνει..σε μπάσα και τέτοια..τι γίνετε τι παίζει ξέρει κανένας?...φταίει η πιότητα του καλωδίου? ή κάποια ρύθμιση? Επίσης παρατήρησα μέσα στο κοτσώβολο είχε πακετάκια του 1 μέτρου καλώδιο για κεραία τηλεόρασης της belkin που φαίνονταν αρκετά καλά...εγώ χρησιμοποιώ του κιλού απο μαγαζί με ηλεκτρολογικό υλικό που πήρα...αν τα αλλάξω τα καλώδια θα έχει διαφορά ή τίποτα?...γιατί εν ολίγεις το 1 μέτρο το είχε 6 ευρώ!!!
sdim Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Σίγουρα κάποια διαφορά ποιοτητας θα υπάρχει, αλλά κι εγώ απλό καλώδιο HDMI έχω, που κόστιζε €7. Δεν νομίζω ο ήχος να εξαρτάται τόσο πολύ απ' αυτό. Αν έχεις καλή ποιότητα εικόνας (φαντάζομαι έβαλες την επιλογή PC στο monitor/TV), άλλαξες και στον Ήχο την προεπιλογή; (δεξί κλικ στο εικονίδιο με το ηχείο κάτω δεξιά-->Playback Devices-->NVidia High Definition Audio)
Waldo_Vrs Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Ναι τον ήχο τον έβαλα εκεί...ακούγετε απλά ακούγετε χάλια...δεν έχει καλή πιότητα... Το monitor το έβαλα σε hdmi/1 το pc το έχει μόνο με vga να το συνδέσεις...
cabdik Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 ποια Sammy πηρες? ο φιλος παραπανω, εννοει να ονομασεις την HDMI που συνδεσες στο πισι, ως PC!
Waldo_Vrs Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δεν μπορώ να το "ονομάσω" επιλογές έχει το menu... Την TA350
sdim Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 το pc το έχει μόνο με vga να το συνδέσεις... Για να καταλάβω... Στην κάρτα γραφικών σου, δεν έχεις HDMI; Συνέδεσες το monitor με το PC και στο μεν monitor έχεις HDMI, αλλά στο PC στην κάρτα γραφικών έχεις μόνο VGA, και όχι HDMI;
Waldo_Vrs Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Όλα με hdmi είναι συνδεδεμένα αλλά στις επιλογές της tv άσχετα αν έχω βάλει το pc με hdmi δεν το αναγνωρίζει σαν pc και την επιλογή pc την έχει τελευταία...και άντε όλα δουλεύουν καλά...ο ήχος γιατί ακούγετε τόσο χάλια δεν ξέρω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα