genious1 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Γεια σας παιδια! Θελω να βρω κατι χαρτια τα οποια από την πισω μερια εκτιπονεις και από υην άλλη είναι αυτοκόλλητα, δηλαδη χαρτια που εκτυπώνεις πάνω τους και μετά τα κάνεις αυτοκόλλητα . Και να μου πειτε και ποιο πρόγραμμα χρειάζομαι Άμα ξέρει κάνεις που μπορώ να βρω να μου το πει ευχαριστώ
exypnakias Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Γεια σας παιδια! Θελω να βρω κατι χαρτια τα οποια από την πισω μερια εκτιπονεις και από υην άλλη είναι αυτοκόλλητα, δηλαδη χαρτια που εκτυπώνεις πάνω τους και μετά τα κάνεις αυτοκόλλητα . Και να μου πειτε και ποιο πρόγραμμα χρειάζομαι Άμα ξέρει κάνεις που μπορώ να βρω να μου το πει ευχαριστώ Πας σε ένα βιβλιοπωλείο και ζήτας αυτοκόλλητα με το μέγεθος που θες εσύ. Αυτό γίνεται με το Microsoft Office Word. Απλά ανοίγεις word, πας εργαλεία, Επιστολές και συγχωνευση αλληλογραφίας και επιλέγεις Συγχώνευση αλληλογραφίας και μετά στο παράθυρο που σου ανοίγει στα δεξιά σου επιλέγεις ετικέτες και συνέχιζεις με τις οδηγίες που έχει. Ελπίζω να σε βοήθησα!
Udaba Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Είναι αναλόγως που θες τα αυτοκόλλητα .... Πχ αν θες περίπου 3-4 είναι σε μια κόλλα , αν θες 7-8 είναι σε 2 κόλλες ... Να πας σε βιβλιοπωλείο ..
stivi1981 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Γεια σας παιδια! Θελω να βρω κατι χαρτια τα οποια από την πισω μερια εκτιπονεις και από υην άλλη είναι αυτοκόλλητα, δηλαδη χαρτια που εκτυπώνεις πάνω τους και μετά τα κάνεις αυτοκόλλητα . Και να μου πειτε και ποιο πρόγραμμα χρειάζομαι Άμα ξέρει κάνεις που μπορώ να βρω να μου το πει ευχαριστώ το καλυτερο για μενα που χρησιμοποιο ειναι το qconnect του πλαισιου...ειναι δωρεαν προγραμμα.. πηγενε σε ενα καταστημα πλαισιο και παρε οσα χαρτια θελεις...εγω χρησιμοποιο αυτα που ειναι κομενα ετοιμα 8 κοματια σε α4 σελιδα κοιτα στο λινκ Link
genious1 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 πιστευεται οτι αμα τα εκτιποσω μονοσ μου με αυτο τον εκτιποτη θα εχω καποιο προβλημα στην ποιοτητα sx 115 σκευτομαι να παρω αυτεσ
alexzzz Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Υπάρχει περίπτωση να έχεις αν πας αν τα τυπώσεις σε Lazer εκτυπωτή λόγο της θερμοκρασίας. Ξεκολλάνε τα αυτοκόλλητα όταν γυρνάν στους κυλίνδρους.
genious1 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 οκ βρικα τελικα χαρτια τωρα θελω να σασ ρωτησο που μπορω να βρω αυτο που δυχνει σε αυτο το βιντεο στο 1.20 http://www.youtube.com/watch?v=YKxFTirkI-81.20 (glossy laminate)
makis_kom Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δες αν σου κάνει κάτι τέτοιο... http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=98201
Yasu Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 που μπορω να βρω αυτο που δυχνει σε αυτο το βιντεο στο 1.20 Διαφανές αυτοκόλλητο για ντύσιμο βιβλίων. Σε όλα τα βιβλιοπωλεία.
dining_philosopher Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Αν ενδιαφέρεσαι για αυτοκόλλητα βινυλίου δες την υπογραφή μου,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα