Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια! Θελω να βρω κατι χαρτια τα οποια από την πισω μερια εκτιπονεις και από υην άλλη είναι αυτοκόλλητα, δηλαδη χαρτια που εκτυπώνεις πάνω τους και μετά τα κάνεις αυτοκόλλητα . Και να μου πειτε και ποιο πρόγραμμα χρειάζομαι

Άμα ξέρει κάνεις που μπορώ να βρω να μου το πει ευχαριστώ

Δημοσ.

Γεια σας παιδια! Θελω να βρω κατι χαρτια τα οποια από την πισω μερια εκτιπονεις και από υην άλλη είναι αυτοκόλλητα, δηλαδη χαρτια που εκτυπώνεις πάνω τους και μετά τα κάνεις αυτοκόλλητα . Και να μου πειτε και ποιο πρόγραμμα χρειάζομαι

Πας σε ένα βιβλιοπωλείο και ζήτας αυτοκόλλητα με το μέγεθος που θες εσύ. Αυτό γίνεται με το Microsoft Office Word. Απλά ανοίγεις word, πας εργαλεία, Επιστολές και συγχωνευση αλληλογραφίας και επιλέγεις Συγχώνευση αλληλογραφίας και μετά στο παράθυρο που σου ανοίγει στα δεξιά σου επιλέγεις ετικέτες και συνέχιζεις με τις οδηγίες που έχει.

Ελπίζω να σε βοήθησα!

Δημοσ.

Είναι αναλόγως που θες τα αυτοκόλλητα .... Πχ αν θες περίπου 3-4 είναι σε μια κόλλα , αν θες 7-8 είναι σε 2 κόλλες ...

Να πας σε βιβλιοπωλείο ..

Δημοσ.

το καλυτερο για μενα που χρησιμοποιο ειναι το qconnect του πλαισιου...ειναι δωρεαν προγραμμα..

πηγενε σε ενα καταστημα πλαισιο και παρε οσα χαρτια θελεις...εγω χρησιμοποιο αυτα που ειναι κομενα ετοιμα 8 κοματια σε α4 σελιδα

κοιτα στο λινκ Link

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να έχεις αν πας αν τα τυπώσεις σε Lazer εκτυπωτή λόγο της θερμοκρασίας. Ξεκολλάνε τα αυτοκόλλητα όταν γυρνάν στους κυλίνδρους.

Δημοσ.
που μπορω να βρω αυτο που δυχνει σε αυτο το βιντεο στο 1.20

Διαφανές αυτοκόλλητο για ντύσιμο βιβλίων.

Σε όλα τα βιβλιοπωλεία. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...