jsmith6 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Έπαιρνα Taiyo Yuden DVD από το Πλάισιο, και ξαφνικά σταμάτησαν να φέρνουνε. Ρώτησα "που είναι τα Taiyo Yuden;" και μου είπαν "έκλεισε το εργοστάσιο". "Δεν είναι δυνατόν!" είπα, και πήγα στα τριγύρω καταστήματα στην Στουργνάρη. Κανένας δεν είχε. Μετά θυμήθηκα πως πάνω στα δισκάκια που πωλούνται στην Ελλάδα έχει ένα ελληνικό site. Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με την Disk Impex, την εταιρία που εισάγει προιόντα της Taiyo Yuden. Μου είπαν οτι το Πλαίσιο και το e-Shop σταμάτησαν να τα αγοράζουν και οτι μπορώ να αγοράσω κατευθείαν από τους ίδιους. Στο skroutz βλέπω και μερικούς retailrs που λένε πως πουλάνε. Πόσο απλό θα ήτανε να μου πούνε στο Πλάισιο "σταματήσαμε να τα φέρνουμε"; Δεν είναι κακό, είναι μια επιχειρηματική απόφαση. Έχουνε καλό RMA, και έχουνε μερικούς πολύ καλούς ανθρώπους να δουλεύουνε γι'αυτούς, αλλά η διοίκηση μας λέει ψέματα - και δεν είναι η πρώτη φορά. Δεν μπορώ να δεχτώ το ψέμα.
KilliK Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 ολα αυτα τα χρονια αγοραζω yuden απο disk impex που ειναι και ο αντιπροσωπος του εργοστασιου εδω μιας και εχουν τις καλυτερες τιμες. επισης και 2 plextor cd/dvd recorders απο κει τα χω παρει σε εξαιρετικη τιμη. οσο αφορα το πλαισιο σου δωσανε την πιο λογικη απαντηση που θα σου δινε ενας πωλητης.να σε ψαρωσουν και να αγορασεις απο τις μαρκες που εχουν αυτοι. να σε ρωτησω κατι.η Disk Impex θα στα στειλει με κουριερ; η πρεπει να πας εσυ απο κει να τα παρεις;
nick#18 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Παιζει και να μην πουλαγανε τιποτα αλλο και για αυτο να σταματησαν... Και εγω απο αυτα επερνα αλλα τωρα ποιος τρεχει disk impex... εκτος αν στελνει με courier..
Haldol Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Α... τόσο καλά. Τουλάχιστον μπορούμε ακόμα να παίρνουμε Taiyo Yuden, έστω και πιο δύσκολα.
viper2005 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Έπαιρνα Taiyo Yuden DVD από το Πλάισιο, και ξαφνικά σταμάτησαν να φέρνουνε. Ρώτησα "που είναι τα Taiyo Yuden;" και μου είπαν "έκλεισε το εργοστάσιο". "Δεν είναι δυνατόν!" είπα, και πήγα στα τριγύρω καταστήματα στην Στουργνάρη. Κανένας δεν είχε. Μετά θυμήθηκα πως πάνω στα δισκάκια που πωλούνται στην Ελλάδα έχει ένα ελληνικό site. Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με την Disk Impex, την εταιρία που εισάγει προιόντα της Taiyo Yuden. Μου είπαν οτι το Πλαίσιο και το e-Shop σταμάτησαν να τα αγοράζουν και οτι μπορώ να αγοράσω κατευθείαν από τους ίδιους. Στο skroutz βλέπω και μερικούς retailrs που λένε πως πουλάνε. Πόσο απλό θα ήτανε να μου πούνε στο Πλάισιο "σταματήσαμε να τα φέρνουμε"; Δεν είναι κακό, είναι μια επιχειρηματική απόφαση. Έχουνε καλό RMA, και έχουνε μερικούς πολύ καλούς ανθρώπους να δουλεύουνε γι'αυτούς, αλλά η διοίκηση μας λέει ψέματα - και δεν είναι η πρώτη φορά. Δεν μπορώ να δεχτώ το ψέμα. μπορει να σου ειπε ψεμματα ο πωλητης δεν ειναι αναγκαστικο να εχει δωσει γραμμη η εταιρεια...
kostas_dr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Απ' τους πιο βασικούς κανόνες του εμπορίου: το καλύτερο προϊόν πάντοτε είναι αυτό που έχω στο ράφι ή στην αποθήκη μου!
greekparot Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Το e-shop πουλαει Taiyo, συγκεκριμενα τα JVC που ειναι MADE BY TAIYO YUDEN. Εγω αγοραζω αυτα απο τοτε που σταματησε να φερνει τα καθε αυτου taiyo..: http://www.e-shop.gr/search_ana.phtml?category=%CF%D0%D4%C9%CA%CF%C9+%C4%C9%D3%CA%CF%C9&filter-4722=1&filter-4703=1
skipperas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 ερώτηση : τι το ξεχωριστό έχουν τα taiyo yuden? πρώτη φορά τα ακούω.
viper2005 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 ερώτηση : τι το ξεχωριστό έχουν τα taiyo yuden? πρώτη φορά τα ακούω. probably the best medium ever sold...
panosno1com Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 ισως ποιοτητα επειδη ειναι made in japan ,απ οτι εχω ακουσει
The_Judas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Όπως είπε και ο greekparrot, κυκλοφορούν τα JVC που είναι και αυτά της T.Yuden. Δεν συμφέρει οικονομικά στο πλαίσιο να τα πουλάει γιατί φέρνει πιο χαμηλής ποιότητας και τα πουλάει σε ίδια τιμή με τα T.Y. Για τον ίδιο λόγο δεν πουλάει xerox χαρτί αλλά q-connect και work ή γενικά turbo-x προϊόντα.
spacefart Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 made in japan? δλδ παιζει να ειναι και ραδιενεργα?
e-tic Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Στέλνει κανονικότατα η Disc Impex, και αν αγοράσεις και ποσότητα (€90 και άνω) σου τα στέλνουν και δωρεάν. Περισσότερες πληροφορίες εδώ. Προσωπικά έπαιρνα τα TY blue coated τα οποία απο ότι βλέπω τα έχουν αφαιρέσει απο τον κατάλογο. Άσε που έχουν προσθέσει και τα Emtec (Low priced India/Taiwan made discs). Τελικά η κρίση δεν άφησε κανέναν που να μην ακουμπήσει...
Andreas2 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Τα Mam-A(Mitsui)είναι τα ανώτερα που δοκίμασα εώς τώρα,αν και κάπως ακριβά γιατί δεν τα δοκιμάζεις αυτά;
kage Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 mitsui χρυσο plextor k taiyo μου θυμιζουν εποχες πειρατων ps1:P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα