Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους, συνεχίζονται τα κούλα με το online sto pc. Ξεκινάω το game pes 2012 και κανω σε καποια χρονικα διαστηματα minimize το παιχνιδι με το start ωστε να βλέπω ενα προγραμματακι που λεει την ταχύτητα του παιχνιδιου. "Ε λοιπον μετα απο 2 λεπτα περιπου αγωνα και κωλύματα τρελα βλεπω την ταχύτητα του upload & download να μηδενίζεται με αποτελεσμα να με πετάει.Τοrent δεν κατεβαζω, δεν μπορω να καταλαβω γιατι μηδενιζεται η ταχυτητα και με πετάει, να τα παίξε το ρουτερ λέτε...

Απεγκατεστησα το antivurus και έβγαλα το firewall του ρουτερ και θα δω τι παιζεται.

Δημοσ.

Αυτο γίνεται οταν κάνεις μονο minimize το παιχνιδι η γενικά οσο παίζεις ?

το κανω minimize για να δω με τι ρυθμο παοφτει η ταχυτητα στο netlimiter, τωρα το κανώ δεν το κανω minimize τα ίδια αποτελεσματα εχω, απλα γινετε οπως προειπα για να δω πως κατεβαινει η ταχύτητα μέχρι να μηδενιστει και να με πετάξει...

Δημοσ.

Σήμερα εβαλα αλλο ρουτερ και βλέπω οτι μεχρι τωρα δεν με πεταει, το zyxel 660hw-t1 θα το στειλω πίσω στο service του e-shop :-D , τωρα θα μου πειτε servise του e-shop και σωστη δουλειά δεν πάει... κατα 90% θα μου πουν ότι δουλευει μια χαρα μετα απο έλενχο τους και οτι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.

Σήμερα εβαλα αλλο ρουτερ και βλέπω οτι μεχρι τωρα δεν με πεταει, το zyxel 660hw-t1 θα το στειλω πίσω στο service του e-shop :-D , τωρα θα μου πειτε servise του e-shop και σωστη δουλειά δεν πάει... κατα 90% θα μου πουν ότι δουλευει μια χαρα μετα απο έλενχο τους και οτι δεν υπάρχει πρόβλημα.

δεν ξερω αν θα το τσεκαρει το eshop η οχι γιατι η αντιπροσωπεια των zyxel ειναι η digital sima.αλλα ναι το eshop θα τσεκαρει αν συγχρονιζει και αμα ανοιγει σελιδες .δεν προκεται να κανουν τετοια δοκιμη(οχι οτι αλλο καταστημα θα εκανε τετοια δοκιμη αλλα το eshop ουτε μια στο εκατομμυριο.απο τα worst στον τομεα του.εκτος αν εισαι εντος των ημερων που μπορεις να το πας πισω και να παρεις κατι αλλο).οπως ειπε και ο spank καλυτερα να κοιταγες για κανα firmware update.επισης ησουν με καλωδιο η wireless?λεω μηπως ετρωγε κολλημα το wi fi του.παντως πλεον τα zyxel εχουν παρει την κατω βολτα.πολλα παραξενα.

επισης ασχετο με το προβλημα σου αλλα για καλυτερο Gaming ζητα fast path απο interleave απο τον Provider για να εχεις καλυτερο Ping.

αν θες και δεν το εχεις δωσει πισω καντο δοκιμη και σε αλλο Pc ετσι τυπικα αλλα δεν νομιζω να αλλαξει κατι αφου επαιξε μια χαρα το αλλο ρουτερ.εκτος αν το δευτερο ρουτερ το εβαλες με καλωδιο και το πρωτο το ειχες με wireless και ηταν θεμα wireless για αυτο σε ρωτησα και πιο πανω πως εκανες δοκιμη .

και στην digital sima αμα μιλουσες μαζι τους η το πηγαινες εκει για ελεγχο θα ηταν καλυτερα απο οτι με το eshop.ισως θα μπορουσαν να στο αλλαξουν με αλλο μοντελο ρουτερ κτλ.

Δημοσ.
δεν ξερω αν θα το τσεκαρει το eshop η οχι γιατι η αντιπροσωπεια των zyxel ειναι η digital sima.αλλα ναι το eshop θα τσεκαρει αν συγχρονιζει και αμα ανοιγει σελιδες ..

Και εγω ειμαι σιγουρος οτι δεν θα κανει τιποτα το Ε-ΣΟΠ, καλητερα να το πάω στην digital sima, αυτη δεν ειναι η αντιπροσωπια της zyxel?

Ενα αλλο προβλημα ειναι οτι πρεπει να τους δειξω οτι ειναι μεσα στην εγγυήση, μπορω να τους ζητησω να μου στείλουν με fax την αποδειξη... δε πιστευω στην digital sima να μην δεχονται το ρουτερ.. ετσι δεν ειναι?

ησουν με καλωδιο η wireless?λεω μηπως ετρωγε κολλημα το wi fi του.παντως πλεον τα zyxel εχουν παρει την κατω βολτα.πολλα παραξενα.

ήμουν με καλώδιο φιλέ

επισης ασχετο με το προβλημα σου αλλα για καλυτερο Gaming ζητα fast path απο interleave απο τον Provider για να εχεις καλυτερο Ping.

κατσε γιατι αυτο δεν το έπιασα, δεν εχω μαυρη ζωνη στα κομπιουτερ :lol: ,να ζητησω λες απο την wind που ειμαι fast path apo interleave, τι ειναι το interleave?

Πάντως τα zyxel κανουν πολα κουλα και στο wireles, πχ εκανε αποσυνδέσεις με WPA2-PSK και εβαλα no security επιλογη στο wireles του ρουτερ για να συνδεθω με το λαπτοπ της γυναικας μου.Το έχω 12μηνες και 20 μερες, και το καλοκαίρι του ειχα περασει το τελευταιο firmware.Του εκανα reset αλλα παλι τα ίδια στο online gaming toy pes2012, μηδενισμος της ταχυτητας και όξω που ελεγε και ηθοποιός παπαγιαννοπουλος :-D.

και στην digital sima αμα μιλουσες μαζι τους η το πηγαινες εκει για ελεγχο θα ηταν καλυτερα απο οτι με το eshop.ισως θα μπορουσαν να στο αλλαξουν με αλλο μοντελο ρουτερ κτλ.

θα τους πάρω τηλεφωνο φιλε

thanks very match :)

Δημοσ.

ναι αυτη ειναι οσο ξερω.

α.δεν εχεις την αποδειξη απο το eshop?

αν οχι μπορεις να παρεις τηλ η να πας απο εκει να στην εκτυπωσουν αφου ειναι ονομαστικη.

η digital sima βεβαια μπορει να τσεκαρει και τον σειριακο και να μην χρειαστει την αποδειξη.η zyxel δινει 2 χρονια και μπορει το δικο σου μοντελο

πριν 2 χρονια να μην υπηρχε καν οποτε εκει η αποδειξη ειναι περιττη.η πχ η digital sima να το εστειλε στο eshop πριν 3 μηνες οποτε παλι δεν

χρειαζεται η αποδειξη.αν δεν κανει κατι το Eshop μιλα με digital sima Να δεις αν υπαρχει λυση η να στο αλλαξουν με αλλο μοντελο κτλ.

αν ησουν με καλωδιο οκ.

επισης αν θες δες για ποιο νεο firmware για το zyxel οπως δοκιμασε μηπως αλλαξει κατι να κανεις Port forward η dmz

ωστε τα Ports να ειναι ανοιχτα και να δουμε αν θα σου κανει προβλημα.

για τα zyxel ενω παλια ηταν Top τωρα αστα να πανε.ακουω διαφορα κουφα προβληματα και πλεον εκει που σε καθε εταιρεια που πηγαινα εβλεπα cisco η zyxel

πλεον σπανια βλεπω zyxel και συνηθως βλεπω η cisco η draytek πλεον.ναι για ποιο καλο gaming ζητα απο την wind fast path αντι για Interleave.μικραινει το Ping πεφτει ελαχιστα η ταχυτητα οποτε μην σε νοιαζει και εχεις λιγοτερο Lag και γενικα καλυτερη συμπεριφορα.απλα δεν ξερω

αν η wind υποστηριζει fast path

εκτος αν εχεις αποσυνδεσεις οποτε το fast path θα το κανει χειροτερα.

απο οτι ειδα εδω

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=566763

ναι εχει fasth path η wind.

αυτο ειναι ασχετο με το προβλημα σου απλα θα παιζεις πιο καλα τα παιχνιδια με λιγοτερο Lag.

oτι αλλο ειναι πεστο.

Δημοσ.

να στο αλλαξουν με αλλο μοντελο κτλ...

αν ησουν με καλωδιο οκ.

επισης αν θες δες για ποιο νεο firmware για το zyxel οπως δοκιμασε μηπως αλλαξει κατι να κανεις Port forward η dmz...

εκτος αν εχεις αποσυνδεσεις οποτε το fast path θα το κανει χειροτερα.

απο οτι ειδα εδω

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=566763

ναι εχει fasth path η wind.

αυτο ειναι ασχετο με το προβλημα σου απλα θα παιζεις πιο καλα τα παιχνιδια με λιγοτερο Lag.

oτι αλλο ειναι πεστο.

πειρα την sima και καλα ξηγηθηκαν, ενα παλικαρι μου ειπε να το στειλω με ελτα και αυτο θα κανω, με e-shop δεν ασνχολουμε καθολου..

απ οτι ειδα αυτο το μοντελο που εχω δεν παιζει καθολου στο skroytz, ουτε στα μαγαζια.. μηπως βγηκε ελαττωματικό και το απέσυραν?, αν δεν εχουν ιδιο με αυτο και ειναι για αντικατάσταση τουλαχιστο να το αντικαταστησουν με κανα ιδιας αξιας, με ενα δλδ γυρω στα 70ευρω, τοσο το ειχα παρει τοτε.. (δεν ηταν και λιγα)

Eβαλα ενα netfaster iad παλιο, αλλα ειχα ξεχασει οτι και αυτο τα ειχε παιξει :-D , μου εκανε αποσυνδεσεις στο wifi και κλειδωνε χωρις λόγο χαμηλα.Ασε που σε αποκριση δεν εχει καμια σχεση με το zyxel, κανει και 2" δευτερα να φορτωσει μια γρηγορη σελιδα.Γι αυτο εβαλα παλι το zyxel και θα περιμενω σε 2 εβδομαδες να μου στειλουν νεο ρουτερ απο την wind.. τους πηρα τηλ και ειπαν οτι θα στειλουν ενα καλο.Οταν το στειλουν θα στειλω και εγω το zyxel για τσεκαρισμα στην sima.Ελπιζω να μην με πεταει στο online gaming και να ανεβοκατεβαζει την ταχυτητα.ειδομεν

τωρα για το wind fastpatch που λες δεν το βλεπω και τοσο εφικτο... επειδη ειμαι στα 3χλμ και εχω πρωβλημα με εξασθενηση, φτανει 55-57db ο θορυβος στο downstream. Tους εχω πει χιλιες φορες να με κλειδωσουν στα 5 σταθερα ή στα 4mbbs, αλλα δεν εχουν τετοιο προφιλ, και μου λένε ή στα 6mbbs ή στα 2mbbs.Εχω πρόβλημα μετα τα 5mbbs, οταν περναω τα 5mbbs ενδεχετε να ξεκινισουν οι αποσυνδεσεις.Θα δοκιμασω να κανω και firmware, thanks

Δημοσ.

η zyxel αλλαζει τα μοντελα κατα καιρους οποτε μην περιμενεις να υπαρχει το ιδιο μετα απο καιρο.λογικα θα στο

αλλαξουν με κατι παρομοιο που να εχει τα ιδια feautures..απο την wind και καλο δεν γινεται αλλα οκ.τα περισσοτερα που δινουν οι Isp ειναι του κιλου.

αν εχεις 55-57 τοτε εισαι 4 Km .εκει τα Thomson παιζουν ωραια.στην wind ειναι λιγο stupid.τι στα 2 η στα 6?κανονικα

με το Noise margin παιζεις οχι με τα Mbps.οταν παιζεις με το margin εχεις περισσοτερες επιλογες οχι 2 και 6.

firmware γενικα οτι ρουτερ και να παρω παντα κανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...